AK Parti'nin oylarında büyük düşüş!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
16112009134305.jpg

Son seçim anketinin sonuçları Başbakan Erdoğan'ı harekete geçirdi....

AK Partili seçmenler arasında yapılan son ankette, demokratik açılım sürecinin parti oylarını 7.2 puan düşürdüğü görülünce, açılımı anlatma seferberliği başlatıldı.

%32.2'YE GERİLEDİ
Başbakan'm kritik konularda anket yapması için tercih ettiği Metro-poll Şirketi'nin, 31 ilde 1253 kişiyle düzenlediği son anket, AK Parti' de hayal kırıklığı yarattı. AK Parti seçmenleri arasında gerçekleştirilen anket, demokratik açılımın AK Parti'den 7.2 puan düşürdüğünü ortaya koydu.

79 KENTE GİTTİLER
Ankette, AK Parti'nin oylarının yüzde 39.4'ten 32.2'ye gerilediği görüldü. CHP oyları, yüzde 23.1'e çıkarken, MHP 18.4'e yükseldi. Sonuçlar nedeniyle, Başbakan Erdoğan açılımı anlatmak üzere kurmaylarını 79 kente dağıttı.

Habertürk'ün yaptırdığı ankete göre AK Parti'nin, kamuoyunun tepkisini çeken Habur'daki karşılama görüntülerinin ardından ciddi bir oy kaybı yaşadığı ortaya çıktı. Ağırlıklı olarak AK Parti ile çalışan 'Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Me...

Devami...

goreceksınız daha da düsecek...

Seçimden öncede aynı şeyleri okuduk.. Masal gibi artık bu anketler..

aynen ben akp görüşlü bir insan deilim ama oylarını koruyor gibiler.

Bu anketlere inanmıyorum.Ancak yinede Akp nin oylarının gün geçtikçe düştüğünü sağır oğlan bile biliyor.

boş lafları bırakın arkadaşlar hep öğle derler vay öğle düştü ak parti oyları vah böğle düştü o seçim sandığının başına gelince millet ne düşünücek şu an da türkiyeyi yönetecek hangi partiye oyumu vereyim alternatif olmadığından ak parti 1. çıkar yine.

doğu ve güneydoğuda büyük bir oy patlaması yaptılar ve oylarını koruyor gibiler, chp ve mhp gibi iki tane boş konuşan muhalefet olduğu sürece......................

saçmalamayın millet başbakan 79 ile en kral adamlarını yoladı kendisi hergün başka bir ilde araştırma yapan kurumlar kendilerinin alternatif yok diye akp ye oy verecek olanlara acıyorum hiçbişey bilmiyosan en masum en gariban gördüğün partiye ver oyunu kardeşim adamların ekmeğine neden bal sürüyosun... oyları % 30 un altında kalacak göreceksiniz ve daha aşagıda olacak hükümet kuramıcaklar

Geri