AKP, ABD'nin ve İsrail'in kucağında

MARCUSX

New member
Reaction score
0
AKP, ABD'nin ve İsrail'in kucağında

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök'ten Başbakan Erdoğan'a ağır sözler...

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İsa Gök, İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı silahlı müdahaleye büyük tepki gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, "Sen kimin çöplüğünde ötüyorsun? Sen zaten bu adamların kucağındasın" dedi.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu

Mersin'de yerel bir televizyondaki programa konuk olan Milletvekili İsa Gök, Ak Parti Hükümeti'nin İsrail ile özel anlaşmalar, uçak alım ve tank ihaleleri yaptığını, mütemadiyen askeri tatbikatlar yaptığını söyledi.

Türkiye'nin İsrail'in içinde bulunduğu ekonomik kuruluşlarla sarmaş dolaş olduğunu öne süren Gök, şu eleştirilerde bulundu:

"Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. İihaleler ver, tankı, uçağı, askeri, tatbikatı, toprak ihalesi ver, bu kadar sarmaş dolaş can ciğer kuzu sarması ol, ondan sonra İsrail senin geminde bir sürü insan öldürsün. Ya dürüst olacaksın yada olduğun gibi görüneceksin. Sen nerede horozluk yapıyorsun? Sen kimin çöplüğünde ötüyorsun? Sen zaten bu adamların kucağındasın. Ak Parti Hükümeti zaten İsrail ve Amerika'nın kucağında değil mi? Perdenin bu tarafında halkın önünde İsrail'e fırça çekerek, 'One Minute' diyor. Arka tarafında can ciğer kuzu sarması.

KAYNAK

Daha düne kadar yahudilere arazilerimizi 55 seneliğine veriyorlardı yoğun muhalefet karşısında pıstılardı...

Tek Bir Şey Diyorum Allah Hainlere Tırnak vermesin ....

Savaşın eşiğine geldiğimiz bir ülke için AKP israil in kucağında diyebiliyorsun ya ve hala bu saçmalıkları zırvalıyorsun ya inan ki sözlükte senin için uygun kelime bulamadım.

İktidarın Ülkemizde ve dünyada kazandığı gücün CHP de meydana getirdiği kıskançlkı krizlerinin yansıması dır bu saçmalıklar

Savaşın eşiğine geldiğimiz bir ülke için AKP israil in kucağında diyebiliyorsun ya ve hala bu saçmalıkları zırvalıyorsun ya inan ki sözlükte senin için uygun kelime bulamadım.

İktidarın Ülkemizde ve dünyada kazandığı gücün CHP de meydana getirdiği kıskançlkı krizlerinin yansıması dır bu saçmalıklar

Peki Akp niye meclis kınamasını imzalamakta itiraz etti

ben sana söyleyeyim araştırırsan da bulursun
" AKP, deklarasyonda yer verilen 'Meclis İsrail'e karşı ekonomik ve askeri tedbir almasını beklemektedir' ifadesine itiraz etti. "

niye çünkü işleri güçleri laf ebeliği başka bir faydasını görebildik mi şimdiye kadar

game006 adlı arkadaşın yorumunda belirttiği;

ben sana söyleyeyim araştırırsan da bulursun
" AKP, deklarasyonda yer verilen 'Meclis İsrail'e karşı ekonomik ve askeri tedbir almasını beklemektedir' ifadesine itiraz etti. "

BUNA AYNEN İMZA ATARIM AYNEN BÖYLE OLDU HEMDE İNKAR EDİLEMEZ BİR ŞEKİLDE... AKP gerçek yüzünü gösteriyordu zaten ama GÖRMEYEN GÖZLERE NE GÖSTERSEN GÖRMÜYOR MAALESEF...

Bu olay chp nin üslubu seviyesi ve muhalefetini özetliyor.İftiradan öteye geçemez bu laflar..

hep komplo teorisi hep senaryolar biz bıktık onlar bıkmadı....

evet hep komplo teorisi olur zaten.

onlara komplo teorisi dersiniz ama gözünüzün önündeki abd ve akp nin oyunlarını bi türlü görmezsiniz.

akp nin itiraz ettğini haberlerde bende duydum.

ne diyim akp oyunu oynasın milletimiz izlesin.

herkese ii seyirler =)

görende diyecek ki israille olan ilişkiler Ak partiyle başladı onunla devam ediyor :)

çok komiksiniz çok

tamam israil adam degil ama teknolojisi süper

zaten daha çok askeri alanda ilişkiler sıkı

bunuda Ak partiye baglamadan rahat edemeyeceksiniz :)

Kardeş hepsi Türkiye nin yakaladığı ivmenin AKP den kaynaklandığını hazmedememelerinden kaynaklanıyor ...

şu yorumun ve rahatlığın üstüne ne denebilirki

BIRAKALIM TÜRKLERİ OYUNLARINI OYNASINLAR"

Uluslararası eleştirileri ve soruşturma baskısını durdurmak için, İsrail'in inisiyatifi ele almasını ve bir komite kurmasını öneriyorum.

Türklere gelince, onları bırakalım ve bağırıp çağırarak kendi başlarını döndürsünler. Onların korkunç ifadelerine cevap vermek zorunda değiliz. Eleştirileri yutmalı, derin bir nefes almalı ve onların kamusal oyunlarını oynamalarına izin vermeliyiz.

Onlarla herhangi bir doğrudan yüzleşme tüm bağların çok daha kötüleşmesine neden olabilir. Bu durum gerçekleşirse kaybedeceğimiz çok daha fazla şey olur. Bu sadece diplomasi alanında değil, Türkiye ile gözden geçirilmesi gereken çok önemli ekonomik ve güvenlik hususları barındıran ilişkilerimiz için de geçerli.

Zaten yangına körükle gitmek iyi bir fikir değil. Memnuniyetsizliğimizi gelecekte bir zaman, Türk büyükelçisinin koltuğunu bir beş santim daha alçaltarak gösterebiliriz.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkını memnun etmek için yaygara yapmaktan başka bir seçeneği yok. Bu onların iç politika meselesi. Bizler de onların bu oyunu oynamalarına izin vermeliyiz. Birçok insanın organizatörlerin istediğini aldığını düşünmesine rağmen, bunun aksini söylemek de mümkün.

Unutulmamalı ki dokuz kişi öldü ve Gazze ablukası devam ediyor. Dolayısıyla,söylenenlerin aksine filo büyük bir başarı elde etmiş olmayabilir. Bu sefer sadece haklı olmamız değil, akıllı olmamız da gerekiyor.

Kaynak : Türkiyeyi bu skandal fotoğrafla vurdu

Saygılarımla

Çaksan girmez böyle adamlara ,Nato kafa Nato mermer.!

israille yaşanan ilk olayda korkan insanlar şimdi aslan oluyor.....

evet hep komplo teorisi olur zaten.

onlara komplo teorisi dersiniz ama gözünüzün önündeki abd ve akp nin oyunlarını bi türlü görmezsiniz.

akp nin itiraz ettğini haberlerde bende duydum.

ne diyim akp oyunu oynasın milletimiz izlesin.

herkese ii seyirler =)

yandaş medyayı izleme o zaman ben de her yıl Ronaldinho FB de diye duyuyorum ama gele gele Josico geliyo....

yandaş medyayı izleme o zaman ben de her yıl Ronaldinho FB de diye duyuyorum ama gele gele Josico geliyo....

evet yandaş medya olur hep.

doğrular söylendimi ya anlamamazlıktan gelirsiniz ya yandaş medya olur yada komple teorisi olur.

sana ne sölesem boş.çünkü derin uykulardasın.sen uyanda gel öle konuşalım.

şimdi ne desem anlamazsın...

doğrular söylendimi ya anlamamazlıktan gelirsiniz ya yandaş medya olur yada komple teorisi olur.

v_k =

Şeye benzedi Fenerbahçe'nin 2-2 sevincine.

Savaşta ABD, Türkiye'yi mi destekleyecek yoksa İsrail'i mi ?

Sorunun cevabı senin tüm tezlerini çürütür.

Bugün ABD'nin yaptığı açıklamayı iyi oku. Önce yüzünü yıka uyan sonra oku ama.

Bak güzel arkadaşım chp nin başkanı İsmet İnönü Mason Localarını açtırdığı sıra AKP yi bırak başka parti bile yoktu o günden beri Türkiye İsrail ve ABD güdümünde yönetildi AB ye karşı bir uç karakol olarak ama dengeler değişiyor , İranla olan sürtüşme Türkiye nin eline koz veriyor...
AKP iktidarından önce F14 ler F16 lar israilden ABD den alınmadı mı ?
İsrail-Türkiye ithalat ihracatı 30 40 yıldır böyle...
Ama bu demek değilki bitiremezsin bana göre bitirmeliler de...

Şimdi gelelim chp ye , tarihi apak mı ki böyle konuşuyor , iddia ediyorum chp nin izlediği politikalar Türkiye den cok İsrail e fayda sağlamıstır...

ςαη;5033153' Alıntı:
v_k =

Şeye benzedi Fenerbahçe'nin 2-2 sevincine.

Savaşta ABD, Türkiye'yi mi destekleyecek yoksa İsrail'i mi ?

Sorunun cevabı senin tüm tezlerini çürütür.

Bugün ABD'nin yaptığı açıklamayı iyi oku. Önce yüzünü yıka uyan sonra oku ama.

önce sen konuyla ilgili yorumlar yaz ,
ben gene de cevaplayım , rusya basınının haberi "Türkiye nin savaş sebebi var"
ben sıkı yaptırımlardan yanayım ama savaş açarsan BM kurallarına göre kimse İsrail e yardım edemez ama ABD gene de eder , direkt müdahele etmese de İstanbul da bombalar patlar terör örgütü saldırılara başlar vs vs
ama siz su zihniyetten sıyrılmalısınız 'ABD istemeden bişe olmaz'...
israil in dünya capında kredisi bitiyor Gazze Ambargosu öyle böyle kalkacak...

Bak güzel arkadaşım chp nin başkanı İsmet İnönü Mason Localarını açtırdığı sıra AKP yi bırak başka parti bile yoktu o günden beri Türkiye İsrail ve ABD güdümünde yönetildi AB ye karşı bir uç karakol olarak ama dengeler değişiyor , İranla olan sürtüşme Türkiye nin eline koz veriyor...
AKP iktidarından önce F14 ler F16 lar israilden ABD den alınmadı mı ?
İsrail-Türkiye ithalat ihracatı 30 40 yıldır böyle...
Ama bu demek değilki bitiremezsin bana göre bitirmeliler de...

Şimdi gelelim chp ye , tarihi apak mı ki böyle konuşuyor , iddia ediyorum chp nin izlediği politikalar Türkiye den cok İsrail e fayda sağlamıstır...

hocam ismet inönüyü niye anlatıyon bana.biliyorum zaten öle olduğunu.

tamam kabul ediyorum akp den önce israil ile anlaşmalar vs oldu.modernizasyonlar oldu.

bende sana sölüyorum arkadaşım ben her partiyi eleştiriyorum sadece akp yi değil.

hükümette olan şu an akp olduğu için türkiyeyi bizi ilgilendiren de şu an o dur.

bana chp den niye bahsediyosun ki?chp yi savunduğum tek bir kelime bile göremezsin.

akp yi eleştiriyoz diye kiminiz bizi siyonist kimisi chp li kimiside kafir yapar.

sen beni chp li yaptın bu da ii.dengenin falan değiştiyo yok hocam.

artık uyanın yahu.yaklaşık 60 yıldır böle 60 yıldır değişmedi şimdide değişmiyor.kendimizi kandırmayalım.

bu hükümet ve abd herkesi kandırabilir ama beni asla kandıramaz.

Geri