AKP 72 milyonu arkasına aldı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
AKP Şanlıurfa Milletvekili Başak: Başını kuma gömen siyasetçilere soruyorum!

199014.jpg

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Ramazan Başak, Hükümetin demokratik açılım sürecine değinerek, ‘’ İşin tersinden tutup, bulandırmaya çalışanlar var. Aziz milletimizden aldığımız destek ile kararlı bir şekilde devam edeceğiz’’ dedi.

HER TÜRK GENCİ ŞEHİT OLMAYA GÖNÜLLÜDÜR
Açılımın ülke menfaatleri ve geleceği için gerekli olduğunu savunarak,‘’ Gerekirse hepimiz, şehit olalım her Türk genci buna gönüllüdür, ama daha ne kadar annenin yüreği yanacak, uykusuz kalarak evlatlarını bekleyecekler’’görüşünü dile getirdi. Hükümetin, ırkçılık ve bölgesel ayrımcılık üzerinden siyaset yapmakla eleştirilmesini kabul etmediğini söyleyerek, ’’ Ortada bir asayiş sorunu var, neden Elazığ, Van, Diyarbakır ve Hakkari’de istenildiği zaman, istenilen bir yere gidilemiyor.’’dedi.

30 yıldır sadece silah ile mücadele etmenin bir çözüm olamadığına dikkati çekerek, ‘’ Başını kuma gören siyasetçilere ben soruyorum, neden teröre çözüm bulmak yerine sorunun üstünü hep örttünüz.’ ‘eleştirisinde bulundu.

İŞÇİNİN, EMEKLİNİN PARASIZINI BU MÜCADELEYE HARCADINIZ!
Terör ile mücadele de, ciddi anlamda önemli maddi ve manevi kayıpların yaşandığını, ama sorunu bitirmediğini öne süren Ramazan Başak, ’’Tüm siyasetçileri, ben milletime şikayet ediyorum. İşçinin, emeklinin parasını, yıllardır sürmekte olan terör mücadelesi için harcayanlar hesap versin’’ dedi.

Terör mücadelesinde ciddi maddi kayıpların yaşandığına işaret ederek, ‘’PKK’lılar ile mücadele ekonomiyi de yakından etkiliyor’’ görüşünü savundu. Muhalefete seslenerek, ‘’Demokrasinin önünü kesmeye çalışan CHP ve terörün devamını isteyen MHP artık, siyasi rant beklentisi içinde olmayı bir kenara bırakıp, Türkiye için çalışmaya başlasın’’dedi. Açılım sürecinin, tüm Türkiye’nin süreci olduğunu savunarak, ‘’ Muhatabımız ne terör örgütü, ne de dış odaklar değildir. Hükümet olarak tek muhatabımız, milletimizdir’’ açıklamasında bulundu.

BİZ 72 MİLYONU ARKAMIZA ALDIK!
TV8’de yayınlanan Erkan Tan’la Başkentten Program konuğu olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Ramazan Başak, demokratik açılım sürecinin iyiye doğru gittiğini öne sürerek,‘’ Biz 72 milyonu, milletimizi arkamıza aldık, siyasi rant kaygısı içinde olmadan, kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.’’ TRT Şeş, Kürtçe yayın yapıyor ne oldu, Rahmetli Özal, Kürtçe eğitimin önünü açtı ne oldu. ‘’ diyerek, korkarak ve korkutarak açılıma engel olmaya çalışanların ne yapmaya çalıştığını anlayamadığını ifade etti.

kaynak

akpliler genelde içki içmez ama buda dozunu kacırmıs içkinin

bunların böle alayı mikrop yalan sölemeyi bişe zanneder bunlar.... bunlara sölenecek söz yok ülkenin anasını alatacaklar hala 72 milyon arkamızda diye konuşuyorlar allahım nasılda böle yalan konuşabil,yorlar allah korkusu yok bunlarda

suanda 70 milyon biizi izliyorla aynı mantık :D

Geri