Akp Ye Oy Verdiginizde TÜrkiye BÖyle Avrupa Birliginde Olucak

Amerikan nın kurduğu Bir Birliğe Girmeyiz ... Bızım Herseyımızı Satırdılar.. AKP Kopek oldu arkalarında Bu kulube gırmek Istemıyoruz

Forumumuzda imageshack den resimler görünmüyor
Önce ak partiyi eleştirecegine Forumla ilgili bazı şeyleri ögren sonra konu aç ok ;)
Önce kendimiz işlerimizi dogru duzgun yapalım sonra başkalarını eleştirelim

neccko' Alıntı:
Önce ak partiyi eleştirecegine Forumla ilgili bazı şeyleri ögren sonra konu aç ok ;)
çok haklısın NECCKO kardeş harbiden tebrik ederim

avrupa birliğine girsek başımız göğemi ercek sanıyorsun ülkedeki bütün işsizler işmi bulcak sanıyorsun yada kişi başı düşen gelir düzeyi artıcakmı sanıyorsun way kardeşim way vatan elden gidiyor açın gözünüzü artık açın akp afyonundan kurtulun artık....

senin gibi vatansever duyarli

neccko' Alıntı:
senin gibi vatan sever duyarlive yardimsever dostlar yüzünden osmanli yikildi ama türkiye cumhuriyetini biraz zor yikar bu yalaka köhnelesmis ve satimis zihniyet
EGER EKSIK VARSA SÖLERSIN DÜZELTILIR MADEM HATA GÖRÜYORSUN SÖLERSIN
ama dalga gecmek ancak isbirlikci ve hayinlere göredir yok bir cözümpn madem sus ki MOLLA DESINLER YOK SA ZAMANI GELDIGINDE HAYINLER ICIN DAR AGICI SIRASI BEKLERSIN

http://www.eurominority.org/images/drapeaux/posternat-grand.jpg

resim bu siteden yukarıdaki linkten alınmış
akılları sıra Türkiye yi bölebileceklerini sanıyorlar ama bu söz konusu değil
tabi siyasi irade kararı verecektir
ancak bu bölücü haritalara cevap veremeyen bir siyasi iktidar istemiyoruz!

Dünyanın her yerinde çeşitli ırklardan insanlar yaşıyor.Ancak nedense Türkiye ye vurgu yapılıyor!amaçları gayet açık ve net! :mad:

poster-grand.jpg

bu resimdede Türkiye "korkutulan insanların" olduğu listeye konulmuş :mad:

Yuh madem verecek bir cevabınız yok saçlamayın neymiş imageshackmiş adam dalmıştır koymuştur bu sana kimseyle dalga geçme hakkı vermez konu belli madem bir yorum yazcaksınız cevabınız varsa yazın yoksa klalsik akepe savunucusu laflarını kullanmayın post kasmayın boşuna.

leke900' Alıntı:
YUh madem verecek bir cevabınız yok saçlamayın neymiş imageshackmiş adam dalmıştır koymuştur bu sana kismeyle dalga geçme hakkı vermez konu belli amdem bir yorum yazcaksınız cevabınız varsa yazın yoksa kalsik akepe savunucusu laflarını kullanmayın post kasmayın boşuna.
bak arkadasım ben orda ne dalga gectim nede alay ettim adamlar sadece başkalarını eleştirmeden önce kendimize bir bakalım demek istedim
Yeni bir üye olsaydi yine birşey demezdim ama nerdeyse 1 senelik üyemiz
Ve sen orda benim yazdıgın şeyi eleştirmişssinde adamın bana ettigi hakarete birşey dememişssin işte bu kadar

AYrıca verilecek cevabımda var ama yazzam ne yazmasam ne gerektiginde söylerim söylemem

Eklemek isterimki şu zihniyet olayınıda bırakın ben asla partizan deilim hiçbir partiyi tutmam sadece şahıslar benim için önemlidir
BEn senin zihniyetine laf etmedim o zmn sende bana etme lütfen

Adam hakaret etmiş banlanmış cezasını bulmuş daha ne diyebilrimki ceza almasa derdik böyle yapma diye ama en kötü biçimde almış cezasını.

NE haritasi Ne avrupasi .....

Harita cok dogal bizim kizil elmamiz var onlarinda boyle hayali kalacak hayalleri var.

Avrupaya gelince turkiye avrupaya girmek istemiyor,,, ee bu surece ne peki diyenlere .
Avrupa birligi muzakereleri sadece bir strategi eskiden boyle degildi ama artik kuresellesme cagindayiz hersey taktik strategi, uzun vadeli bir proje diye de niteleye biliriz

bu avrupa olayini anlamak isteyene Ataturku hatirlatiyim . Cok buyuk bir savas verip de onlardan olmak isteyen bir Ataturk goruniyordu Ama gercekten oyle miydi elbette hayir ve simdi de ataturkden sonra o zekayi o gorusu o taktigi o strategiyi devir olan bir AKP var ve cok zeki bir sekilde ataturkun izinde bu oyun oynanmaya devam ediyor . Yani sadece bir oyun. bilemem anlatabildimmi

acizane gorusum

saygilar

Yazık... avrupanın köpeği gibiyiz...dalga hakaret herşey böyle saçma şeylerle bizim içişlerimize bile karışıyor...AKP ikdidarı avrupaya ve diğer Türkiyeye düşman devletlere fazlasıyla yaradı 2002 seçimlerinden beri resmen ülkeyi satın alıyorlar satanda belli...Şimdi önlerindeki 5 yıl boyuncada satın almak için AKP nin seçilmesini istiyorlar umarım böyle oyunlara kanan yoktur...

evet hakaret etim banlandim ama benim hatam hakaret etmek ama asla vatanimi satmam satirmam

Geri