Akman'la Baykal'ın yeni hisseleri çıktı...

Atam81

New member
Reaction score
0
Kapitalizim dediğiniz hisseli varlıklar kumpanyası herkes hissesi kadar güçlü hissesi kadar konuşuyor.Bir işletme açıp yüzde yüz hissesine sahip olsanız bilerahata kavuşamıyorsunuz .işin yasası gereği sağdan soldanhisse toplayıp yayılmanız gerekiyor kapitalizmin kar hırsıyla yönlendirdiği her bir birey hisse kapma yarışına girmiş kendi hisselerini yaymaya uğraşan küçük birer emperyalist sanki
Deniz feneri kuryeleri arasında asdı en çok anılan istifa edip etmeyeğeci merakla beklenen benim arkamda başbakan var yollu açıklamalarında bulunup toptana nanik yapabilen zahit akman üç beş yıldır hiç bir ticari faliyetim yoktur diyen ardındanada Ankarada armadanın(alışverişmerkezi) hisseleri:goz:yler anıldı
Eh yandaş nda eli armut toplamıyor onlarda Deniz Baykalın nerede ne kadar hissesi var araştırmaya koyulurlar Baykalın 2000 yılında anadolu hayat hissesinden kaptığı 1000 lot anında haber oldu lakin ben borsadan anlamam armadada ki yüzde üçlük devir hissesimi daha büyüktür???yoksa 1000 lot anadolu hayat hissesimi???şimdi size sorarım1kg demirmi daha ağırdır ??yoksa bir kilo pamukmu ????hele bir cevap :goz:verinn ????:DD::D:D::D:D:D

Baykal köşe olalı çok oldu ganemen sülüğü gibi yapıştı CHP ye gitmiyor ama CHP yandaşları bunu göremiyor aslında kavgaları kendi içlerinde de bize de bi kısmı yansıyo bi nebze olsun gözlerini açıp onlara yardımcı olabilirsek ne mutlu bana

Geri