alıntı değildir kişisel düşüncem

antadevrim

New member
Reaction score
0
merhaba (önce şunu belirteyim bir çok kişi ya gazetelerden alıntı yapıyor yada bi başkasının görüşünden alıntı yapıyor bu ülke için kişisel düşüncesi olan yokmu?)
akp seçimlerden muzaffer çıktı sizce bunun sebebi ne olabilir dicem herkes dicekki halk işte cahil diceksiniz evet cahil bir halk var ortada ama politikanın güzel yalan söleme işi olduğunu boş laf anlamına geldiğini herkes bilir neyse uzatmayalım detaylarıyla anlatıyorum

akp zaferi bölüm 1

siz % 99 u müslüman olan bir ülkede müslüman kesim ve liberal islami kesimin oylarıyla başa gelmiş bir adama tuttunuz heryerden saldırdınız sizce ne olur ::melek
ADAM KAHRAMAN OLUR....

akp zaferi bölüm 2

sizin ana muhalefet partisi (sözde solcu) gider basın toplantısında ve canlı yayında "devletin resmi kurumlarını göreve çağırıyoruz" derse ve bunun üzerine devletin resmi kurumu internet sitesinde bi yazı yayınlarsa o adama ne derler ? " VAY BE HELAL OLSUN TAYYİP ' E HALA DİRENİYOR ! derlermi demezlermi ?

akp zaferi bölüm 3

siz arkanıza arkanıza kendiniz gibi 1 milyon adam alıp orda burda miting düzenlerseniz (tamamen kafa göz ilişkisi olan bilinçsiz yığınlarla adamlar neden yürüdüklerini bile bilmiyor) ve bağırsanız yine meydanlarda bu adam şöyle bu adam böyle diye sizce bu %99 müslüman türk halkı ne der ? bence şöyle der YA BU TAYYİP NE ADAMMIŞ BE HER GÜN YENİ BİŞİLER SÖYLÜYORLAR HAKKINDA AMA ADAM MUHATTAP BİLE OLMUYO BUNLARLA

akp zaferi bölüm 4

çok az okunan bir gazete (gazete ile kişisel bir sorunum yok) bir kampanya başlatıyor adı ise şöyle TEHLİKENİN FARKINDAMISNIZ kim okuyo bu gazeteyi 80 milyonluk türkiye de 1 milyon kişi anca tamamen boşa gitmiş bir hamle :D:D:D

akp zaferi bölüm 5

türbanı siz kafanıza takmışsınız (anlayan anladı) onlarsa din gereği kullandıkları nı idda ediyor türk halkıda butür şeyleri hoş karşılıyor hatta kendide kullanıyor sen tutup ünverstedeki lisedeki müslüman kızın başına saldır hatta bir resimde vardı filistindeki koşullarla aynı bir resim SEN YILLARCA TARİH DERSLERİNDE SÜTÇÜ İMAMI ANLAT SONRADA DEKİ TÜRBAN GERİ KAFALILIKTIR BAŞAÖRTÜSÜ TAKANLAR GERİ KAFALIDIR HOOP YEMEZ KOÇUM YEMEZ ! YAAA halk böyle der :D

akp zaferi bölüm 6

(Parti ile bir problemim yok)bir parti düşünün adı sol parti fakat öyle bir liderleri varki kör bir köpek yavrusu gibi başını ordan oraya sokuyor ama asıl başını sokması gereken yere sokamıyor yada sokmuyor

dünyada sol deyince işciler köylüler emekçiler ve ezilen halklar akla gelir ama bizim bu sözünü ettiğimiz sözde sol özde faşist partimiz hiç işci ile ilgilenmiyor köylüyü alt tabaka görüyor nerdeyse ezilen bir halkı tanımıyor (bide utanmadan enternasyonale katılıonya toprağım) zaten aldığın oyları kenan evrene borçlusun ee ne kaldı geriye :D:D bir avuç palavradan başka bişi kalmadı

benden bukadar eklemek isteyen bişiler ekleyebilir bu arada bana sakın iktidar şakşakcısı olarak ilan edecek arkadaşlara duyrulur ben akp li yada chp li değilim mhp li hiç değilim

madem hiç bi şeyi savunmuon buraya niye yazdın die sorarsan sen nesin necisin die merak ettim dersen KÜRSÜ SERBEST BENDE HALKIM SERBESTCE KENDİMİ İFADE ETTİM :durdurun

hebelehubele' Alıntı:
Bakıyorum da Tayyip i yüceltmeye çalışmışsın. Ama tayyip e oy veren o halk dediğin kesim

1-) Şu anda istismar altında kalmış cahil kesimdir.
2-) Şu dönemde gerçekten güzel paralar kazanan ??? kesimdir.
3-) İçinde biraz bile Atatürk sevgisi olmayan yobaz kesimdir.
4-) Vs. Vs. Vs.

Bunların Toplamıdır....

Bu ülkede kim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Tayyibin de nerden geldiğini biliyoruz biz. Tarikat şeyhlerinin dizinin dibine çöken adam şu anda başbakan daha ne olsun? Halk mı ha ha ha... Bu ülkenin yarısı onu istediyse yarısı da istemedi. Konuşturmayın beni ya herkes kimin ne olduğunu biliyor dedim ya...
Arkadaş Tayyip' i yüceltmeye çalışmamış...Akp' nin kazanmasında Chp' nin kendi kafasına kurşun sıktığını, halka yakınlaşmadığını, onların sorunlarını paylaşmadığını, giderek Mhpvari bir politka izlediğini ve bunun, Akp' nin zaferine tuz-biber ektiğini anlatmış...

hebelehubele' Alıntı:
Bakıyorum da Tayyip i yüceltmeye çalışmışsın. Ama tayyip e oy veren o halk dediğin kesim

4-) Vs. Vs. Vs.

Bunların Toplamıdır....

Bu ülkede kim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Tayyibin de nerden geldiğini biliyoruz biz. Tarikat şeyhlerinin dizinin dibine çöken adam şu anda başbakan daha ne olsun? Halk mı ha ha ha... Bu ülkenin yarısı onu istediyse yarısı da istemedi. Konuşturmayın beni ya herkes kimin ne olduğunu biliyor dedim ya...

Yobaz ve Cahil Kalmış Kesim dediğin kişilerin içerisinde senin ailenden insanlarda var görünüyor tabloya göre % 47 oy aldılar.. ayrıca oy veren öyle insanlar varki sen onların yanında YOBAZın başta gideni Cahillerin Kralı kalırsın... Haklısın herkes kimin ne olduğunu biliyor o yüzden böyle oldu
Konuyu açan arkadaş tepki oylarından bahsetmiş sen ne diyorsun

hebelehubele' Alıntı:

4-) Vs. Vs. Vs.

Bunların Toplamıdır....

AKP ye oy veren ne cahil kesim, ne güzel para kazanan beyaz türkler, nede Atatürk sevgisi olmayan yobazlar...
AKP nin oy patlamasındaki sebeplerden en önemlis bence, Chp nin cumhurbaşkanlığı seçimi sürecindeki hareketleridir. "Bizim dediğimiz olmazsa KAN DÖKÜLÜR" açıklamalarıdır. "Devletin kurumlarını göreve davet ediyoruz" açıklamasıdır. "Darbe tellallığı" yapmasıdır. E-bildirge yayınlandığında attığı sevinç çığlıklarıdır.
Halktan kopuk olması, Kuma soktuğu başını dışarı çıkarıp halk ne diyor dememesidir.
İnanın sadece bu sebeplerden dolayı AKP ye oy verdiğini söyleyen, Alevi- Sunni, ÖDPli- CHP li, DTPli, SP li çok insan gördüm. Halk bu hareketleri sindiremedi.
bu yüzden Ağar ve Mumcu'ya da halk bi ders verdi .
CHP nin halktan uzak olması, cumhurbaşkanlığı seçim sürecindeki gerilimli politikası AKP nin oylarını patlatmıştır. kim ne derse desin gerisi hikaye....

En büyük neden.

Erdoğanın yabancı sermaye ile Milli kurluşarın özelleştirmeleri ile. Kadrolaşmaları ile Herkesin gözüne pembe bir tablo iliştirmesi. BU pembe tablo ters esen 1 rüzgarda tersine dönecek. Gereğinden fazla şişirilmiş bir balon bu ülke sınırlarının dışına kadar sünerek Kaçıcak.

Hadi Tay Tay Nidaları ile :D

Güzel tespitler, görünüşe bakılırsa devrimciler işi çözmüş, darısı kafasını kuma gömen sosyal demokratlarımızın başına.

Bu forumda seçimden önce birçok arkadaş yine aynı safsataları, anketleri,haberleri
yazdı savundu,iddia etti.Yok seçimden sonra kaçacaklar,asılacaklar,yargılanacaklar vs.vs.
Bukadar hazımsızlık nedendir?size oy vermeyen neden cahildir?neden vatan hainidir?
AK partiye oy verenler memleketini sevmeyenlerdir,yandaşdır,yalakadır,rejim düşmanıdır,
dır.dır.dır.
Bi siz akıllısınız,gerisi cahil.Ama demokraside çoğunluğun yönetimi olduğuna göre,
sizi cahiller yönetecek malesef.
HAKKINIZA RAZI OLACAKSINIZ,HALKIMIZADA SAYGILI.
SAYGILAR.

şu anda atatürk chpnın başında olsaydı(ki imkansız)o zaman chpye verilirdi oylar...;)

Bir soda firmasının bugunlerde müşterilerinden çok şikayet aldıgını duydum şikayetler ise
Sodaları içtiklerini söylüyorlar ama bi türlü hazımsızlıklarını gidermiyormuş

Firmanın yetkili ağızlarından biri

Bizim ürünümüzde bir bozukluk veya sorun yoktur
Sorun veya bozukluk içipde hazmedeyenlerdedir dedi

Konu bir arkadaş dışında tüm arkadaşlarca anlatmak istediğim gibi anlaşılmış o arkadaşada gerekli bilgiyi vermişler : )

Merak etmeyin siz her şey aslında ap açık ortada. Biraz tarih okuyun be kardeşim ne nedir, ne ne değildir biraz anlayın artık.Hala O saf O anlamsız Kavganızı sürdürün.Dün Sağ, Sol kavgası vardı Bu gün İslamcı (ılımlı,şeriyatçı ) Atatürkçü ( Ki Bu vatanı Kendisi ve silah arkadaşları Halkla bütünleşerek kurmuşlardır ) , kavgası.Ne güzel dünya be elalem gelsin bizi sömürsün siz sen sağcısın sen solcu sen Atatürkçüsün diye birbirinizi yemekle meşgul olun.Nediyeyim Ben size Bravoo hepinize.... Nerde Benim Dedem çanakkale de lazı, kürdü, çerkez,i abazası kanını bu topraklar, bu millet için akıtan gerçek insanlarım; nerde biz üç kuruşa tamam diyen cep telefonları ile adsl ile tv lerle siyasilerle avunan birbirini yiyen insanlarım.
A dostlar A be kardeşlerim hala Anlayamadınız hepimiz kardeşiz sağ sol demeden inançlı inançsız demeden. bu topraklar atalarımızdan yadigar, bizim de borcumuz cocuklarımıza mirasımız.Yeter artık bırakın bunları.Çalışalım üretelim yeniden Şahlanalım.Birlikte Olmaz isek bunu Asla Ama Asla Başaramıyacağız.Hepinizin düşüncelerini Saygıyla karşılıyorum Kardeşlerim...Bu Vatan Hepimizin....

ii de biz kavga etmedikki ben halkın görüşüne saygılıyım ayrıca sadece bi düşüncemi söledim okadar. ilginç.... : )

Başkalarının başarısızlığı akp nin başarısı gibi düşünüyorsunuz. Bu millet baykalın takındığı tavır yüzünden akp ye oy vermedi, sadece müslüman olanlar oy vermedi. ( oy vermeyen %53 müslüman değilmiydi) Akp nin oy başarısına ekonomik gelişmeleri ve daha bir çok nedeni yazmamışsınız.

haklısın kardeşim

böle bir muhalefet olursa iktidara karsı zaten rezil olurlar oldularda birbirlerini ısırmaktan baska bişey yapamıolar ....tayyip en iisini yaptı muhatap almıarak sempati topladı ve basardı bnm görüşüm bazı eksiklikleri olsada basarılıda kötünün iisidr en azından...ayrıca yıllardır diğer partilere demir atmıs baskanların değişmesi lazım millet uyandı oylarının bosa gttiğini bnce diğer partilerdede yani muhalefette seni yüzlere ihtiyac var bu şekilde belki basarılı olurlar...Tayyip te yeni bir yüzdü yeni bir kadroydu ve basardı ama içlerinde bana göre suan en iisi o bu kişisel görüşüm ben siyasetten nefret eden biriyim ama yazdığın konu mantıklı bende bişiler eklemek istedim...

eline sağlık

siyaset silahsız savaşmaktır yani satranç oynamaktır baykal yaşlandı artık kafası eskisi kadar rok çoban matı çalışmıyor ama bak tayyibe adama 4 defa şah çekdi baykal piyonlarını şehirden şehire sürükledi ama tayyip ne yaptı çoban matı... " game ın the game " :)

olay açık chp kahraman yaptı adamalrı aksini kimse sölemesin

ben siyasi bi tartışma yaşamaktan yana değilim. bu ülke çok kişiler gördü kimi asıldı kimi uzaklaştırıldı.
ama hiçkimse ulan başa geldim bi kere de ii bişey yapayım demedi.
bu adam %46 yla geldi.gelsin gelmesin diyen yok kendisini tebrik ediyoruz.ettik te.
ama nedense oy verenler yada vermeyenlerde bi korku var.geçim korkusu.
para getirebilecek kaynakların hepsi satıldı.hemde 1 yaad 2 yıllık karına.biz bir enkaz devraldık diodu 5 sene önce şimdi enkaz değil moloz yığını kaldı.yapabiliyosa yapsın bakalım güzel bişey.kasada 85 milyar $ sıcak para 200 milyar $ dış borç kapatsın bakalım bu borcu hadi.
mitinglerden bahsetmişsin kim nie geldiğini bilmiyo diye.sence kazlıçeşmeye niye gittiler dersin?bence oraya gidenler niye gittiğini bilmiyodu.
yol parası vermediler su parası vermediler yemek parası vermediler.bu yüzden o alanlar o kadar doldu.
insanlar inandıkları şeyler için yaşarlar inanmamış hiçkimseyi düzeltemezsin.
bugün chp nin başarısızlığının nedeni aptallıklarıdır.laiklik propagandasıyla oy toplamaya çalışmasıdır.bunu yaparken dsp isimli ve kasasında küflenmiş parası olan bir parti de o paraları akp gibi kullansaydı herşey çoooook farklı olabilirdi.ama yapmadı yapmak istemedi.
dediğim gbi başa gelen önemli olmamalı önemli olan bu vatanın tekrar toparlanması olmalı.
kişilere bağlı kalmayın VATANA bağlı kalın.
gemicikler almayalım güzel Vatanımızda fabrikalar açalım yatırım yapalım...

Geri