AKP’nin 19 mayıs rahatsızlığı

ßáDßøÿ

Løvє's áÑgèL
Reaction score
0
MANİSA’daki Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda statta sergilediği step gösterisinin, AKP'de rahatsızlık yarattığı ortaya çıktı. Manisa Belediye Başkanı AKP’li Bülent Kar, Ankara’da Manisa AKP Milletvekilleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüğünü belirterek, “Öğrencilerin kıyafetlerinin Ankara’da huzursuzluk yarattığını gördük. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi” dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ise “Kıyafetler son derece moderndi. Bunun yadırganacak herhangi bir şeyi yok” dedi.

Manisa’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde, Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'ndaki kız öğrencilerinin step gösterisinde giydikleri kıyafetler, AKP’nin tepkisini çekti. Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda yaklaşık 10 bin kişinin izlediği gösterilerde 40 dakika boyunca step ve aerobik yapan üniversiteli kızların kıyafetlerinin Ankara’da huzursuzluk yarattığını söyledi.

ANKARA'DA HUZURSUZLUK YARATMIŞ

Belediye Başkanı Bülent Kar, haftalık değerlendirme toplantısında bu konuyu gündeme getirdi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Toplantısı için Ankara’ya gittiğini ve Manisa AKP milletvekilleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüğünü söyledi. Başkan Kar, şöyle dedi:

“Üniversite öğrencilerinin kıyafetlerinin Ankara’da huzursuzluk yarattığını gördük. Ulusal gazetelerde çıkan fotoğraflarda görülen kıyafetler Ankara’da gerçekten huzursuzluk yaratmış. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi. Biz bu konuda programı yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüştük. Önümüzdeki yılki kutlamalarda bu tatsızlığın yaşanmayacağını sanıyoruz. Öğrencilerin kıyafetleri ile bu kadar ön plana çıkmamız ve gündeme bu şekilde gelmemiz hoş olmadı.”

REKTÖR: GAYET MODERNDİ

Manisa Belediye Başkanı Akp'li Bülent Kar'ın bu sözleri, hedef alınan Celal Bayar Üniversitesi'nde yankı buldu.

Rektör Prof. Dr Semra Öncü, Başkan Kar’ın açıklamasının son derece yersiz olduğunu belirterek, “Kıyafetler ve sergilenen dans gösterileri gayet moderndir. Bunun yadırganacak herhangi bir şeyi yok” dedi.

Bu gösterilerin ilk kez olmadığını hatırlatan Rektör Prof. Dr. Öncü, “Her yıl 19 Mayıs’ta buna benzer gösterilerde erkek ve kız öğrencilerimiz görev alıyor. Öğrencilerimiz yaptıkları gösterilerle, bayrama katılan Manisalılar tarafından ayakta alkışlanıyor. Bu yılki törenlerde de en çok alkışı bizim öğrencilerimiz aldı” diye konuştu.

İşte AKP'nin rahatsız olduğu kıyafetler ;

34si1w0.jpg

mug5xv.jpg

23m4io4.jpg

ir5a1z.jpg

2le6ott.jpg

2afd1j4.jpg

sgplck.jpg

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9010732.asp?gid=229&sz=55435

. . . Alıntıdır . . .

avrupa birligi avrupa birligi (ki 10 yaşındaki cocuk ınanmıyo ) diyerek milleti uyutmaya calışıpta icerde iran ve molla düzenini kurmaya calışmalarından dolayı vermiş oldukları rahatsızlıga ne demeli..hepsinin canı cehenneme yobaz lar...

ALLAH BELASINI VERSİN AKPNİN , ALLAH BELASINI VERSİN BÖYLE YOBAZ DÜŞÜNCE YAPISININ

Bu arada bende kapalıların saçlarından değil ama o güzel yüzlerinden tahrik oluyorum oralarınıda kapatsınlar!!!

Bunlar ellerinden gelse Milli Bayramlarımızın kutlamalarını bile yasaklayacaklar..

19 Mayıs gibi çok Kutsal olan bir Milli Bayramda
abd özentisi ponpon kızların erotizm içerikli dans etmelerinden
sen rahatsız olmuyorsan bu tamamen senin problemindir...

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ise “Kıyafetler son derece moderndi. Bunun yadırganacak herhangi bir şeyi yok” dedi.

Modernlik te çağdaşlık ta sizin olsun....

Cübbe ile kutlasınlar diye bir kelime kullanmadım, lafımı çarpıtma...
Paçavra kelimesini de mesajından sil...

Peki bi sorum var; Milli Bayram'larda her zaman öğrenciler kutlama yapmak için bu türde kıyafetler seçerlerdi.. Peki bu kıyafetler önceki hükümetler tarafından rahatsızlıkla karşılanmadı da neden AKP hükümeti tarafından rahatsızlıkla karşılandı?

Ben sana bir soru sorayım, kırmak istemem yanlış anlama ama
bu resimlerde

iç çamaşırları görünenler senin bacın yada eşin olsa
ne tepki verirdin, gururlanır mıydın ? Ne de güzel, ne de çağdaş
bir şekilde kutlamışlar Milli Bayramımızı dermiydin?

Ben sana bir soru sorayım, kırmak istemem yanlış anlama ama
bu resimlerde

iç çamaşırları görünenler senin bacın yada eşin olsa
ne tepki verirdin, gururlanır mıydın ? Ne de güzel, ne de çağdaş
bir şekilde kutlamışlar Milli Bayramımızı dermiydin?

fofer bırak baba şimdi adam ister türban taksın ister çıplak gezsin bakmıyacaksa bakmıyo bakacaksa bakıyo bunlar bahanesi işin ...

İşte AKP'nin rahatsız olduğu kıyafetler ;

34si1w0.jpg

mug5xv.jpg

23m4io4.jpg

ir5a1z.jpg

2le6ott.jpg

2afd1j4.jpg

sgplck.jpg

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9010732.asp?gid=229&sz=55435

. . . Alıntıdır . . .

helal giyinsinler AKP ye inat bende çıplak gidicem okula :D

popon kızlar amerika özentiliği deil tüm dünyada yaygın bir dans topluluguna ait bir giysi seklidir... ayrıca dans içerikleri erotizme baglı figürler değildir...

burda cogu kişi lise okumustur eminim... lise 1 de hiç biriniz 19 mayısa katılmadı mı? figirasyonlar yapmadınız mı? eşli dans etmediniz mi? ülkemiz özgür bir ülke... kızların istediği gibi giyinebileceği bir ülke.. ister kapalı ister acık... ülkemizde hemen her il, ilçe ve köylerde 19 mayıs kutlamaları yapılmakta ve bu tip figirasyonlar ve giysiler kullanılmakta... aramızda kimimiz 30 kimimiz 15 yasında... ama unutmayınız ki sizlerde bu dönemlerden gectiniz ve/veya geciceksiniz, yasadınız ve/veya yasayacaksınız...

abi kredi kartı kullanıyor musun? yada kullandın mı? acık net ve dürüst bir şekilde cvp verir misin : )

popon kızlar amerika özentiliği deil tüm dünyada yaygın bir dans topluluguna ait bir giysi seklidir... ayrıca dans içerikleri erotizme baglı figürler değildir...

burda cogu kişi lise okumustur eminim... lise 1 de hiç biriniz 19 mayısa katılmadı mı? figirasyonlar yapmadınız mı? eşli dans etmediniz mi? ülkemiz özgür bir ülke... kızların istediği gibi giyinebileceği bir ülke.. ister kapalı ister acık... ülkemizde hemen her il, ilçe ve köylerde 19 mayıs kutlamaları yapılmakta ve bu tip figirasyonlar ve giysiler kullanılmakta... aramızda kimimiz 30 kimimiz 15 yasında... ama unutmayınız ki sizlerde bu dönemlerden gectiniz ve/veya geciceksiniz, yasadınız ve/veya yasayacaksınız...

abi kredi kartı kullanıyor musun? yada kullandın mı? acık net ve dürüst bir şekilde cvp verir misin : )

zebanı seni kucaklıyacam şimdi yanmayım sonra :D :clap:clap:clap:clap:clap

Arda şimdi bu hatunlar senin karşında bu kılıkta dans edecekler
ve sen tahrik olmayacaksın yeme beni :hhmanD

Kredi kartına gelince kullanıyorum tabi ki ama anlatmak istediğim bu değildi
tabiki çağdaşlaşmak iyi birşey. Çağdaşlaşmaya sözüm yok, tabi ki
yeniliklere açık olacaksın, at gözlüklerini çıkartacaksın buna lafım yok
ama bu resimleri çağdaşlaşmak olarak algılamak kepazelikten başka birşey değildir...

Bu arada akp li falan değilim, siyasi ideolejim yok, akp yi savunduğum gibi algılanmasın ;)

FoFeR; sen ilk baş benim soruma cevap verirmisin? Pek üstelemek istemem ama..

Güzel kardeşim beni akp nin bundan rahatsız olması, bundan önceki hükümetlerin
rahatsız olmaması ırgalamaz, ben şahsi görüşümü paylaştım, bana oldukça itici geldi

Arda şimdi bu hatunlar senin karşında bu kılıkta dans edecekler
ve sen tahrik olmayacaksın yeme beni :hhmanD

Kredi kartına gelince kullanıyorum tabi ki ama anlatmak istediğim bu değildi
tabiki çağdaşlaşmak iyi birşey. Çağdaşlaşmaya sözüm yok, tabi ki
yeniliklere açık olacaksın, at gözlüklerini çıkartacaksın buna lafım yok
ama bu resimleri çağdaşlaşmak olarak algılamak kepazelikten başka birşey değildir...

Bu arada akp li falan değilim, siyasi ideolejim yok, akp yi savunduğum gibi algılanmasın ;)

abi oraya en dindar adamı koy oda tahrik olur.. ama sen bunları olgunlukla izlersen, kendi iradene nefsine sahip cıkarsan; dans toplulugu izleyenler için tamamen eglenceLi bir şekle döner.. yanı şimdi cıkıpda biri aha kızlara baq donunu gördüm demez diyemez.. paşa paşa oturur izler : ) bunlar normaL seyLer... yıL 2008, 1908 de deiliz ;)

abi benden oLduca buyuksun diye tahmin ediyorum... bi örnek vereyim..

babamla cok kavga ederiz.. bana derki ben boyle rahat buyumedım benım hiç bi zaman 2 pc m arabam olmadı.. ama senın herseyın var..

babamın demek istediği sende benım gibi büyü..

ama babam 1960-70 li yıllar da büyümüş.. ben 90-2000 Li yıllarda büyüyorum...

zaman herseyı o kadar normaL haLe getiriyor ki bunları kavramak gerek ;)

ha diecen ki sokakta sevişenlere ne dieceksin?

cvp verim :)

kıza dokunmam ailesine bırakırım ama oglanı fena ederim.. git ne yapcaksan ewinde yap ;)

Aklınızı biraz belinizden yukarda biyerde tutun.
Kafanızdaki sarıktan aklınız aşağı kaçmış.

Ardacım yazdıklarına bir yerde katılıyorum, devir değişmiş olabilir,
Ama adı üstünde bu bir Milli Bayram...
Bizim milletimiz eğlencelerinde, örf ve adetlerinde bunlar yok diyorum..

Aklınızı biraz belinizden yukarda biyerde tutun.
Kafanızdaki sarıktan aklınız aşağı kaçmış.

İyi o zaman eşine, bacına bu kıyafeti giydirip ortalarda gezdir...

Eren parazit yapma :hhmanD

Ardacım yazdıklarına bir yerde katılıyorum, devir değişmiş olabilir,
Ama adı üstünde bu bir Milli Bayram...
Bizim milletimiz eğlencelerinde, örf ve adetlerinde bunlar yok diyorum..

İyi o zaman eşine, bacına bu kıyafeti giydirip ortalarda gezdir...

Eren parazit yapma :hhmanD

abi ben uzatmak istemiyorum.. zaten bir kaç fikrimiz bir yerde birleşiyor ;) senın fikrine ben saygı duydum sende benımkıne duydun teşekkür ederim ;)

la adamlar haklı
bunları görünce
tayyib le apo nun abdesti bozulmuştur :D:D:D:D

Geri