ThéKr0ckéR
New member
- Reaction score
- 0
Bizim ev çok karanlık bir yerdedirSaat 9 dan sonra ordan geçmek çok zordurBirgün yegenlerim hastalandığı için evden çıkmak zorundaydımKomşumuzdan ilaç alacaktımÇoooookkk karanlıktı gözüme igne batırsaydılar farkında olmazdımÇok korkmuştum heran karşıma bişi çıkıp beni BICAKlaya bilirdiGittiğim ev bire yakındı evin kapısı açıktıBide ne göriym aman allahım kan dammaları çok korktum eve gitmeyi düşündüm ama bana nedenini sorsaydılar bende korktum deseydim bana yakıştıramazlardıNe yapacağımı şaşırdımMerdivenleri tek tek gidiyordumKulağıma garip sesler geliyorduAman YARABBİMMMM karşımdakini size sözle anlatamam yaşlı bir kadın elinde kapının önünde bekliyordumBıcağın uçunda biraz kan vardıÖdüm koptuİnecektim merdivenleriŞansa bak ayağım karanlıkta bir yere takıldı yere düştümKadına ses gittiPeşimden FIRTINA gibi geliyorduGözleri karanlıkta kıpkırmızı palıyordumDünyada yaşadığım mühletçe en kötü geçirdiğim andıBenim omuzumdan çevirip bıcağı boynuma dayadı öylesine sıktıki bonumdan kan şarıl şarıl akıyorduSesimde çıkmıordu ondansonra boynumdan bıcağı çekip bana dediki ecele ayağınla geldinBıcağı geriye çekip karnıma batırdıOzaman gözümün onune duman geldiÖlecektimAllaha şükür oooo saatte birisi geçti ordan beni hasteneye kaldırdıSonra o kadından çok feci bir rüya gördüm kadın bana bakıp gülüyorduTıpkı delilergibi annemi çağırdım yanıma geldiAltıma edecektim