Ak partinin dış politikasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ak partinin dış politikasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    128
Dış politika mı ? =) Dış politikası mı vardı akp nin ?

Daha bugünlerde tayyip,nato nun ne işi var libya da dedi,abd ye,nato ya esti gürledi,medyayı halkı uyutmak için sonra izmir i nato ya verdi =)

bu mudur dış politika evet al sana dış politika =)

Dış politika yok abileri ne derse onları yapıyolar.

Tamam hadi siz öle kabul edin tamam,dış politika var ve çok iyi =)

Anca kendinizi kandırırsınız,bizi değil.

AK PARTİ' nin en büyük ve en doğru işlerinden biride dış politikadaki etkinliğidir.

yurt dışından tanıdıklarım aktardıklarına göre Türkiye denilince artık bir durup düşündüklerini ve çok hızlı bir gelişmekte olan bir Türkiye imajının olduğunu söylüyorlar. Dış politikada her attığı adımda taraf olarak değil adalet üzerine atıyor. AB ye girmeye çok uğraşan Türkiye yeri geliyor AB ye bir hareketinden dolayı ağır tepkiler verebiliyor ve Fransa ile İsrailin yaptıklarını kimse doğru dürüst yüzlerine söyleyemezken Türkiye Zalimin karşısında yüzüne haykırıyor. Daha neler neler... ve en gurur duyduğum davranışlardan biri bir toplantı anında ülke temsilcilerinin duracakları yerler ülkelerin küçük bayrakları yere konularak belirtilmiş. Tüm bayraklar yerde dururken Başbakanımız yerdeki Türk bayrağını yerden hemen alıyor. zaten son söz one munite

Adamı dünya lideri olarak gösteriyorlar nasıl aksi cevap verilir ki. Bugüne kadar bu kadar gurur duyulacak bir şey hangi başbakan dan gördük biz ?

YouTube - ‪İşte Dünya Lideri - Recep Tayyip Erdoğan‬‏

Ülkenin Topraklarını Satıyor , Vatandası Soyup Sogana Ceviriyor , Secim Zamanı Analar Basımızın Tacıdır , Koltuk Garantiyken ananıda Al Git Diyebiliyor , Memlekette Ciddi Sorunlar Almıs Basını Gidiyor ..

yani kısaca Milletin Agzına S.cıyor.. Ve haLa İktidar.. Büyük Basarı Tabi.. Beni mi gösterceklerdi Dünya Lideri :blink:

Hanimişde benim okyanusum hani benim okyanus öteeem şimdi nerdesin nerdee =)

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN EN KÖTÜ POLİTİKASI İÇ DIŞ FARKETMEZ.

Asgari ücret 650 TL, Tayyip'in gözlüğü 675 TL. Anlayan anlar =)

çok güzel idare ediyorlar
bayılıyorum

suriye ile vizeleri kaldırdık adam savaşa başladı
libya ile vizeleri kaldırdık adam ülkeyi kaybetti
mısırla vizeleri kaldırdık adam yargılanıyor
sudan ile vizeleri kaldırdık ülke ikiye bölündü
iran ile kanka olduk.............................adamlar korkmaya başladı

sırada hangi iyi ilişkiler var

Geri