Aka Aramizda ...

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Aka Yeniden ARamizda Arkadaşlar.Önceden Sitede Cereyan Eden Bazı Olaylar Yüzünden Siteden Uzun Bi Zaman Ayrı Kalmıştı.Aramizda Tekrar bulunmandan Dolayi Mutluyum.Eskiler Onu Tanır Zaten ;) KArde$im Hade Hayirli Ugurulu Olsun Ayrilmaman Dilegimle İnş Daim Olursun

:D hani nerde nerde :D

yeappp ben qeldim uleeeynn :D:D:D silver yol al len:D:D:D ayrıca neron seni esefle kınıyorum nie qeldin ulan qibi bi topic olmuş:D:D:D

Bursada herkes AkA der bana nettede öle derler bende onu kullanırım isim olarak daha çok başlığı görünce dedim noluyo (bende uzun zaman sonra tekrar online oldumda) hoşgeldin ozaman aka :D garip geldi sanki kendime diyomuşum gibi :D nerden gelio onunkinin anlamı bilmorum artık ama benmki has :D

Edit:şimdi anladım nerden olduğunu aralardaki noktaları koysanıza ya :D noktasız benmki :D

Bursada herkes AkA der bana nettede öle derler bende onu kullanırım isim olarak daha çok başlığı görünce dedim noluyo (bende uzun zaman sonra tekrar online oldumda) hoşgeldin ozaman aka :D garip geldi sanki kendime diyomuşum gibi :D nerden gelio onunkinin anlamı bilmorum artık ama benmki has :D

ben senden eskiyim bi kere hıh :D nyse sende hq =Pp:D

A.K.A bende gidecem yha ßöLe olmuor :p seninle msnde daha iyiydi :sigara:

hoşgeldin A.k.A_EjAy

ee daha ii oldu A.k.A_EjAy için tabi özlemistir HACKHELL ı walla bende ban yediğimde dershanede testlerin üzerine HACKHELL yazıodum walla.....

Geri