AKP şeker fabrikalarını da satıyor

Tek anladıkları iş peşkeş ve özelleştirme
Trilyonlarca liralık Petrol ofisini nasıl devletin kasasına kuruş girmeden peşkeş çektiyse nasıl ekonomi bakanlarının oğulları için 1 gecede yasa çıkarttılarsa nasıl tsmf i kullanarak milletin malını kendi sülalelerine peşkeş çektilerse nasıl nasıl...

Devlet malı olsa analarını da satar bunlar.

Terbiyesizleşmede bir araştır. Ondan sonra insanları itham et.

Petrol Ofisi A.Ş.’nin %51 oranındaki hissesi 21 Temmuz 2001 tarihinde 1 milyar 260 milyon ABD Doları karşılığında özelleştirilmişti. O zamanlardaki özelleştirmeyi de Akparti'ye yüklemenin alemi yoktur sanırım.

Neden Rahatsız olsunlar peygamber lafından, peygamberlik ayağa düştü nede olsa görmüyormusun utanmadan savunuyorlar pankart açanı ama yanılıyorlar peygamber değil allah beeeee hiç allaha peygamber denirmiiii ...

Birdahaki pankartı doğru açarlar artık ,allahımız sensin yazarlar nede olsa onlara doğru yolu gösterdim ....

YÜCE ALLAH seni ve senin gibileri ıslah etsin(amin)bu sözlerinin üzerine söylenecek hiçbir söz olamaz (Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.)

satsın çokta umrumdaydı bunlara oy verenler düşünsün banane ben şimdi ne desm boş bana akp yi savunacaklar tartışmaya bile girmeye gerek akp istediği herşeyi satsın ülkede satılacak bişey kalmadı nasıl olsa

şeker bayramı değil , ramazan bayramı ...

ben özelleştirmeden yanayım ama yurtiçi firmalara satılsın

vay be hangi yüzyıldayız ama neleri nelerle harmanlayarak vatan satmaya kadar götürüyorlar özelleştirmeyi vatan satmak peşkeş çekmeye getirenler 2002 den önceki özelleştirmelere niye bunları söyleyemediniz yoksa aklınızdakılere bir kılıf mı bulamadınız

OFf NE KADAR SİYASET YAPIOSUNUZ YETER ARTIK YA BURASI FORUM DEİL MECLİS OLDU ARTIK BIKTIM BUNLARDAN SÜREKLİ KAVGA ÇIKIO SÜREKLİ :mad: KAVGA ETMEYIN ŞU FORUMDA HEMDE KİŞİLERİN DÜŞÜNCELERİNİ KABULLENMEMEK ICIN KAVGA ÇIKIO :mad:

Geri