AKP'ye neden karşıyız!!!!

angelbily

New member
Reaction score
0
akp ye neden karşı olduğumuzu heryerde söliyemiyorsak burada paylaşabilirz size soruyorum şimdi arkadaşlar akp ye neden karşısın????

sizleri bekliyorum ve görüşlerinizi????

tek kelımeyle özetlersek ulkenın mıllı degerlerıne sahıp cıkamadıgı ıcın

uyguladığı ekonomi politikaları uzun vadede borçlanmaya devam bunu kesmediği takdirde ben her daim karşı olacağım en başta

ab uyum paketlerini milli menfaatlere aykırı olup olmamasına bakmaksızın onaylatmaya çalışması örnev vakıflar kanunu

tarım ve ziraatle uğraşan vatandaşlara reform diye yutturmaya çalıştığı kandırmacalar

yaptığı özelleştirmeler hepsine karşı olmasamda milli piyango tekel telekom limanlar vb bu tarzda özelleştirmelere karşıyım isteyene uzun uzun da açıklarım neden karşı olduğumu

memur emekli ve işçiyi göz ardı etmesi

herkese kabullendirmeye çalıştığı din ağırlıklı islami görünüşünü düzeltmediği için

kadrolaşmaya hayır diyerek kendi kadrolarını oluşturduğu aynı zamanda her yerde kürt sait ve fetullah gülen cemaatinin adamlarına öncelikli makam verdiği için

istikrar istikrar diyerek asıl istikrarsızlığı bile bile yaratıp bunda payı yokmuş gibi kenara çekildiği için

türban olayını kendi çerçevelerinde diretip toplumdaki dengelerle oynayıp bunlarla siyasi rant elde etmeye çalıştığı için

aklıma ilk gelenler bunlar araştırınca bunlara daha fazlalarını ekleyebiliriz tabi

güzel bi yaklaışım teşekkür ederim apocalyps aslında daha fazla kişiyi bekliyodum bu konuyu açarken düşüncem kimin ne görüşte olduğudur__??

din üzerinden politika yaptığı, insanlari böldüğü,ayırdığı ve kendisine karşı olan herkeze yaptırımlar yaptığı için.

ben akp ye değil gerici zihniyetin tüm mahsullerine karşyım ve bunu her yerdede söylüyorum

-mazlum edebiyatı yapan canavarlara karşıyım

-sözde Atatürkçü olanlara karşıyım

-Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı kalacaklarına namus yemini edip
sonra bu yemine sadık olmayan namussuzlara karşıyım

-takkıye yapanlara çamur atanlara iftira edenlere yalancılara düzenbazlara karşıyım

-devleti siyasi partiye çevirenlere karşıyım

-ülkeyi satanlara karşıyım bölücülere karşıyım

-yobazlara gericilere örümcek kafalılara karşıyım

-cumhuritimizin nimetlerinden yararlanıp cumhuriyetimizi yıkmaya çalışan yediği tası beğenmeyip içine pisleyen nankör varlıklara karşıyım

-cumhuriyet kazanımlarını satanlara karşıyım

.............kaldığım yerden devam edeceğim bi nefes dinleneyim

yani akp diyerek sorunu çok küçültmüş oluruz...
önemli olan semer değil yani isimler değişir ama karanlık zihniyet değişmez
asıl karşı olunması gereken sorun şudur karanlık zihniyet nerden besleniyor nasıl yetişiyor
nasıl organize oluyor nasıl demokrat yolları kullanarak demokrasiyi baltalıyor

demem odurki sorun akp değildir sorun zihniyettir

semer değişsede eşşeklik baki kalır(Türk Atasözü)
yani ismler değişir ama zihniyet değişmez ...bu zihniyetin üzerine gitmek gerek bu zihniyeti kimler besliyor nerde yetiştiriyor nasıl yetiştiriyor

akp ye karşı olmak demek acizliğimizin kanıtı olsa gerek
demokrat olalım derken çok aciz duruma düştük buda bizim özeleştirimiz olsun

insanların hayat şartlarını zorlaştırdığı için tercihim olmayan bir partidir.

akp yani arka kapıdan kaçanlar partisi...bu ülkenin milli gelirlerini gözünü kıpmadan satıyor (biz bunları kolaynamı elde ettik)...analarımızın tertemiz sağlıklı evlatlarını gözünü kıpmadan savaşta ölmesine neden oluyo (dikkat ederseniz yeni askeri yani toy bir genci savaşa sürüyor).....ve insanların dini inaçlarına etti ediyor (sanki tesetürlüler cennetlik digerleri cehennemlik) işde akpnin kapatılmasına gerekçeler

teşekkür ettiğim konuların altına imzamı atabilirim...

evet arkadaşlar bu konu üzerinde oldukça hassas olmaya çalışıyorum ama yardımcı olmanız gerekiyo yani görüşlerinizi bekliyorum??

ek olarak;
*dokunulmazlıkların kaldırılacağını söyleyip, 6 yıldır bununla alakalı hiçbir şey yapmadıkları için için.

Geri