alın size türk destanı

dark007

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Türklerin Neler Yapabileceğini Anlatayayım Sizlere
Hindisdanı İngilizler işgal etmeye gelirlerken Hintliler biz Osmanlıdan yardım ister bizim de o zamanlar bir başka ülke ile sıcak temasta olduğumuz için ancak 50-100 tane asker gönderebilme şansımız olmuş ve biz 10 katı civarlarında ki ingilizlere karşı uzun bir süre dayanarak yardımcı birliğin gelmesine fırsat sağlamış yenilmemişiz. ve ingilizler bizden iki asker rehin almışlar herşey buradan sonra başlıyor ya ingilizler gemileriyle avusturalya kıtasına demir attıklarında bizim iki askerimiz kaçar ve orada düşünürler biz burdan topraklarımıza geri dönemeyiz biz en iyisi burda çalışmaya başlayalım meslek edinelim demişler ve burada iki esnaf olmuşlar iletişimlerini kaybetmemişler. Ve uzun zaman sonra bir gün Osmanlının Avustualyayla savaşacağını öğrenmişler ve iki vatandaşımız Askerlik bilinclerini kaybetmemiş bir şekilde bir telgraf bulmuşlar Avusturalya hükümetine Msj çekmişler : biz arkadaşım ve ben sizin topraklarınızda yaşan iki Türk olarak BİZDE SİZE SAVAŞ AÇIYORUZ HABERİNİZ OLSUN! bu msj alanlar iki kişi ne yapabilir diyerek Alay etmişler. Bizim iki askerimiz Türk ve Hala kendilerini Bir asker Bilerek gece çıkıp trin raylarından bir kaç parça sökmüşler ve beklemişler Tesadufmudur bilmem ama 3 tren kaza yapmış ve bir tren Avusturalya askerlerinin cephanelerinin bulunduğu trenmiş ve içindeki askerler ölmüşler yetmezmiş gibi Alabildikleri kadar silahları alır ve aynı gece 15 kadar karakol basar ve her karakolu cehenneme çevirip çıkarlar Onlarca60-70-80 tane avusturalyalı askeri öldürüler ve işin ciddiyetini gören Avusturlyalı hükümet Telgrafın nereden geldiğine bakıp Bir dağda olduklarını öğrenip Oraya tam Bir ordu Denilecek kadar Asker yollarlar İKİ TÜRKÜMÜZE... Şimdi Kabirleri Avusturalyada bu olayı Avusturalyaylılar hep saklarlar İKİ TÜRK'E 100 lerce Asker Yolladiklarını HEp saklarlar SAYGILARIMLA
Rahmetle Anıyorum Bütün Şehitlerimi.

Eline sağlık gerçekten öle birşey varmışsa türkün gücü bu olsa gerek kanımızda var

Geri