Aklımdan Geçen Güzel Sözler..!!!

ErdemLiyiZ

Altın Üye
Reaction score
0
Gördüğü Ufak BiR Parlaklığa Gidiyor Hackhell de O
Yine Sensiz

Bak gördünmü yine sensiz bir geceye daha giriyorum yapayanlız tek başıma Niye yoksun neden burda değilsin ve neden ben sensiz sen bensiz oralarda yapayanlızız Ama sen benim kalbimde aklımda ruhunmun en derin yerindesin bunu bil olurmu biliyorum sende beni düşünüyor benimlesin hep yine kederlendim ne yapayım eh aşk kolaymı aşkım... kolaymı.. sana soruyorum bana sorarsan zor ayrılık zor sensizlik fotorafına bakıp her gece seni seviyorum diyorum hep çok tatlı çıkmışsın biliyomusun eh ne yaparsın benim tatlımsın nede olsa tatlım seni seviyorum... dün bügün yarın ve bir ömür boyu...

Duamsın

Bugün Bir Dua Ettin Duaya Seninle Başladım Duamı Seninle Birtirdim Tek Mutlu Bir ömür güzel Anılarla Yaşayalım Diye Biliyormusun Dularım Rüyalarım Aydınlığım Tek Sen oldun Ya Bir gün gidersen Hayır Bunu düşünmek bile İstemiyorum Gitmeyeceksin Değilmi Gitme Gitme Beni bırakıp Sakın Gitme Eğerki Faklı şehirlerdeysek bile Biliyorum biliyorsun sen beni ben seni hep taşıyacağız birbirimizi Sevip kavuşacağımız Günü Bekliyeceğiz ve o gün gelip seni gördüğümde neler olacak O gün göreceğiz..

Eline Yüreğine Sağlık

Geri