aLış-veriş siteLeri ne kadar güvenLi [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
arkadaşLar facebook rekLamLarında bir aLış-veriş sitesi dikkatimi çekti ve girdim..bana güvenilir gibi geLdi ama bi de size sormak istedim..sizce bu site güveniLir mi?? ya da bu siteyi aranızda biLen biri var mı?biLgi verirseniz sevinirim..şimdiden tşkLer..bu arada umarım rekLama girmiyordur ve sorun oLmaz..

http://www.elifshop.com

Çakma ürün Hepsi.. Gittigidiyor.com 'dan Git aL Abercrombie 'ler oradada var.. Onlarca kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım..

Güvenmediğin sitelerden asla alışveriş yapma ve ünlü alışveriş sitelerinden yap alışverişini ve de asla kredi kartı numarası verme eğer kredi kartı ile ödemek istiyorum diyosan kapıda pos ile ödeme imkanı varsa öyle öde yoksa da kapıda ödeme yapmanı öneririm

biraz reklam kokuyor sanki arkadaşım

rekLam yapmam için bir sebep mi var arkadaşım..bir yıLdan fazLa zamandır bu aiLenin bir üyesiyim..bütün mesajLarımı arat konuş..fikrinide kendine sakLa..kapişş

Arkadaşlar ben www.elifshop.com sitesinin sahibiyim, bu konuyu sitemize gelen referlar aracığı ile buldum.

Size bilgi vermek içinyazıyorum. Sitemiz yeni kurulmuş bir site, ürünlerimiz orjinal,şuanda sanal pos olmadığı için kredi kartı ile ödeme yapmazsınız,

Çoğu müşterimizle ilk etapta ürünler orijinal mi değil mi konusunu konuşuyoruz.

Gittigidiyordan al diyen arkadaşlar gg de bir kaç kişi hariç tüm ürünler sahte. 15-20 tl ye abercrombie satıyorlar, o ürün listelenirken 2 tl ücret veriliyor gg ye 20 tl ye satıldığında 2 tl de komisyon alınıyor geriye 16 tl kalıyor, bu kişi hiç mi kar etmeyecek. 16 tl ye orijinalini hayatta bulmazsınız.

Ürünlerimizin bedeni olmadığında değişim yapıyoruz, beğenmeme durumunda iade edebilirsiniz. Bunların dışında kapıda ödeme sistemimiz vardır. Sitemizdeki ürünler sahte olsa bazı ürünlerde müşterilerimizi 10-16 gün bekletiyoruz yurtdışından geldiği için. Çakma ürün olsa alıp hemen yollarız.

Bunların dışında iletişim bölümünde tel. numaralarımız msn adreslerim mevcut, canlı destek bölümümüz var. Ürünler sahte olsa veya güvensiz bir firma olsak onları oraya koymazdık. Facebook reklam vermezdik. Yakın zamanda hackhell de reklam vereceğiz.

Hiç ürün almadan veya duymadan karar veren arkadaşlarıda tebrik ederim karamaları için. Direk siteye bakıp veya ben adını duymadıysam sahtedir anlayışı çok güzel bir yaklaşım...

Arkadaşlar ben www.elifshop.com sitesinin sahibiyim, bu konuyu sitemize gelen referlar aracığı ile buldum.

Size bilgi vermek içinyazıyorum. Sitemiz yeni kurulmuş bir site, ürünlerimiz orjinal,şuanda sanal pos olmadığı için kredi kartı ile ödeme yapmazsınız,

Çoğu müşterimizle ilk etapta ürünler orijinal mi değil mi konusunu konuşuyoruz.

Gittigidiyordan al diyen arkadaşlar gg de bir kaç kişi hariç tüm ürünler sahte. 15-20 tl ye abercrombie satıyorlar, o ürün listelenirken 2 tl ücret veriliyor gg ye 20 tl ye satıldığında 2 tl de komisyon alınıyor geriye 16 tl kalıyor, bu kişi hiç mi kar etmeyecek. 16 tl ye orijinalini hayatta bulmazsınız.

Ürünlerimizin bedeni olmadığında değişim yapıyoruz, beğenmeme durumunda iade edebilirsiniz. Bunların dışında kapıda ödeme sistemimiz vardır. Sitemizdeki ürünler sahte olsa bazı ürünlerde müşterilerimizi 10-16 gün bekletiyoruz yurtdışından geldiği için. Çakma ürün olsa alıp hemen yollarız.

Bunların dışında iletişim bölümünde tel. numaralarımız msn adreslerim mevcut, canlı destek bölümümüz var. Ürünler sahte olsa veya güvensiz bir firma olsak onları oraya koymazdık. Facebook reklam vermezdik. Yakın zamanda hackhell de reklam vereceğiz.

Hiç ürün almadan veya duymadan karar veren arkadaşlarıda tebrik ederim karamaları için. Direk siteye bakıp veya ben adını duymadıysam sahtedir anlayışı çok güzel bir yaklaşım...

adam harbiymiş yaa..bakın rekLamı vermiş bize..en yakın zamanda iLetişime gireceğim sizinLe..

20gmi2x.png

baksana hackhell de elifshop un reklamını yapıyor :hhmanD

~ ƒire ßuŁŁ ~;4403668' Alıntı:
pek sanmam reklam olsa bizde burdan yapın gibi bişi derdi :D
sırf şüpheci olduk yav. Bence site yöneticisini bi arasın şikayet com a girip baksın
inşallah bu da reklama girmez:GulumseKiz:

Arkadaşlar sitemizde tüm iletişim bilgileri var. Bunun dışında arkadaşın biri kredi kartı bilgilerinizi vermeyin demiş, sitemizde şuanda kredi kartı sistemi yok, sadece havale ve kapıda ödeme sistemi ile çalışıyoruz.

GittiGidiyor gibi SIFIRRisk tarzı özelliğe sahip olan siteler her zaman güvenlidir, şaşma derim.

Bu arada İzmirde Bostanlı'da Clubber var burda da satıyorlar bu tarz şeyleri, şehrinde de benzer yerler vardır eminim.

Konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri