AK Parti'den İzmir operasyonu

icemen

New member
Reaction score
0
ak-parti-den-izmir-operasyonu.jpg

AK Parti yerel seçimlerde kaybettiği İzmir'de 17 ilçe başkanını değiştirdi.
AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, “Halkla bütünleşmemiz, İzmir’i kazanmamız lazım. İzmir’de halkla bütünleşecek kadrolar gelecek” dedi. Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Çalışma prensiplerimizi anlattık, buna uyum sağlayamayanlar ayrıldı. Bizim politikamız, kadrolarımızın bulunduğu yerin prototipi olması. Oradaki halkı yansıtması. Halk orada teşkilatımıza baktığında kendisini görmeli, tıpkı bir ayna gibi. Örgütümüz, halkın bakışını yaklaşımını bize yansıtacak, bizi de halka. Kimsenin yediği, içtiği, kıyafeti bizi ilgilendirmiyor. Bizim amacımız problemleri çözmek. Ne kimseyi kendimize benzetmek, ne de kendimizi başkalarına benzetmek gibi bir niyetimiz yok.”​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• ak-parti-den-izmir-operasyonu.jpg
    ak-parti-den-izmir-operasyonu.jpg
    9.1 KB · Görüntüleme: 5,054
Doğu ve Güneydoğu göçmenleri,kenar mahalle varoşlarına,kömür ve erzak yardımı yapsınlar,o zaman belki gavur İzmiri kazanırlar.Onlar zaten çalışmadan hazır yemeye alıştırıldılar.Be hey Türkiyem,daha neler görüp yaşayacağız.Memleket elden gidiyor,uyan ey Türk Milleti,uyuma artık!!

belki de izmir'de istenildigi gibi seçim propagandası yapılmadı
bu teskilat yüzünden, demek ki yeni yollar deneyecekler önümüzdeki
secimlerde

düttürü düya....

İzmir haLkı sadece CHP ismine oy veriyor ve şu anda acı çekiyor.. Buna bahaneLer üretiLebiLir işte devLet beLediyeye yardım etmiyor faLan diye ama İzmir'de aLtyapı,uLaşım vs berbat.. Akp geLse bence AntaLya'daki gibi yatırımı buraya döşeyebiLir.. O yüzden İzmir haLkı akıLLı davranmaLı..

inşallah akp başarır gerçi gündem deki bazı olayları erdoğanıı sorumlu tutan insanlar var ben bir yannışını görmediim gerçi iyi bir adam ama hakimleri savcıları dinlemeyi ergenekon uu erdoğanı sorumlu tutan insanlar var

benim çevremde çıksın biri vursun bu adamı yahuu deyen insanlar var bir gün müş sabah kalkdığmız da başbuğ halka seslenecek miş askeri yönetim olacakmış

ama inşallah kazanır yaa iyi parti dir

Geri