Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar akvaryum almayi dusunuyorum pahaliya kacmadan (japon ya da ciklet filan beslerim)normal bi akvaryum , tasiydi motoruydu filan hepsi icinde ne kadar tutar fiyati ? bir de nerden alsam bildiginiz iyi ucuz yerler var mi istanbul da oturuyorum
eğer daha önceden balık bilginiz ve tecrübeniz yoksa 20_30lt arası bır akvaryum alarak işe başlayın ve japon alın su şartlarına karşi tolerösu yuksek bir cinstir tabiki olamzsa olmazlardan birde iç filtre gerek hem suyu temiz tutmak hemde balığınıza oksijen sağlamak için bu şart.tahmini balıklarla birlikte 30_40 tl yi geçmez akvaryumunuzu temiz tutmak için ve balıklarınızın gelişimine yardımcı olmak için kaliteli yemleri tercih edin bu çok önemli bir püf noktasıdır.balık başına ortalama 10lt su gerekir akvaryumcunun söylediğine bakmayın sakın cok balık almayın o size satmaya calısacaktır dediğim türde bir akvaryuma 3 ad balık normaldir fanusta bakmayı tercih ederseniz sadece 1 ad yeterlıdır ama balığınız gelısım gosteremez bunu unutmayınkı akvaryum ne kadar buyuk olursa balıgınız o karadar buyur bir japon balıği deyip geçmeyin lütfen japomn balığının ömrü ortalama 30yıldır.
arkadaşım yenide olsa akvaryumun litresini çok tut birde akvaryumcudan ziyade camcılara yaptırmanı tavsiye ederim 19 yıldır balık baktığım için en iyi akvaryum en büyük olanıdır
Arkadasim istersen benim arkadaslar yapiyor akvaryum ucuz bir fiyat'a yaparlar diye tahmin ediyorum.Eğer daha almadıysan bana pm atarak ulaş.Prof. Şekilde güzel bir akvaryum yaparlar sana.