Aklı fikri Bursa’da

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Batalla, G.Saray'a transfer olacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Bursasporlu Pablo Batalla, Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Arjantinli yıldız, “Bursa’da yaşamaktan çok mutluyum. Sözleşmemin sonuna kadar takımımda kalmak istiyorum. Ülkemde Galatasaray’a gideceğim yazılmış ama ben bunları ilk defa duyuyorum. Ben böyle şeyleri sevmiyorum. Sözleşmem devam ediyor ve hiçbir takımdan teklif almadım. Bursaspor’la devam etmekten mutluyum” ifadelerini kullandı.

Takımın bu sezonki performansına da değinen Batalla, “Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Tüm maçlara galibiyet için çıkıyoruz ama bunu her zaman başaramıyoruz. İnişli-çıkışlı bir grafik çizdiğimiz doğru. Fakat çok çalışarak takımı üst sıralara taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Performansında arkadaşlarıyla olan iletişiminin de önemli olduğunu vurgulayan Batalla, “Vederson, Pinto, Belluschi ve Chretien’le aynı dili konuşuyorum. Bu benim için büyük bir şans. Bu sayede saha içinde daha iyi anlaşabiliyoruz. Ben profesyonelliğe en uygun şekilde işimi yapıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 28 yaşındaki Batalla, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta sekiz gol atıp, yedi asist yaptı.

Aklı fikri Bursa’da | Amk Spor Gazetesi

Geri