akp nin icraatları

fatih pala

Banned
Reaction score
0
2002 secım olur akp anayasayı degıstırmek ıcın oy ıster ve alır anayasayı degıstırecek mılletvekılıne sahıp olur ama yıl 2009 hala ses yok .abd ırak a saldırır demokrası goturucem dıye kendılerıde bılmez demokrası nedır meclıs ın onune tezkere gelır son anda az farkla gecmez basbakan memur maaslarını odeyemeyız der abdullah gul aglar tezkere gecmesede ıkıncı tezkere oylanır bır sure sonra o gecer ama gecsede gecmesede abd nın ucakları ıncırlık ussunu kullanır bınlerce sortı ve yuzbınlerce bomba bırakır bızım hava ussumuzu kullanarak ayrıca lımanlardan gıda ve dıger malzemelerı nı gecırırler 1.5 mılyondan fazla ıraklı musluman ınsan olur mılyonlarcasıda goc eder ve ırak somurulur devlet ıc dıs borcu %100 den fazla artar ıhracat artar ama ıthalat da artar kımse soylemez ne hıkmetse dıs tıcaret acıgı bılmem kac katına cıkar nasıl kapatılacaksa borc yıgıdın kamcısı der basbakan yıgıt bızlerız malum ve ortada para yok ama borc var yıgıt olarak ben anlam veremıyorum ozellestırmeler dahada hızla devam eder telekom.demırcelık.tupras.telsım.bankalar.tekel.lımanlar.sabıha gokcen.ve sayamayacagım kadar yer satılır satın tamam da neden yabancıya satıyorsunuz ve en onemlısı cok cok ucuza altın arama petrol arama ızınlerı verılır verılırde %5 gıbı devletın komık karları ıle neden verılır ben bu medya kuruluslarının neden ses cıkarmadıgını anlamaya calısıyordum cok gecmeden onuda anladım ? grubuna petrol ofısı ? grubunada muayene ıstasyonları satıldı demek o sebeple seslerı cıkmıyormus daha benım bılmedıgım pek cok kitler ucuza satıldı suan kı halımız ortada bınlerce unıversıtelı ve meslek lıselı genc ıssız cozumde yok gıbı pekı buyuyen bır ulkede ıssızlıkte olmaz bu celıskı nedendır tarım hayvancılık ne durumdadır enerjı ne durumdadır anlatmakla bıtmez sorunlar lutfen akp lı ınsanlar bunlara cevap verırse sevınırım benmı yanlısım sızlermı dogrusunuz

akp den önce işs,z yoktu da şimdi mi var sadece...
bu 70 yıldır olan bişey dsp döneminden sonra ne kadar güçlendi Türkiye , tabiki hala sorunlar var ama zamanla çözülecek bi 15 yıllık ak iktidar yeter...

selam arkadasım oraya ırılı ufaklı bırcok sey yazdım sadece bırını alma hadı ıssızlık tek sorun olsun senın ıcın ıssızlık artmıs buyume yalan olmus anlamına gelır hangı partı basta olursa olsun vatandas olarak sormak hakkımız sende vatandas ısen cıkarın yok ıse savunma savunacaksanda sorunlara sen cozum bul o zaman 15 yıl dıyorsun 7 yılda cozum yok gerıleme varsa 15 yılda afrıkalı ahmet mehmet gıbı ac bılac gezerız bu gıdısatla inşaallah duzelır ler ama pek umudum yok

fatih yenisin galiba kaynaksız konular kapanır
saygılar

kardes selam die arastırması ıssızlıgı anlatıyor tezkereyıde butun turkıye bılıyor olen ıraklı larıda gazete tv gecmısını arastırırsan ogrenırsın satılan kıt lere gelınce pıyasa arastırmacısı uzmanlar neyın kaca gıttıgını yazıyor bıraz arastırırsan sende ogrenırsın ama senın aldıgın ucret ıyıdır etlıye sutluye karısmam dıyorsan o sekıl soyle bana kanıt dersen kanıt verırım ayrıca telekomda arkadaslarım memur dur yıllık karı turk telekomun 2.7 kattrılyon kusur kaca satıldı 6.5 kattrılyon gıbı oda taksıtle bu durum nedır sence pekı ayrıca %55 ı galıba satıldı bu ne demek yonetım satılmıs anlamına gelır satılmıstır kısaca anlamıssındır umarım arkadasım

üzgünüm kardeş her yeni üye bunu yaşıyor kendin yazdıklarını yazmaman lazım yazacaksan başka bir sitede yazıp link verip oradan aldın demen lazım sana katılmakla beraber kuralın bu olduğunu hatırlatmak istedim teşekkürler

üzgünüm kardeş her yeni üye bunu yaşıyor kendin yazdıklarını yazmaman lazım yazacaksan başka bir sitede yazıp link verip oradan aldın demen lazım sana katılmakla beraber kuralın bu olduğunu hatırlatmak istedim teşekkürler

tamam kardes anladım acıklaman la uyandım :) tek kısılık haber ajansı lınk :)

Geri