fatih pala
Banned
- Reaction score
- 0
2002 secım olur akp anayasayı degıstırmek ıcın oy ıster ve alır anayasayı degıstırecek mılletvekılıne sahıp olur ama yıl 2009 hala ses yok .abd ırak a saldırır demokrası goturucem dıye kendılerıde bılmez demokrası nedır meclıs ın onune tezkere gelır son anda az farkla gecmez basbakan memur maaslarını odeyemeyız der abdullah gul aglar tezkere gecmesede ıkıncı tezkere oylanır bır sure sonra o gecer ama gecsede gecmesede abd nın ucakları ıncırlık ussunu kullanır bınlerce sortı ve yuzbınlerce bomba bırakır bızım hava ussumuzu kullanarak ayrıca lımanlardan gıda ve dıger malzemelerı nı gecırırler 1.5 mılyondan fazla ıraklı musluman ınsan olur mılyonlarcasıda goc eder ve ırak somurulur devlet ıc dıs borcu %100 den fazla artar ıhracat artar ama ıthalat da artar kımse soylemez ne hıkmetse dıs tıcaret acıgı bılmem kac katına cıkar nasıl kapatılacaksa borc yıgıdın kamcısı der basbakan yıgıt bızlerız malum ve ortada para yok ama borc var yıgıt olarak ben anlam veremıyorum ozellestırmeler dahada hızla devam eder telekom.demırcelık.tupras.telsım.bankalar.tekel.lımanlar.sabıha gokcen.ve sayamayacagım kadar yer satılır satın tamam da neden yabancıya satıyorsunuz ve en onemlısı cok cok ucuza altın arama petrol arama ızınlerı verılır verılırde %5 gıbı devletın komık karları ıle neden verılır ben bu medya kuruluslarının neden ses cıkarmadıgını anlamaya calısıyordum cok gecmeden onuda anladım ? grubuna petrol ofısı ? grubunada muayene ıstasyonları satıldı demek o sebeple seslerı cıkmıyormus daha benım bılmedıgım pek cok kitler ucuza satıldı suan kı halımız ortada bınlerce unıversıtelı ve meslek lıselı genc ıssız cozumde yok gıbı pekı buyuyen bır ulkede ıssızlıkte olmaz bu celıskı nedendır tarım hayvancılık ne durumdadır enerjı ne durumdadır anlatmakla bıtmez sorunlar lutfen akp lı ınsanlar bunlara cevap verırse sevınırım benmı yanlısım sızlermı dogrusunuz