AKP mitinge para ile getiriyor

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
AKP mitinge para ile getiriyor

2lif04j.jpg

Erdoğan'ın mitinginden önce para dağıttılar.

--------------------------------------------------------------------------------

Tekİrdağ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yardıma muhtaç 3 bin aileye 50 lira para yardımı ve 70 lira hediye çeki dağıtılacağını duyurdu.

Yardımların dağıtılacağı Aydoğdu Mahallesi'ndeki ilköğretim okulu'nda toplanan çok sayıda vatandaş itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Yardım dağıtımı sırasında ise bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. İzdihamı polis güçlükle yatıştırdı.

3 bin kişiye yapılan yardımların Başbakan Erdoğan'ın mitinginden bir gün önce dağıtılması dikkat çekti. Dikkat çeken bir başka konu ise yardımların ilk kez hafta sonu dağıtılmasıydı.

kaynak

devletin imkanları ile meydanları doldurup sonrada mitingim kalabalık diye kendi kendini teselli eden bu yolla mutlu olabilen tek başbakan RECEP TAYYİP ERDOĞAN ...

sonrada mhp ye chp ye ona buna laf atarsın ..fotoşopla insan klonlama işinde suç üstü yakalandınız şimdi devletin parasını dağıtıp saf insanları kandırarak mitingini kalabalık göstermeye çalışıyorsun ....

akp allahın izniyle büyük bir düşüş yaşayacak .bütün foyası 3 kağıtları ortaya bir bir çıkıyor

Bu Milleti 50 Liraya Muhtac Edenler Utansın..

1 - Bu millet onların umurunda bile değil.

2 - Onlarda utanma sıkılma ve bilimum insanî duygular gelişmemiştir.

3 - Benim vergimi sen kimsin ki seçim malzemen olarak kullanırsın...

4 - Bugün haberlerde gördüm. 50 TL için kuyruklarda birbirini ezen, döven ve akabinde bıçaklayan milletimin halini. Umuyorum ki 3 kasım 2002 de DYP, ANAP, DSP ve bazı diğer partilere yaptıkları gibi AKP'ye de bir sünger çekecek bu milletim. Yoksa gerçekten umut kalmadığını düşüneceğim.

akp den bir kampanyada şöyle :

akp ye oy attığını belgelersen 100 ytl paran hazır nasılmı? şöyle oyunu akp ye atarken cep telefonun kamerasıyla fotosunu çekip belgeliyorsun o kadar.

akp milletin paraya taptığını düşünüyor olabilirmi? malum herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış.

AKP nin siyaset bilimine ve demokrasi tarihine muhteşem katkısını ayakta alkışlamalıyız, dünya siyasetbilim,demokrasi ve felsefesi veciz bir tanıma kavuşmuştur,Bu muhteşem devrimin tanımına göre,demokrası ya da halk iradesi parayla oy satınalarak yapılan devlet yönetimidir.Varsa pulun herkes senin kulun,ibret almak için...

akp den bir kampanyada şöyle :

akp ye oy attığını belgelersen 100 ytl paran hazır nasılmı? şöyle oyunu akp ye atarken cep telefonun kamerasıyla fotosunu çekip belgeliyorsun o kadar.

akp milletin paraya taptığını düşünüyor olabilirmi? malum herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış.

Üzülerek söylüyorum son cümlende haklılar. din sömürüsü pek tutmadı galiba. Artık işkembe doldurmaya mı başladılar nedir. Hayırlısı

Ne güzel işde yardıma muhtaç insanLara gittiyse bunda kötü oLan ne ?
Din sömürüsü yapıp sonra ''AKP Propagandacısı'' diye tekme tokat kadın dövmekten çok daha erdemLice bir iş =)

Geri