AKP 'ye Kapatma Davasını Ulusalcıların ABD li Müttefiki Bile Biliyormuş

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Türkiye'deki ulusalcıların Amerika'daki müttefiki Neocon Michael Rubin'in kapatma davasından, 1 yıl önce haberdar olduğu ortaya çıktı. Üstelik yazmış... İşte o satırlar.

Türkiye karşıtı Rubin’in kapatma davasından bir yıl önce ‘AK Parti’yi kapatmak için yargı süreci işletilecek’ diye yazdığı ortaya çıktı. Senaryosu gerçek olan Rubin, hükümeti erken seçime zorlamak için sokak gösterileri, eylemleri ve kapatma davası açılmasını önermişti

AKP'ye açılan kapatma davasından Türkiye’deki Ulusalcılar’ın akıl hocası olarak bilinen Amerikalı Neoconlar’ın ünlü ismi Michael Rubin’in de önceden haberi olduğu ortaya çıktı. American Enterprise Enstitute uzmanı Rubin, 2 Şubat 2007’te yayımlanan bir makalesinde geçen yıl yaşanan gergin Cumhurbaşkanlığı seçimi süreci, Cumhuriyet mitingleri ve AK Parti’ye kapatma davası açılacağını bir sene öncesinden bildi.

YARGISAL SÜREÇ BAŞLAYACAK

RUBİN American Enterprise Enstitute yayın organındaki makalesinde ‘Başbakan Erdoğan AK Partili birinin cumhurbaşkanı olmaması için uyarıldı. Eğer uyarılara kulak asmazlarsa bu kez tanklar sokaklara çıkmayacak, parti için siyasi ve yargısal süreç işletilecek’ diye yazdı. ‘Türkiye’nin İslamcı Bir Cumhurbaşkanı mı olacak’ başlıklı yazıda Rubin, Cumhuriyet mitingleri ve Ergenekon bağlantılı şiddet eylemleri ortaya çıkmadan önce, hükümeti erken seçime zorlamak için yapılması gerekenleri sıraladı ve güç odaklarına sokak gösterileri ve şiddet eylemlerinin tırmandırılmasını önerdi. AK Partili bir ismin cumhurbaşkanı olmasının mutlaka engellenmesi gerektiğini ileri süren Rubin, ‘Erdoğan’ın inadı krizi daha ciddi boyutlara getirirse AK Parti, Refah ve Fazilet Partisi gibi yasal bir sürecin içerisine sürüklenebilir’ diye yazdı.

ULUSALCILARA YOL GÖSTERDİ!

MİCHAEL Rubin kapatma davasından yaklaşık bir yıl önce yayınlanan yazısında bazı çevrelere şu önerileri getirdi: ‘AK Parti Siyasi Partiler Yasası’nı çiğniyor. Yasa, siyasi partileri, Atatürk’ün reformları ve Türkiye’nin laik kimliğini değiştirmeye çalışmak, ya da halk arasında dini sömürü aracı olarak kullanmaktan men ediyor. Erdoğan ve Arınç’ın konuşmaları, AK Parti’nin feshi için zemin hazırlamıştır. Böylece erken seçim süreci hızlanabilir.’

BEYAZ SARAY’A UYARI

‘Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanır ve partisi Meclis çoğunluğunu devam ettirirse, İslamcılar tüm resmi kurumları kontrol altına alacak, laikliği ortadan kaldıracaktır’ ifadeleriyle felaket öngörülerinde bulunan Rubin, Amerikan yönetimini de AK Parti’ye karşı başlatılan sürece müdahale etmemeye çağırıyor. Rubin Amerikan yönetimine de uyarılar yaptığı yazısını şu ifadelerle bitiriyor:

‘Türkiye laik bir devlettir. Devletin bazı birimleri Erdoğan’ın hedeflerine karşı harekette bulunacaktır. Amerikan yönetimi sabırlı olmalı, AK Parti ve Başbakanı’na destekte bulunmamalıdır. Washington yönetimi Türkiye’de laiklerin otoritesini baltalamamalı, karşı karşıya kaldığı tehlikeleri hafifsememelidir.’

Ulusalcıların sadık muhafızı

Michael Rubin Türkiye’de darbe ortamı oluşturarak AK Parti iktidarından askeri müdahaleyle kurtulma planı yaparken deşifre olan Ulusalcılar’ın muhafızlığına soyunmuştu. Rubin, 30 Nisan’da Middle East Forum’da yayımlanan son makalesinde Ulusalcılar’ı savunmuştu.

ÖVGÜ MAKALESİ

‘İslamofaşist’ kavramının mucidi de olan Rubin’in ‘Ulusalcı mı oldu’ dedirten makalesinde AK Parti’ye yapılan saldırıların ‘daha fazla demokrasinin kanıtı’ olduğunu savunmuş ve Can Ataklı, Reha Muhtar, Nihat Genç, Serdar Akinan ve Tuncay Özkan gibi önde gelen Ulusalcı isimlere övgü yağdırmıştı. Rubin bu isimlerin Başbakan Erdoğan’ı eleştirdikleri için büyük tehlike altında olduklarını ileri sürmüştü. 27 Nisan’daki e-bildiriyi de destekleyen ve bunun askeri bir darbe anlamına gelmeyeceğini öne süren Rubin, Başbakan’ı Fransız ırkçı lider Jean-Marie Le Pen, Avusturyalı faşist lider Jörg Haider ile bir tutmuştu.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=168397

Başkalarını ABD müttefiki ilan eden ulusalcı ergenekoncuların ABD li destekçileri ile sıkı fıkı ilikileri

ve AK Parti için onlardan yardım dilenmeleri çok komik doğrusu

Sayın SAvcım ilk önce Ülkedeki TEcavüz olaylarını bitirin sonra Parti kapatırsınız

AB-D abiniz ve siz bu işi iyi biliyorsunuz. bu adamda her ne haltsa kimden olduğu çok net ortada. erdoğan ve diğer AB-D yandaşlarını korumak uğruna şimdide ulusalcımı olmuş AB-D abiniz. hadi başka kapıya , yabancı köpeklere ihtiyacımız yok, işbirlikçilerinin masallarınada. Sivil anayasa denilen tuhaf oyunun içeriğini ben bile bilmezken götürüp AB-D lerde birilerine tanıtım yapıp rapor sunan akpliler varken, çamur atacak sadece ulusalcılar kaldı önünüzde engel değilmi. akp nin yediği bunca halttan sonra bu davanın açılacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. ne olacaktı AB-D li bir it bunu söyledi diye hukuk işlemeyecekmiydi. bunu bu ülkede bir çok insan yıllardır söylüyor ses yok, AB-D li bir it söyleyince ulusalcımı oluyor. he canım oldu. başka isteğiniz varmıydı. kardeş bu habere yine başbakanımız tayyip beyden bir alıntıyla cevap vereyim tüm ulusalcılar adına: AB-D li itinide al git lan!... merak ediyorum kendi pisliklerinizi örtmek için daha ne kadar alçalabilirsiniz çiğ süt emmiş insan oğlu.

Başkalarını ABD müttefiki ilan eden ulusalcı ergenekoncuların ABD li destekçileri ile sıkı fıkı ilikileri

ve AK Parti için onlardan yardım dilenmeleri çok komik doğrusu

Yahu! Sizin kadar yüzsüz ve pişkin ne bir parti ne de bir güruh gördüm. Ulusalcıları komünist, milliyetçileri kafatasçı ilan ederek, sindireceğinizi mi sanıyorsunuz? ABD ve AB'nin emir eri kim? 6 yıldır bunlar ne derse şak diye yapan ulusalcılar mı, milliyetçiler mi?
İnsanda Allah'tan korku, kuldan utanma olur. Zinayı suç olmaktan hangi parti çıkardı? AB uyum yasaları ile Cuma hutbelerinden "Muhammed Allah'ın elçisidir" ve "Allah indinde tek din islamdır" ayeti kerimesini kim çıkardı? Sakın bana; " ama cuma hutbelerinde okunuyor" masalını kimse anlatmaya çalışmasın. Yobaz beyinler halifelik makamı, diyanet işleri başkanlığı, müftülük ve imamlık gibi mevkii ve kazanç kapıları icat etti. Bunlar islamiyette var diyenin aklına şaşarım. Hiç Peygamberin vekili olur mu? Bu nasıl islamiyete hakarettir. Ne yani! peygamberimiz vazifesini yapamadı da, sizin halifeleriniz mi tamamladı? Şeyh, şıh, hacı, hoca gibi din adamlığı var mı? 125.000 din içinde Allah ile kul arasında kimsenin olmadığı tek din islamdır. hergün bir sayfa Kur'an-I Kerim kendi dilinizde ve anlayarak okuyun! Allah ile kandırmak ayetlerine gelince, akp davulunu da boynunuzdan indirirsiniz.
180 milyar dolar borç ile ülkeyi devraldılar. şu an 460 milyar dolar borç var. Bu paralar nerede birader? Üstelik ülkenin altın yumurtlayan tavukları yabancılara ölmüş eşek fiyatına satıldı. akp'nin hayatı yalan. Yaptıkları elle tutulur, bu ülke hayrına bir tane işl gösteremezler. Bu partiden nemalanan çakallar ve beyni yıkanmış budalalar tabii ki akp davulu çalacak. Ama benim ülkemin geleceği karardı. Onurumuz diye kavramımız bırakılmadı. Maun suresinde belirtilen yetim itildi, kakıldı ve malı satıldı. Her tarafı dökülen testi gibi nerenizden tutsam, dökülüyorsunuz. Hala yalan, dolan, iftira ve tereyağ gibi üste çıkma çabaları. Deniz bitti aslanım. Bundan sonra ayaklarınız yere basmak zorunda. Ve o beğenmediğiniz Türkiye Cumhuriyeti onurlu adaletinde hesap vereceksiniz.
ÖN YARGILARI KIRMAK , ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA ZORDUR. Allah hepinize gerçek iman, akıl, fikir ve ülke sevgisi versin!

AB-D abiniz ve siz bu işi iyi biliyorsunuz. bu adamda her ne haltsa kimden olduğu çok net ortada. erdoğan ve diğer AB-D yandaşlarını korumak uğruna şimdide ulusalcımı olmuş AB-D abiniz. hadi başka kapıya , yabancı köpeklere ihtiyacımız yok, işbirlikçilerinin masallarınada.QUOTE]

Önce biraz terbiyeli olacaksın.terbiyeni koruyamıyorsan ben sana öğretmem kusura bakma.

ne oldu ya neden bukadar zoruna gitti gerçekler.

Sizin yani ulusalcı ergenekoncuların babası ilhan Selçuk AK partiyi devirmek için bush 2 a kendi köşesinden mektup yazdığını da hatırlamazsın.

hani ne demişti o mektup ta ulusolcu ergenekoncu İlhan

Kasım 2006'da Cumhuriyet'te çıkan 'Bush'un Türkiye siyaseti değişmeli' başlıklı yazısında : "Bush, Ortadoğu'da bir yeni istikrar arayışına yönelmek zorundaysa bu işe Türkiye'den başlaması aklın yoludur... / (..) Ortadoğu cehennem... / Bu cehennemde ne yapacağını şaşıran Başkan Bush'un Türkiye'de dincilik ve bölücülük siyasetlerini bir yana bırakarak Atatürk'ün laik Cumhuriyetini Ortadoğu'da bir denge unsuru gibi düşünmesi gerekiyor..."

bakınız ergenekoncu ulusalcı ilhan selçuk Türkiye ye müdahele etmesi için Bush tan yardım istiyor.Türkiye den başla diye de akıl veriyor. neden olsa büyük ulusolcu vede gizli Amerikan tüfeği kendisi

illaki bilir canım 100lerce küsür sayfa yalanı bir ayda yazmadıya en az bir iki yıl sürmüştür ve tabi gerekli yerlerden gerekli talimalatları beklemiştir ben sasırmadım acıkcası

Önce biraz terbiyeli olacaksın.terbiyeni koruyamıyorsan ben sana öğretmem kusura bakma.

ne oldu ya neden bukadar zoruna gitti gerçekler.

Sizin yani ulusalcı ergenekoncuların babası ilhan Selçuk AK partiyi devirmek için bush 2 a kendi köşesinden mektup yazdığını da hatırlamazsın.

hani ne demişti o mektup ta ulusolcu ergenekoncu İlhan

Kasım 2006'da Cumhuriyet'te çıkan 'Bush'un Türkiye siyaseti değişmeli' başlıklı yazısında : "Bush, Ortadoğu'da bir yeni istikrar arayışına yönelmek zorundaysa bu işe Türkiye'den başlaması aklın yoludur... / (..) Ortadoğu cehennem... / Bu cehennemde ne yapacağını şaşıran Başkan Bush'un Türkiye'de dincilik ve bölücülük siyasetlerini bir yana bırakarak Atatürk'ün laik Cumhuriyetini Ortadoğu'da bir denge unsuru gibi düşünmesi gerekiyor..."

bakınız ergenekoncu ulusalcı ilhan selçuk Türkiye ye müdahele etmesi için Bush tan yardım istiyor.Türkiye den başla diye de akıl veriyor. neden olsa büyük ulusolcu vede gizli Amerikan tüfeği kendisi[/QUOTE]

Başkalarını amerikan uşağı diye suçlayanların geçmişte ne uşaklık ettiğini biz gayet iyi biliriz

bu yüzden şaşaırmadım.neredeyse Bush a yalvarmış palavracı ulsalcı İLHAN

AB-D abiniz ve siz bu işi iyi biliyorsunuz. bu adamda her ne haltsa kimden olduğu çok net ortada. erdoğan ve diğer AB-D yandaşlarını korumak uğruna şimdide ulusalcımı olmuş AB-D abiniz. hadi başka kapıya , yabancı köpeklere ihtiyacımız yok, işbirlikçilerinin masallarınada.QUOTE]

yahu yabancı köpeğe köpek diyorum sizin zorunuza gidiyor. hayırdır AB-d li itinize it demek terbiyesizlikmi oldu. yarası olan gocunsun. hadi başka kapıya kardeşim.
dışardan ülkeme havlayan hiç bir ite ve yandaşına terbiyeli olmak gibi bir niyetim yok. anladığına eminim kardeş...
kendi uşaklığınızı ve suçlarınızı temiz insanlara ve gerçek vatanseverlere yıkma çabanız gerçekleri değiştirmeyecek...
yine aklıma bir atasözü geldi, it ürür kervan yürür...saygılarımla.

Bu kadar şerefsizlik olmaz , rte nin onca belgeli sözleri mevcut forumda , abd nin bop projesine eş başkanım dediğini gördünüz , şimdi İlhan Selçuk a mı laf atmaya kalkışıyorsunuz.
İlk önce önünüzden yiyiniz.abd li bir "it" in palavralarına tok bu memleket.

yine başka bir atamın sözü geldi aklıma
at yalanı öpeyim inananı. öptüm sizi kardeşlerim. saygılarla..

Gördük gerçek vatan sever Ergenekoncu İlhan abinizi .Bush'a " Gel ortadoğu siyasetini değiştir bunda ilk Türkiyeden başla" diye teklifte bulunuyor.

Bunları söyleyebilecek kadar yüzsüz olacaksın sonrada ulsalcı ayaklarına yatıp başkalarını amerikan uşağı olmakla suçlayacaksın.

alın size vatansever amerikan uşağını

gerçi siz herzaman böylesiniz.

TESEV i Sorosun uşağı ve türkiye yi bölmekle suçlayan Cumhuriyet yazarlarında Hikmet Çetinkaya nın damadının TESEV 'e raporlar hazırlayan kişilerden biri olduğunu biliyor mudunuz.

BENCE HAKLISIN iLHAN SELÇUK VE ONUN DARBE KARARGAHI GAZETESİ NEKADARDA ÜRÜRSE ÜRÜSÜN KERVAN YÜRÜYECEKTİR.

bilmeniz mümkün değil işinize gelmez.

Geri