"AK Parti yetmez... Millet de kapatılmalı!"

akp nin milletin iradesi olduğunu düşünen arkadaşlara zamanında rte gerçeği açıklamıştı. "her eve kömür dağıttık" demişti.( %47nin tabiiki hepsi kömürcü deildir ama ben büyük çoğunluğu olduğuna eminim.) hem ülkenin kalkınması için de valilere gerekirse bizzat kamyonu sürüp vatandaşa kömür götürmek gerektiğini açıkladı.
kömür iradesini alıp kömürle kalkınma planı yapan bir başbakan.... millet kapatılmamalı ama gözü açılmalı ne dersiniz? çünkü ekonomi iyiye gitmiyor, iyileştirilmek için bir çaba harcanmıyor. türbanla, ergenekonla gündem günlük olaylara çekiliyor. başsavcı gibi ülkeyi kurtarma hayalleriyle gündemi ekonomiden başka tarafa çekenler de akpnin ekmeğine yağ sürüyor.
abd nin rte ile işi bitince bizim ekonomi balonumuzu kim şişik tutacak merak ediyorum doğrusu...

akpyi eleştirmek için başka bir partiden olmaya gerek yok. akp şu an işini en iyi yapan parti. gençlik kolları olsun, kadın kolları olsun.. ama yanlış iş yapıyorlar. eleştiriler de sadece din üzerine olunca halk dindara destek çıkıyor.
sorun bakalım ekonomiyi, sosyal güvenlik sistemini, eğitim sistemini bakalım noluyor. ama varsa yoksa türbanı, şeriatı ön plana çıkarıyorlar. muhalefet edenlere de şaşıyorum valla..

çok karışık bi yazı oldu ama hem akpnin başarılı olduğunu söyleyenlerin hem de hiç bir halt beceremeyen muhalefet partilerinin peşinden körü körüne gidenlerin bu kadar çok olması acaip kafamı bozuyor..
saygılar..

vay be, hala Akepe sporu savunanlar var :) :) :)
RTE nin serveti 2.2 milyar dolar oldu, durmak yok yola devam, oylar akepe spora :) :) :)

vay be, hala Akepe sporu savunanlar var :) :) :)
RTE nin serveti 2.2 milyar dolar oldu, durmak yok yola devam, oylar akepe spora :) :) :)

servetleri araştırmayı seviyorsun herhalde şu eskı baskanımızın servetinide bi açıklasan sana zahmet olmassa BEDRETTİN DALAN (YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ,KOLEJLER FİLAN

millet zaten kapatılmış durumda...
bu millet özgür değil sömürü altındadır
milleti bu hale getiren geri zihniyetler yüzünden milletimiz amerikan uşaklığı nı demokrasi sanıyor
özgür değiliz ........

Geri