AKP’nin gidişini görmeden öbür dünyaya gitmeyeceğim

MARCUSX

New member
Reaction score
0
AKP’nin gidişini görmeden öbür dünyaya gitmeyeceğim

67uo7r.jpg

Başağrısı şikayetiyle gittiği Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve hemen ameliyata alınan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, “Rahatsızlığıma bazıları sevinmişlerdir. Ama bilsinler ki AKP’nin iktidardan gidişini görmeden ben de bu dünyadan öbür dünyaya gitmeyeceğim” dedi.

Genç, ameliyat sonrası hastane odasında Hürriyet’e şunları anlattı: “Spor yaparken ağaçlara da tırmanırım. Yine spor yaparken bindiğim dal kırılınca ben de düştüm. Bayılmışım. Yanımda kimse yoktu. Kendime geldikten sonra herhangi bir ağrı hissetmediğim için doktora da gitmedim. Ancak olaydan yaklaşık 1.5 ay sonra başağrılarım başladı. Geçen hafta TBMM kürsüsüne çıktığımda konuşmakta zorlandım. O yüzden konuşmamı kısa kestim. Aynı gün TBMM doktoruna gittim. Muayene edip şaka yollu, ‘Kamer Bey, Ak Parti’yi sürekli eleştirdiğin için günahın çok. Başın ondan ağrıyor’ dedi. Bana ağrı kesici ilaçlar yazıp gönderdi. İlaçları kullanmaya başladım, fayda etmedi. Yakın arkadaşım Prof. Dr. Tarık Yazar’a baş ağrımı söyleyince birlikte hastaneye gittik. Tetkiklerim hızla yapıldı. Beyin kanaması geçirdiğimi söylediler ve hemen Prof. Dr. Nihat Egemen ve ekibi tarafından ameliyata alındım. Ameliyata girdiğimi eşime bile haber veremedim. Ameliyattan sonra kızımı görmek için yurtdışında olan eşime ‘Ben ameliyat oldum, merak edecek bir şeyim yok’ dedim.”

KAYNAK

AKP nin gitmesini sen çooook beklersin

aklıma şu geldi heralde Kamer abi yaşamayı çok seviyor olmalı
- ki
AKP uzun süre gitmeyecek :)

inşallah temennilerin öyle olur :)

Akp gider başkası gelir o gider yine başkası gelir ama sen gelemezsin çiçekçi kamer :goz:

Meclisteki en düzgün adamlardan biri malesef.

mecliste doğruları söyleyen tek adam..sözde ülkeyi düşünen,mazlum,terbiyeli akplilerin nasırlarına basılmasından dolayı mecliste sürekli üzerine yürüdükleri adam..geçmiş olsun

80 darbecilerinin Anayasa hazırlamakla görevlendirdiği Danışma kurulu üyelerinden biridir kendileri.

80 darbecilerinin Anayasa hazırlamakla görevlendirdiği Danışma kurulu üyelerinden biridir kendileri.

kısa bir süre önce akpliler bunu dillendiriyordu.aslı astarı olmayan asparagas bir haber..akp gizli masasının kamer gençle mücadele edebilmek için yandaşlarına verdiği gazlardan birisi..genelde gaza gelenler tarafından dillendiriliyor.

çok iddialı konuşuyor.Şuan bile ölebileceğinin farkında değil heralde..

o kadar az yaşamak istediğini tahmin etmiyorum :)

bu adamın en guzel yaptıgı sey çiçek sulamak bıraksın siyaseti gitsin artık çiçek sulamaya hatta ole bir şirket kursun tatıle çıkanların çiçekleri sulasın hem bu işi yaparken eline yuzunede bulaştırmıyor yanı kaset masettide cıkmıyor :durdurun

allah sonunu hayreylesın

kısa bir süre önce akpliler bunu dillendiriyordu.aslı astarı olmayan asparagas bir haber..akp gizli masasının kamer gençle mücadele edebilmek için yandaşlarına verdiği gazlardan birisi..genelde gaza gelenler tarafından dillendiriliyor.

hayır yanlış biliyorsun... Düşünme ve araştırma yetenegi olmayan hacıdan hocadan üfürükçüden akıl alanlar tarafından dile getiriliyordu..Ç ünkünormal kafası çalışan insan koyun gibi her denene inanmaz araştırır dimi? ve kullaktan duyma bilgilerinin yanlış oldugunu gorunce vaybe kamer beye gerçekten iftira ediyorlarmış halkı salak yerine koyuyorlarmış derdi...

Elveda meyhanecııı
artık kalamıyorumm :]]

mangal gibi yürek var bu adamda. tek başına iki partilik muhalafet yapıyor, mecliste yediği onca dayağa rağmen. fikirlerinin doğruluğu yanlışlığı ayrıca tartışılır ancak meclistekilerin bir çoğunun sahip olmadığı bazı erdemlere sahip olduğu tartışılmaz.

67uo7r.jpg

Resme bakarak ne düsünür insan?

Tarafsiz.

Bakirköyden kacmis olabilirmi?
Bu adam hakketen kafayi yemis;)

akp güzünden bakınca öyle gözüküyor kardeşim..hürriyet bu sözler üzerine böyle bir poz yayınlamayı uygun görmüş...sen gülerken aniden biri fotoğrafını çekerse böyle oluyor..onu bunu boşverde bu adamdan çekeceğiniz var sizin..akp gizli masasının bu adama bir an evvel çare bulması lazım..yoksa terbiyeli,saygılı recep beyin işi zor.

Allah Uzun ÖmürLer Versin O Zaman :)

akp güzünden bakınca öyle gözüküyor kardeşim..hürriyet bu sözler üzerine böyle bir poz yayınlamayı uygun görmüş...sen gülerken aniden biri fotoğrafını çekerse böyle oluyor..onu bunu boşverde bu adamdan çekeceğiniz var sizin..akp gizli masasının bu adama bir an evvel çare bulması lazım..yoksa terbiyeli,saygılı recep beyin işi zor.

AKP gizli masasında bu adama bi dansöz ayarlar çiçeklerini sulattırır..Bide bunun için kafa mı yoracaklar ,saldım çayıra mevlam kayıra ..

AKP gizli masasında bu adama bi dansöz ayarlar çiçeklerini sulattırır..Bide bunun için kafa mı yoracaklar ,saldım çayıra mevlam kayıra ..

akp nin kendisi zaten dansöz.dansöze ne hacet :biggrin:

Geri