AKP, Apo için 3 kez 'af' teklif etmiş

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
122b4e5.jpg

GÜNEŞ: AKP, Apo için 3 kez 'af' teklif etmiş

2003'teki 'Topluma Kazandırma Yasası', 2005'teki TCK 125. madde ve 2006'daki TMY 6. madde değişiklik teklifleri Öcalan'a fiili af içeriyormuş!

HABERTÜRK: CHP: 2006'da hükümet Öcalan'a af önermişti

Öcalan'a af tartışmasında dün bir açıklama da CHP'den geldi. CHP, 2006 Nisan'ında Meclis'e gelen ve Başbakan Erdoğan'ın imzasını taşıyan tasarı ile hükümetin Öcalan için af önerisinde bulunduğunu öne sürdü. Tasarıdaki maddenin CHP'nin muhalefeti ile değiştirildiği belirtildi.

CUMHURİYET: CHP Anımsattı: 'Başbakan, Öcalan'a af önerdi'

Haberler - CHP'den 'af' yanıtı yazılı basında...

eceli gelen köpek, Cami duvarina isermis !

apoya kim af isterse alçaktır bu kadar net.

Fakat chpnin akp apoya af istedi demesi niye kemal kılıçdaroğlunun tuncelide HAYIR DEYİN GENEL AFFIN YOLU AÇILSIN demesinden sonraya denk geldi burası mühim.

Madem akp apoya af istemiş hem de üç kere kılıçdaroğlu bu lafı söyleyene kadar niye bunları söylemiyorlardı?

ne zaman ki kemal bey HAYIR DEYİN GENEL AFFIN ÖNÜ AÇILSIN dedi millet tepki gösterdi hemen bu iddialar başladı.

Suç bastırmak diye düşünüyorum.

apoya kim af isterse alçaktır bu kadar net.

Fakat chpnin akp apoya af istedi demesi niye kemal kılıçdaroğlunun tuncelide HAYIR DEYİN GENEL AFFIN YOLU AÇILSIN demesinden sonraya denk geldi burası mühim.

Madem akp apoya af istemiş hem de üç kere kılıçdaroğlu bu lafı söyleyene kadar niye bunları söylemiyorlardı?

ne zaman ki kemal bey HAYIR DEYİN GENEL AFFIN ÖNÜ AÇILSIN dedi millet tepki gösterdi hemen bu iddialar başladı.

Suç bastırmak diye düşünüyorum.

Bende aynısını Mhp için söylerken niye itiraz etmiyordun.. Ne zaman akp- pkk anlaşması çıktı ortalık koalisyon dönemindeki iftira aldatmaca yazılarla doldu.. Özeleştiri azcık özeleştiri yapın...

Bende aynısını Mhp için söylerken niye itiraz etmiyordun.. Ne zaman akp- pkk anlaşması çıktı ortalık koalisyon dönemindeki iftira aldatmaca yazılarla doldu.. Özeleştiri azcık özeleştiri yapın...

mhp için ne demiştin?

ben senin tüm yazılarını takip etmek zorunda mıyım:)

dediğini aktar okuyayım görüşümü yazayım. ama gerçekten hatırlamıyorum mhp için ne dediğini.

Asamayıp konuşan borazanlar, şimdi bas bas bağırırlar. Af teklif edilmiş. Kürt raporunuda NASA yayınladı.
Seviyesi düşüklere aynı seviyeden yazarım, kıt Türkçelilere amiyane çeşit deyimleri sıralar hepsini üzerine bırakırım, morarır. Otur oturduuğn yerde.

mhp için ne demiştin?

ben senin tüm yazılarını takip etmek zorunda mıyım:)

dediğini aktar okuyayım görüşümü yazayım. ama gerçekten hatırlamıyorum mhp için ne dediğini.

:D Mhp görüşmüş yok anlaşmış 2 yıl terör olmamış gibi konuları genelde GHOST un açtığı konularda bulabilirsin.. Ben genel olarak yazmıştım... Takip etmek zorunda değilsin tabi... Seni zan altında bırakmak için yazmadım...

Geri