AKP neden hızla eriyor?

bence akp nin eridiği falan yok şimdi böyle denir hatta seçimin önceki günü bile öyle olur ama ne hikmetse oylar açıklanınca herşey tersine döner yine hükümet olur bakın görün her zaman söylemişimdir akp bu partilerin içinde en iyisi taki yenileri çıkana kadar

Akp erirmi erimezmi bilemem lakin
sokakta yolda orda burda Akp
eleştirileri çok fazla önemli olan
sandıklara yansıması.

1-2 maddesi dogru aslında

Kapınıza kömür torbası,erzak torbası getirirler.Oylarınızı,olmayan vicdan ve ruhunuzu satın alırlar,sizde kuzu,kuzu oylarınızı yine akp ye verirsiniz.Çünkü daha çoook yandaşlar kazanmaları lazım,gemiciklere ihtiyaç var.
haaaa belkide küresel ısınmadan dolayı eriyordur akp niz!

ak partili değilim.
siyasileri sevmem

Akp'nin güç kaybetmediğini görecek kadar da gözlerim açık.

şunu söyliyim bu ülke din devleti olmaz.
bu ülkede artık darbede olmaz.

çünkü bunlar global dinamiklerle ilgilidir.

gördüğüm kadarıylada akp bu küresel durumu iyi takip ediyo.

hoşuma gidiyomu, gitmiyodu,

şunu gördüm. seçimlerde kimin seçildiğinin yada başta kimin olduğunun önemi yok.

ülkeler bakış açısına göre yönetimi değişebilir yapılar değildir.
ben şucuyum yada ben bucuyum diyen, ezelden beri insanların kullandığı basit matematik olan büyük problemi parçalara ayır yönteminin birer kuklası durumuna gelmektedir.

eğer bir rüşvet olayında kimi tutarsanız tutun sokaklara çıkıp istifa deyip o adamı istifa ettiremiyorsak,

kimi tuttuğumuzun ne önemi var.

küçük, tarafçı, benci, bendenci gibi sıfatlara giren, denklemde yalnızlaştırılan birer x ve y oluruz o kadar.

eğer x ve y yi kendimiz ayırsak problemler çözülür ancak seçtiğimizi sandığımız herşey genel olarak dayatmalara dayanıyor.

velhasıl, x ve y leri iyi yöneten amerika yada ingiltere gibi,, Akp de kendi ülkesindeki x ve y leri gayet iyi yönetmektedir.

kısaca,,, kısacası yok, uzuncası var..

ak partili değilim.
siyasileri sevmem

Akp'nin güç kaybetmediğini görecek kadar da gözlerim açık.

şunu söyliyim bu ülke din devleti olmaz.
bu ülkede artık darbede olmaz.

çünkü bunlar global dinamiklerle ilgilidir.

gördüğüm kadarıylada akp bu küresel durumu iyi takip ediyo.

hoşuma gidiyomu, gitmiyodu,

şunu gördüm. seçimlerde kimin seçildiğinin yada başta kimin olduğunun önemi yok.

ülkeler bakış açısına göre yönetimi değişebilir yapılar değildir.
ben şucuyum yada ben bucuyum diyen, ezelden beri insanların kullandığı basit matematik olan büyük problemi parçalara ayır yönteminin birer kuklası durumuna gelmektedir.

eğer bir rüşvet olayında kimi tutarsanız tutun sokaklara çıkıp istifa deyip o adamı istifa ettiremiyorsak,

kimi tuttuğumuzun ne önemi var.

küçük, tarafçı, benci, bendenci gibi sıfatlara giren, denklemde yalnızlaştırılan birer x ve y oluruz o kadar.

eğer x ve y yi kendimiz ayırsak problemler çözülür ancak seçtiğimizi sandığımız herşey genel olarak dayatmalara dayanıyor.

velhasıl, x ve y leri iyi yöneten amerika yada ingiltere gibi,, Akp de kendi ülkesindeki x ve y leri gayet iyi yönetmektedir.

kısaca,,, kısacası yok, uzuncası var..

hatta size bu fikre katılan güzel bir video önereyim. forum kurallarına aykırı mı tam kestiremiyorum ama öleyse lütfen uyarın silerim

Met'in Dünyası | Facebook

video 5(demokrasi)

saygılar..

Memlekette ekonomi iyi diyorlar sokakta esnaf memur ,işci yani yurdum insanı ekonomik açıdan kan ağlıyor hükümet ağamız kaşıkla zam verip kepçeyle geri alıyor artıson günlerdeki zamlar da cabası bencede bu hükümet bu ülkenin başında çook kaldı çook gitmeli ama nasıl? muhalefet yok malesef.

Geri