Aklımdaki Sorular!

sabuncu

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba iyi forumlar
babam ve benim ortak kararım haber portalı kurmak ve çalışmalara başladım desem yeridir.yanlız kararsızım ve af buyrun bu konuda hiç bir tecrübemde yok
Script nedir yada hazır sitelerin nesidir diye bir soru sorsam ....

ya aslında portal kuracam ama bir güncelleyecek adam lazım.O kolay gibi gözüküyor .önemli olan sitenin ayaklanması benim için

Bu konuda yardım ederseniz sevinirim:)

kardes yanlıs anlama ama daha scriptin ne oldugunu bilmeden nasıl olacak da
haber portalı acacaksın sen?

bana şunu söyleyebilirsin: "sen ananın karnından scripti bilerek mi dogdun?"

o zaman ben de sana sunu söylerim: "ben de sonradan ögrendim ama bu kadar basit şeylerin
forumlarda soru sorarak ögrenilmeyecegini en bastan beri biliyordum. biraz döküman oku,
anlamagın yerleri burada, bizlere sor"

hadi kolay gelsin

o zaman ben de sana sunu söylerim: "ben de sonradan ögrendim ama bu kadar basit şeylerin
forumlarda soru sorarak ögrenilmeyecegini en bastan beri biliyordum. biraz döküman oku,

hadi kolay gelsin

kardeş sende yanlış anlama ama beyan etmiş yukarda zati ilk tecrübem olacagını tamam okudum okudum ama bi şey anlamadım ki şöyle söyleyebilirim script indirdim filezilla ile ftp nin içine yolladım sonra .... bu sonrası kafamı karıştıran yane veritabanı kısmı olan yer anlamadığım ve galiba php de var bu veritabanı oluşturma dogrumudur bilmem ama

hadi kolay gelsin

Adamım aynı şu baLtaLı iLah gibisin.. :)

http://www.hackhell.com/karikaturler/664757-hevesinizi-baltalayan-balta.html

kardeş sende yanlış anlama ama beyan etmiş yukarda zati ilk tecrübem olacagını tamam okudum okudum ama bi şey anlamadım ki şöyle söyleyebilirim script indirdim filezilla ile ftp nin içine yolladım sonra .... bu sonrası kafamı karıştıran yane veritabanı kısmı olan yer anlamadığım ve galiba php de var bu veritabanı oluşturma dogrumudur bilmem ama

aslında galiba biraz önyargılı yaklasmısım.
daha önce biraz okudugunu düsünmedim. kusura bakma.
burada benden daha iyi cevap verebilecek ustalar var. o yüzden cevap verme
işini onlara bırakıyorum. eksik ya da yanlıs bir şeyler söylemekten cekiniyorum.

Geri