alın size 11 tawsiye

zealus

New member
Reaction score
0
11

--------------------------------------------------------------------------------

1.altın kural insanlar karşılarındakini kendilerini mutlu edebilicegi için sewerler yani hertürlü birisini kendiniz için sewersiniz.o yüzden daima öncelikli olan siz olun yoksa üzerler..
2.hiç kimseye degerinden fazla deger vermeyin.kişiliginizden taviz vermeyin 1 gün degmedigini anlayınca yine üzülürsünüz.
3.birine karşı müthiş süprizler yada güzel şeyler yapmak ilişkinde onu sana daha fazla aşık etmez sadece iyi wakit geçirmiş olursunuz.
4.herzaman bitebilicegini düşünün ama ona görede dawranmayın karşınızdakine.
5.onun size herzaman sadık olucagını ummayın 1gün onu sizden daha çok etkileyen biri çıkarsa çeker gider hayat acımasızdır insanlar daha çok.
6.onu çok sewiyorsanız bile wazgeçilmeziniz oldugunu ona belli etmeyin yoksa klasik insan duydusu olur: siz artık ulaşılmaz değilsinizdir a kişisi acaba nasıl biridir tanısammı acaba yakından hoş çocukta aslında..
7.eger sewgilin sana 1 yamuk yaptıysa affetme affedersen 1 gün yine yapar.
8.bir kız eger çok çekici ve güzelse bir digerini cebe atmadan sizi terketmez genellikle boyledir.
9.insanlar değişir bunu unutmayın..
10.sewgilinizin size daha onceki ilişkileri hakkında söylediklerine kanmayın muhtemelen sizden sonrakinede sizinle yaşadıklarının gerçek aşk olmadıgını söyliycektir.
11.unutmayınki yaşınız eger kemale ermediyse ilişkiniz 1 gün mutlaka biticektir sadece tadını çıkarmaya bakın..

bunların yeri degil burası biliyorum.ama haddinden fazla ilişkim oldu hep yaşadıklarım aynı aynı.en sonuncusuna sonsuz 1 sewgim wardı o da yalan oldu bunları biliyorum ama yinede canım acıyor.1kişi ders alsa bana yeter bunlardan.
yorumları beklerim..

helal kardeşim soylediklerin gerçek

Hepsi qerCeq ..
Eline SaqLIK ..

hepsi doğru sayılır ama;

2.hiç kimseye degerinden fazla deger vermeyin.kişiliginizden taviz vermeyin 1 gün degmedigini anlayınca yine üzülürsünüz.

en doğru söz bu. sadece aşk konusunda değil her türlü sosyal ilişkide kimseye hak ettiğinden fazla değer verip saygı göstermeyeceksin. sonunda kendilerini bir şey zannetmeye başlıyorlar.

emeğine sağlık kardeş.

kardeşim elllerine sağlık ,demek sadece ben deilmişim ,benim gibi kaçtane var.en sonunda kendi kendime nefret etmiştim hepsinden ama karşıma cıkan biri oldu tekrar yani en başa döndüm kardeşim teşekkürler

walla dostlarım istiyen inansın istemeyenin keyfi bilir.bu memleketin en güzel en akıllı kızlarıyla çıktım.hepsi için günlerimi harcadım para demiyorum gidenler milyarlar çünkü.hiçbişey değişmedi yukardakiler aynı sadece anı yaşayın üzülmeyin.yaş kemale erince bulursunuz elbet size layık birini.,

kardeş mükemmelsin ellerine sağlık keşke aşkta herşey daha güzel olsa ama hayat böle napalım devamını bekleriz

sagolun arkadaşlar hayatın gerçekleri işte naaparsın :)
istedimki kimse üzülmesin aşk acısı gereksiz oldugu kadar çokta acı bişey
yaşayanda gereksiz oldugunu geçicegini bilir ama geçirtemez kendine..oyle saçma bişey işte :)

olmuyor işte olmuyor deli gönül laf dinlemiyor....

Geri