Alırsak, ülke iflas eder...

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Cumhurbaşkanı, Mercedes’e biniyor.

2 tane uçağı var, limuzini var.

Başbakan, Mercedes’e biniyor.
2 tane uçağı var, helikopteri var.
Meclis Başkanı, BMW’ye biniyor.
Başbakan yardımcıları, Mercedes.
Maliye Bakanı, Mercedes.
Ekonomi Bakanı, Mercedes.
Savunma Bakanı, Mercedes.
Enerji Bakanı, Mercedes.
Bayındırlık Bakanı, Mercedes.
Ulaştırma Bakanı, Mercedes.
Kültür Bakanı, Mercedes.
Sanayi Bakanı, Mercedes.
İçişleri Bakanı, Mercedes.
Dışişleri Bakanı, Mercedes.
Eğitim Bakanı, Mercedes.
Sağlık Bakanı, Mercedes.
Tarım Bakanı, Mercedes.
Orman Bakanı, Mercedes.
Adalet Bakanı, Mercedes.
Aile Bakanı, Mercedes.
AB Bakanı, Mercedes.
Spor Bakanı, Mercedes.
Diyanet Bakanı, Mercedes.
*
Genelkurmay Başkanı’nın uçağı var.
Generaller, komple Mercedes.
MİT Müsteşarı’nın uçağı var.
Sivilanıt’a Audi aldılar.
*
Anayasa Mahkemesi Başkanı?
Mercedes’e biniyor.
Yargıtay Başkanı Mercedes’e biniyor.
Danıştay Başkanı Mercedes’e biniyor.
Sayıştay Başkanı Mercedes’e biniyor.
*
YÖK Başkanı, Mercedes.
RTÜK Başkanı, Audi.
Valiler, Mercedes, 4x4 cip.
*
87 bin 130 makam aracı var.
Belediyeleri ekle...
125 bin makam aracı.
*
Zavallı Almanya’da 11 bin.
Gariban Japonya’da 10 bin.
Yoksul Fransa’da 9 bin.
*
Her gün 110 milyon dolar faiz
ödüyor Türkiye... Her ay 3.3 milyar
dolar... Her sene 39.6 milyar dolar.
*
Savarona satılık bu arada.
*
“Bir çocuğun oyuncağını bekler gibi heyecanla beklemiştim onu” dediği Savarona... 22 milyon dolar.
(5 saatlik faiz...) Arap talip. “Sizde para yok galiba, ben alayım bari” diyor.

..::YILMAZ ÖZDİL::..

Gerçekten süper noktaya değinilmiş..Daha bunlara benzer binlerce şey var...
Bizim mahalledeki Kazim Abi Eski Anadoluya binerken bunlar hepsi lüx arabalara

Üzülmemek elde değil nasıl içleri rahat huzurlu yaşıyorlar ?

iyi hos guzel bir yazi kardesimde... ee gecmiste savaronu curumeye birakanlar ne olacak ? adam alip milyonlarca dolar masraf yapmis... icinden tonlarca fare olusu ve pislik temizlemisler... savaronu curumeye terkedenler hic mi suclu deil ? tamam tayyipi savunmuyorumda.. basta savaronu curumeye terkedenleri bir sucla yani sadece tek bir sahsiyeti deil..

bu arada savaronu alan sahis yalvaripta almis.. o adam almasaydi.. simdiye savaron olmayacakti.. bunuda unutma.. once gecmisi bir bilelim ardidan simdikileri suclayalim

bu yaltakçılar işene geldimi atatürkü hatırlarlar savarona çürürken nerdeydi bu benim adım kirleten (yılmaz) özdil şimdimi hatırladı

geçmiştekiler sıçmış bunlarda sıvasın
ellerinize sağlık

savunacağız diye kendinizi bu kadar yırtmanıza gerekk yok

geçmişte yapılan hataları devam ettirip savunmanın bir anlamı yok arkadaşlar.balçıkla güneş sıvanmaz.tamam geçmişte büyük hatalar yapılmış,ama artık düzeltelim değilmi?onlar önceden yaptı biz devam edelim zihniyeti olmamalı.akp öncelikle bunları düzeltsin sonra anayasaya baksın.

geçmiştekiler sıçmış bunlarda sıvasın
ellerinize sağlık

savunacağız diye kendinizi bu kadar yırtmanıza gerekk yok

burda birini savunan yok... savunulacak bir durumda yok... bir yazar elestri yapacaksa gecmisten bugune yapmali... sadece tek tarafli deil... gecmisini bilmeyen bir insan nasil olacakta gelecegini bilecek ? o yuzden sacma sapan yorumlar yazma..." yirtinmaniza gerek yok" bu lafi kendine de bence... yirtinan sensin... burda beni bir cok kisi tanir... kimseyi savunmam savunmadimda..!!!

..:.. sonuna kadar hakLısın işte benım suLükLer dedıgım karaktersizLer dedıgım yonetıcıLer hakLı oLdugumun bır kanıtı daha kokusmusLar sıze ..:..

Türkiyeye çağ atlattık diye ballandıra ballandıra şakşakçıların karşısına geçip bağıranlar, anlaşılıyor ki kendi konforlarına çağ atlatmışlar yalnızca....vatandaş züğürtlüğe devam, değişen bişey yok....

hiçmi paraları kalmamış Savarona yı satıyorlar yazıklar olsun

Alınıp müze gibi sergilense iyi olur cüzi bir bilet fiyatıyla da 10 15 kişiye ekmek parası sağlanır , inşallah devlet alır...

Gemiciklerden , mısır fabrikalarından , milyon dolar rüşvetlerden vazgeçmemişler de bunlardan mı vazgeçecekler :)

Şimdi burda sorulması gereken birkaç soru var...

Bizden öncekiler SAVARONA için ne yaptı diye yaygara koparanlara soruyorum...

-Çankaya köşkü bu güne kadar kaç kere tadilat gördü?

-Bu tadilat için kaç milyon dolar harcandı?

-Kendi rahatı için milyon dolarları hiçe sayanlar... Tarihini degerlerini korumaya gelince mi hesap yapmaya başladı?

-Çankaya köşkünün ciddi bir tadilat ihtiyacı varmıydı?

-Bu tadilata harcanan parayla kaç tane SAVARONA alınır????

Kimse bana burda ahkam kesmesin... Atatürk'ü ve onun hatıralarını yok etme çabalarına bu millet göz yummayacak!!!

Araç belli= SAVARONA

Peki amaç ne? Atatürk'ü hatırlatacak herşeyi yok etmek...

Eger bu yat yabancılara satılırsa... Bu hükümet, TSK, iş adamları, odalar, vatandaşlar, kısacası bütün millet VATAN HAİNİDİR!!!

Eğer siz bunu kendinize yedirebiliyorsanız söyleyecek pek de bir söz yok... Ama bu benim kanıma dokunuyor...

burda birini savunan yok... savunulacak bir durumda yok... bir yazar elestri yapacaksa gecmisten bugune yapmali... sadece tek tarafli deil... gecmisini bilmeyen bir insan nasil olacakta gelecegini bilecek ? o yuzden sacma sapan yorumlar yazma..." yirtinmaniza gerek yok" bu lafi kendine de bence... yirtinan sensin... burda beni bir cok kisi tanir... kimseyi savunmam savunmadimda..!!!

O zaman yapılan yanlış demen lazım , o yapmış bu da yapıyor mantığıyla ülkeyi getirdikleri nokta ortada .....

ben burada yazdıklarını gördüm hala yırtmaya devam ediyorsun

sana hayırlı işler ,

Geri