AKP Kayseri İl yönetimi istifa etti

h.yilmaz

New member
Reaction score
0
AKP Kayseri İl yönetimi istifa etti

AK Parti Kayseri il yönetimi, Genel Merkezden gelen telkin sonucu istifa etti.

İl Başkanı Mahmut Cabat ve yönetim kurulu bu kararı üyelerin cep telefonlarına mesaj göndererek duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat ve yönetim kurulundaki arkadaşları, uzun süreden beri genel merkezin istifa yönündeki çağrılarına yanıt vermemişti. Ancak, genel merkezin `İstifa edin, yoksa görevden alırız' uyarısı üzerine bugün akşam saatlerinde tüm üyelerin cep telefonlarına "Genel merkezimizin isteği doğrultusunda istifa ediyoruz" mesajı geçti.

Bu mesajın ardından başkan Mahmut Cabat ve yönetim kurulu üyeleri cep telefonlarını kapattı. İl Bakanlığı'na GESİAD eski il başkanı Kent Konseyi Bakanı Ömer Dengiz veya MÜSİAD İl Başkanı İsmail Ruhlukürçü'nün getirilmesi bekleniyor.

kaynak

akp de demokrasi yokki zaten 1 adam yönetiyor bunları..padişahlık düzeni

''uzun süredir gelen telkinler ''

yani bi adam hadi deyince iş bitmiyormuş akp de

chpde olduğu gibi oylamaya girmeyin deyip , tmm başkanım diyen bir biat sistemi yok ...

demokrasi istfalarla , kan değişimleriyle olur , chpde olduğu gibi dinozorlarla olmaz :goz:

''uzun süredir gelen telkinler ''

yani bi adam hadi deyince iş bitmiyormuş akp de

chpde olduğu gibi oylamaya girmeyin deyip , tmm başkanım diyen bir biat sistemi yok ...

demokrasi istfalarla , kan değişimleriyle olur , chpde olduğu gibi dinozorlarla olmaz :goz:

olay chp mhp akp olayını aşmış adamın hırsızlıkları ortaya çıktığı için görevden alındı gazetelere çıktı yolsuzlukları başkalarına çamur atınca hırsızlık kapanmıyo

kaynak bunu buldum ama istersen başka kaynaklarda paylaşabilirim
Habercek: Haberde Detayn Adresi - AKP'de 'maden oca' atla

Ya birileri KAYSERİ il yönetimine ihale vermediği için mi istafa ettiler yoksa çok büyük bir yolsuzluk oldugu için mi istifa ettirildiler hangisi . İnanamadım ilk okuyunca :D . AK PARTİ de il yönetimi istifa ediyor ilginç . . . . .

Yetmez..İstifaLarın devamını bekLeriz tüm türkiye geneLinde.. ;)

________________________:)______________________________

Kayseri de 20 yıl yaşadım , Ekonomi ve siyasette çok iyiler , ne zaman bir işe girip ne zaman bırakacaklarını iyi bilirler ...
Adamlar kendileri açıkladılar yeterince hizmet ettik diye gerçekten de öyle ,
Her seçimde B.Belediyesini aldılar CHP ve MHP ye en fazla 1 er milletvekili verdiler ve değişim gerektiğini düşünüyorlar ...
ki haklılar , daha heyecanlı , dinamik bir grup lazım ve de geliyor ,
AKP de koltuklar seks kasetleriyle yolsuzluklarla boşaltılmıyor çok şükür ...

v_k, ben Kayserideyim, sen halen buradamısın. Yani adamların yaptığı yolsuz işler o dereceye varmıştıki artık o iğrenç koku her yeri sarmıştı.

Her neyse halen Kayseride ve bu adamların içindeysen, yani bir şeyleri biliyor ve iftira atıldığına inanıyorsan, bu bilgiler ışığında yukarıdaki satırları yazıyorsan sana hak veririm.

Yok işin iç yüzünü bilmeden bir partiye karşı duyduğun sempati duygularıyla, savunma amaçlı yazıyorsan haklı değilsin.

Yahu millete karşı suç işleyeni, hangi tarafsız akıl savunur.

Dediğim gibi işin içindeyseniz, bildiğiniz bir şey varsa bu bilgilere dayanarak, demokrasi oldu, kan değişti diyorsanız amenna.

Kayseride kaldıysan, sahabiye yi biliyorsan o başka. Parti ban 3 dakikalık yol yakınlığında. Arada bir gidiyorumda. Çay içiyoruz, sohbet ediyoruz. Rahatsızlık İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan bazı sohbetlerde bile dile getirilip duruyordu.

Her neyse kim neye inanmak istiyorsa inansın.

Hangi partiye mensup olursa olsun, HALK'a, MİLLETE, karşı suç işleyenler hesap verebilmelidir

Bazı arkadaşalrımız AKP'de pedişahlık sistemi var demişler,
düşündüm düşündüm çözemedim.Yarın ilk işim Baykal'a bunu sormak olucak

aynen öyle söylüyorum arkadaşım..sen daha çok düşünürsün

istifa edeceklerine intehar etsinler vatana millete bir hayırları olur.

Muhtemelen yeni il başkanı ticareti bundan daha iyi bilen , Kayseri'yi bundan daha iyi bilen birisi olur. Çıkar ilişkisi olmadan , menfaat ilişkisi olmadan bunlar böyle bir değişiklik yapmaz. Genel ve yerel seçimlere bakacak olursanız Kayseri de akp ye oy oranı %60'tan az değil. Muhtemelen beyimiz yeni işlere geçiyor , hatır icabıyla böyle bir değişiklik yapıyor. Kokusu çıkar yakında

Geri