Akinsoft e-filtre kırma

kgb_61

New member
Reaction score
0
İnternet cafe oturduğumuz masadan server a bağlı kalmaksızın nasıl akinsoft tu etkisizleştirebiliriz?:melek Bir bilgisi olan arkadaşlar acil cevap yazsın..

Burada herkese merhaba................

Arkadaşlar bir bilgisi olan varmı yardım edebilecek birileri??

evet arkadaşlar bu konu hakkında fikir verecek birileri yokmu? günlerdir bekliyorum....
Selamlar...

ben ınternet cafe cıyım gulerek sogluyorum var ama ıyı bır bılgısı olan adam dısında kımse yapamaz ayrıca yapsan bıle kasada oturan işten anlıyosa kameralardan kontrol edıyordur fark ederse depo ya sokabılır daha baska seyler deneyın

:d :d :d

1.Ben zaten işten anlayan arkadaşların tavsiyesi üzere bişeyler deneyecektim.Biliyorum ki burda hiç bir şey bilmeyen insanlar bilen arkadaşların yardımı üzere epeyce pc bilgisine sahip olmuşlardır...
2.Cafeci fazlaca bişeyden anladığı yok kamera hiç yok...
3.Cafede depo diye bir bölüm yok.. :))))

Genede cevap verdiğin için teşekkürler dostum k.i.b.

kaemranın olmasına gerek yokki Akinsoft ra ana bilğisayar senin ne yaptığını kendi bilğisayarında video izler gibi izeler hatta kendi bilğisayarında seni yönetir ;)

saol fakat bunun bir yolu vardır diye düşünüyorum neler oluyor şu pc aleminde değilmi ?

slm arkadaşlar

akınsoftu kırmak mümkün anlatıyorum adım adım bilgisiyarım /yereldiks c /program files/akınsoft/Cplus7/Client77yi açın içindeki bütün dosyaları tek tek sağ tıklayıp özellikler
deyip üsteki kutucuklardaki isimleri rasgele değiştirin ve sonra ctrl .alt,delete tuşuna basın
görev yöneticisi işlemlerden cpulsc ve clientkontrolü işlemlerini sonlandırın işlem tama hadi
kolay gelsin sorun çıkarsa [email protected] email. at

Kardeş Cafeplus 9 Da Olmuyomu Denedim Olmadı

Kardeş Cafeplus 9 Da Olmuyomu Denedim Olmadı diyorsun denemedim ancak adımları düzgün izlediysen olmamasına imkanyok birde yukarıda belirttiğim email. arkadaşımın benimki [email protected]

slm benim pcye efiltre yul-kledim bu programı kaldıramıyorum nasıl oldu yukledim anlmış degilim yardımcı olurmusunuz aylardır deniyorum olmuyor ekle kaldırdanda yok lütfen acıl cwp yazın

efilreyi kırmak mümkün anlatıyorum adım adım bilgisiyarım /yereldiks c /program files/filtre//açın içindeki bütün dosyaları tek tek sağ tıklayıp özellikler
deyip üsteki kutucuklardaki isimleri rasgele değiştirin ve sonra ctrl .alt,delete tuşuna basın
görev yöneticisi işlemlerden vfiltre ve ykontrol kontrolü işlemlerini sonlandırın bide hangi tür filltre var söylersen dahaçok yardımcı olurum işlem tama hadi
kolay gelsin sorun çıkarsa [email protected] email. at

akınsoft cafeplus son versiyonun usb engellemesini nasıl devre dışı bırakabiliriz..bir iki dosya alıcam usb görmüyor...yeni aygıt bulundu diyor ama yüklemeiyor.. akınsoft engelliyor...

İnternet Kafelerde Flash ve USB Bellek yazma korumasını kaldırma...

Akınsoft yetkililerinin İnternet kafe sahiplerine yönelik sunduğu bazı uygulamardan biri de "Kopyalama yasağı". Eski olarak hangi sürümlerinde mevcut tam olarak bilmiyorum ama yeni versiyonlarında bu uyguluma gelmektedir.

Nedir bu uygulama?

Nedir bu uygulama?

Bildiğiniz gibi bazı Internet Cafeler'in devasa yasadışı film arşivleri mevcut. Kısacası DivX arşivi diyoruz biz buna. Şimdi ya cafeye gidince bu filmleri izliyorsunuz ya da filmleri yanınızda götürdüğünüz taşınablir cihaza atıp evde izliyorsunuz.Cafeye gidince para ödüyorsunuz ama evde bedava.

Fakat bazı arkadaşlar ve bu arkadaşların önerisini dikate alan Akınsoft yetkilileri bu kopyalama işine akılları sıra bir çözüm getirmişler. Bu yeni çözüm ile flash belleğinize değil bir film en ufak bir ödev bile atamıyorsunuz.

Atmaya çalıştığınızda ise şu uyarı çıkıyor karşınıza:

"Disk yazmaya karşı korumalı. Korumayı kaldırın yada başka bi disk kullanın."

İnsanların flash bellek kullanımını engellemk benim mantık çerçevemde herhangi bir yer bulamadı. (Birde Flash belleginizin bozuldugunu düşünmek cabası)

Bu program kafedeki flash bellek korumasını kaldırıyor üstelik:

-Katıt Defteri yasağı
-Komut Satırı Yasağı
-Kısıtlı hesap

sorularına takılmadan.

+ Size bir de bonus benden:

Bazı kafeler DU Limiter ile hızlara limit koyuyorlar.
Bu programları, Görev Yöneticisi devre dışı olduğu için, sonlandıramıyorsunuz.

Paketin içine dahil ettiğim Process Explorer ile bu sorunun da kökünü kazıyabilirsiniz.

2-"Korumayı Kaldır" deyin ve belleğinizi çıkartıp takın.Yaşasın özgürlük.

Akınsoft daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!

İndir
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

arkadaşlar ben cafeplus 7 ya da 9 filtre kaldırmanın en pratik yollarından birini söliyim ; bilgisayarım-yereldiskC -AKINSOFT-cafeplusfilter1-bundan sonra ekranda yanında yerküre(dunya) simgesi olan bir KEL KAFA çıkacak kel kafanın üzerine gelip sag tıklatıp farklı çalıştır geçerli kullanıcı simgesini işaretli olacak şekilde tamam ı tıklayın bundan sonra cafeplus hata mesajı verecek sag alt köşede (görev çubugu)bir kel kafa daha gözükecektir.gecmiş olsun. artık metodun ismine de takke düstü kel göründü diyebilirsiniz ya da KEL İMANA GEL hüehühehheühüeheh:001_tt2::001_tt2::001_tt2::p:p

kardes masallah daha 20 mesaj yapamıssın ama ögrenmek istedigin konuya bak.
biraz su foruma emek ver, sonra bişiler iste deil mi?

valla ben akınsoft filtre plus programını açtım sonra en üstte solda genel bölümü var tıkladım programı kaldır dedim.sonra yeniden başlattım bilgisayar yeniden açıldığında program kalkmış bulunuyordu.....

bugün bir int. kafeye gittim.tesadüf çoğu yer gibi akınsoft kafe koruma programı kullanıyormuş.internetten birşeyler indireyim dedim.indirdim ama usb ye yükleyemedim başında.sonra neyse hallettik yükledik derken eve geldim.fakat usb yi bir taktım baştan dosyalarımı göstermedi.bilgisayarı kapatıp tekrar açıp usb yi bir daha taktım.dosyaları gördü ve otomatik tanıma başladı.FAKAT gördüğüm dosyaları şu anda bilgisayara yükleyemiyorum.zip dosyalarına hasarlı veya bozuk diyor normal albümdeki müzik parçalarına da ilk önce media player da okuyor fakat kopyalamıyor.tam kopyalayacak dosyalar kayboluyor.
LTF BANA BİRİ YARDIM ETSİN.DELİ OLUCAĞIM
[email protected]

arkadaşlar mümkün tabi sizie söylüyecelerimi uygulayın cyerekdisk c/akınsoft/cafeplus filter/orda gözlüklü bir kel kafalı bi adam resmi var ona sağ tıklayıf çalıştır diyin sonra da tamam deyin gelen error hatasınada tamam dedinizmi istediğiniz siteye rahatlıkla girersiniz ....

akınsoft usb disk yasağını geliştirmiş flashfree işe yaramıyor artık usb disk yazma kruması yok sahte kopyalama sanırım video mp3 vs usb belleğe kopyalanıyor hiç bir engel yok ama kendi pc nize takınca ne video ne mp3 yeni açtığın klasör bile yok buna bir çözüm de yok

Geri