alın sıze terörist ahmet kayanın konser goruntulerı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35deniz

New member
Reaction score
0
evet arkadaslar sımdı ahmet kayanın gercek yuzunu goreceksınız hala bu hayvanın sarkılarını resımlerını vs dınlıyorsanız sızı bır turk evladı olarak kınıyorum
sarkısının adı
kurt uz olene kadar apo dan bahsedıyor onu ozledıgını soyluyor

surıye kendı kurt vatandaslarına her ınsanın hakkı olan secme ve secılme hakkı tanımıyor

ama TÜRKİYEDE bır kurt vatandas cumhurbaskanlıgına kadar ılerleye bılıyor buna ragmet pkk nın surıyede her hangı bır eylemı yok

bunun yorumunu sız yapın arkadaslar

kısaca soyle soylemek ıstıyorum bu soruna kurtlerı alet edıp TÜRKİYEYİ bolmeye calısıyorlar buna ızın vermeyecegız arkadaslar ne laz ne cerkez ne kurt nede bu ulke ıcınde yasayayan aklı selım 70 mılyon buna ızın vermeyecek

lınk:
http://rapidshare.com/files/71045910/AVSEQ04.DAT

Yuru Be Jkardesım Kım Tutr Senı Su Ahmet Haya ının Ne Srefsızz Bırısı Oldugunu Goster Mıllete.....

herkes biliyo bu adamın ne olduğunu;

meymenetsiz suratını tekrar görmeye gerek yok;

Cehennemin Dibine Gitsin!!!

link duzeltilirse iyi olur çevremde çok insanvar bu adamın hain oldugunu kabullenmeyen

biladerler yine her zamnki gibi ön yargılarınızla hareket etmeyin ahmet kaya ölmüş ve kişiliğide bizi hiç ilgilendirmeyen biridir bizi iişin ilgilendiren kısmı sadece muziği ile alakalı olmalıdır eğer ön yargılarımız la hareket edecek olursak kişiliği söz kunusu ile bi sanaçıyı yorulayacaksak bu ülked eo kara çok kiilik sahibi olmayan sanatçı varki ibrahim tatlısesin kişiliğini seven biri varmıdır yoktur ama müziği söz konusu tartışmasız bu ülkenini en iyi sanatçısı dır öle değilmi bir daha düşünün derim benim fikrimdir sadece paylaşmak istedim sizlerle yorum size kalmıştır

biladerler yine her zamnki gibi ön yargılarınızla hareket etmeyin ahmet kaya ölmüş ve kişiliğide bizi hiç ilgilendirmeyen biridir bizi iişin ilgilendiren kısmı sadece muziği ile alakalı olmalıdır eğer ön yargılarımız la hareket edecek olursak kişiliği söz kunusu ile bi sanaçıyı yorulayacaksak bu ülked eo kara çok kiilik sahibi olmayan sanatçı varki ibrahim tatlısesin kişiliğini seven biri varmıdır yoktur ama müziği söz konusu tartışmasız bu ülkenini en iyi sanatçısı dır öle değilmi bir daha düşünün derim benim fikrimdir sadece paylaşmak istedim sizlerle yorum size kalmıştır

dostum önyargılı davranma diyosun eyvallah burda haklısın da o örnek verdigin kişi de şerefsiz ahmet kaya gibi pkk nın çaput parçasının önünde şarkı söylemiş kişiliksiz insanlardır köpek bile yedigi tabagı pisletmez o yüzden de bu önyargılıu degil gözle görünen kulakla duyulan birşeyin ardından yapılan yorumdur..haa senin bunlardan haberin yoksa onu bilemem

bu arada amacım tartişmak degil bu benım yorumumdur türkiyenin en iyi sanatcısı bence kameraları gorunce aglayan otel balkonunda mangal yapan eski eşinin ayagına sıktıran pkk ya destek olan o şerefsiz degil ZEKİ MÜREN DİR SEZEN AKSU DUR BARIŞ MANCO DUR CEM KARACA DIR VS VS...

adamın neredeyse her şarkısında bir isyan ve isyana teşvik etme var

tereristlerle aynı kefede olduğu kesin. ölmüşün arkasından konuşulmaz ama.......

dostum önyargılı davranma diyosun eyvallah burda haklısın da o örnek verdigin kişi de şerefsiz ahmet kaya gibi pkk nın çaput parçasının önünde şarkı söylemiş kişiliksiz insanlardır köpek bile yedigi tabagı pisletmez o yüzden de bu önyargılıu degil gözle görünen kulakla duyulan birşeyin ardından yapılan yorumdur..haa senin bunlardan haberin yoksa onu bilemem

bu arada amacım tartişmak degil bu benım yorumumdur türkiyenin en iyi sanatcısı bence kameraları gorunce aglayan otel balkonunda mangal yapan eski eşinin ayagına sıktıran pkk ya destek olan o şerefsiz degil ZEKİ MÜREN DİR SEZEN AKSU DUR BARIŞ MANCO DUR CEM KARACA DIR VS VS...

kardeş zeki muren hariç geri kaln santçılarda sana katılırm bunlara yıldız tilbeyide ekelmeden geçemeyecem bırakalım siyaseti yapması gerekenler yapsın biz sadece onların yaptığı gibi sorunlarımızı tartışarak değilde farklı yerler eçekmek yerine konu dışına sapmadan konuşarak halledelim:goz::goz:

bunun ön yargı ile alakası yoktur sen bir teröristi sanatçı olarak görüyorsan o senin görüşün. sanatçı topluma maal olmuş kişidir bunun gibi şerefsiz kişilerden sanatçı olmaz. mümkünse görüşlerini kendine sakla

kötü sözlerden dolayı diğer arkadaşlardan özür dilerim böyle bir tartışmaya girmek istemezdim.

uppss yanlıs anlasılma..

arabasını serefsızlerın ulkesınde bırakmıs bu serefsız ole dıodu

şerefsiz doğdu şerefsiz olarak öldü p.. olmasalar bu vatana ihanet ederler mi hiç... benim düşmanıma hizmet eden şerefsizler sanatçı olarak anılacaksa bunu söyleyebilen de ondan farksız değildir..

Linki Düzeltte bakalım Şu şerefsizin Ne şereşsiz olduguna

buyur senide beklerim o kalabalığın önüne bu düşüncenin orda da aynen arkasında dur göreyim seni :) hep dinlerim dinleyeceğimde şahsım adına en değerli insanlardandır.

"The file could not be found. Please check the download link. "

The file could not be found. Please check the download link.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri