AKP broşürünü almayınca...

jason_

New member
Reaction score
0
Trabzon'da ayakkabı boyacılığı yapan bir genç, AKP'lilerin dağıttığı seçim broşürünü almadığı için saldırıya uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Trabzon Akçaabat'ta ayakkabı boyacılığı yapan Celal Baştan iddialara göre AKP'ye ait seçim aracının camından uzatılan broşürü almadı.

Bunun üzerine aracı durdurarak inen Cengiz Altıntepe iddiaya göre boyacı Baştan'a hakaret etti ve elindeki tahtayla vurdu. Baştan da partiliye işinde kullandığı tabure ile karşılık verdi.Araya giren çevredekiler kavgayı ayırırken olaya polis müdahale etti. Celal Baştan, getirildiği karakolda, Cengiz Altıntepe'den şikayetçi oldu.

Baştan, geçimini ayakkabı boyacılığı ile sağlamaya çalıştığını belirterek, "Seçim aracının camından broşür vermek istediler. Ben de 'Gidin başımdan' dedim. Bunun üzerine küfür ve hakaret ettiler. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Bana saldırdılar. O kişiden şikayetçiyim" dedi.

Seçim görevlisi Cengiz Altıntepe ise Emniyet'te alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Taraflar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürüdüğü öğrenildi.

haber​

Ekli dosyalar

• boyacı.jpg
    boyacı.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 570
yontulmamış ayılar..............

beklenir bunlardan

vatandaşa birgün de zorla ekmek yedir bakalım...Yoookkk o sıkar değil mi ;)

adam dağdan inenden bir şeyler öğrenmiş ki;
bağdakine dayatmaya çalışıyor...

yetmez ama....:)

Geri