Ak Parti kapatılmadı......

anayasa mahkemesine ağzına geleni söyleyen şahıslar umarım gereken dersi almıştır...

Gün gelir devran döner, bence böylesi en doğrusu, bu kapatma cezasını halkın uygulamasını uygun görmüşler. halal olsun....:clap

Keser döner sap döner gün gelir Hesap döner derler ya hani
İşte o hesabın döndğü gün bugündür bundan sonrası için daha düne kadar onursuzlukla oyunu satmakla benim oyumla onun oyu bir olurmu dediğiniz kendinizi alim sandığınızdan sürekli cehaletle suçladığınız HALK'IN kucağına düştünüz sonunda ya
Sen gönlünü ferah tut Bu halk ne kendisine yapılan hakaretleri unutacak kadar unutkan
Nede siyaseti beceremeyip dışardan iş bitirmeye çabalayan kişilere kanacak kadar CAHil değil

Kapanmasını istediği bir partiyi bu halk kapanmaktan beter eder sen gönlünü ferah tut Bkz: Dsp
Bkz:Sp
Bkz:anap
Bkz:dyp dp ve türevleri

İstediğinide ülkenin başına geçirirde kralı gelse halk istemediği sürece indiremez
Bkz :AKP

Keser döner sap döner gün gelir Hesap döner derler ya hani
İşte o hesabın döndğü gün bugündür bundan sonrası için daha düne kadar onursuzlukla oyunu satmakla benim oyumla onun oyu bir olurmu dediğiniz kendinizi alim sandığınızdan sürekli cehaletle suçladığınız HALK'IN kucağına düştünüz sonunda ya
Sen gönlünü ferah tut Bu halk ne kendisine yapılan hakaretleri unutacak kadar unutkan
Nede siyaseti beceremeyip dışardan iş bitirmeye çabalayan kişilere kanacak kadar CAHil değil

Kapanmasını istediği bir partiyi bu halk kapanmaktan beter eder sen gönlünü ferah tut Bkz: Dsp
Bkz:Sp
Bkz:anap
Bkz:dyp dp ve türevleri

İstediğinide ülkenin başına geçirirde kralı gelse halk istemediği sürece indiremez
Bkz :AKP [/B]

Halkın arasına çıkmazsanız böyle bihaber olursunuz ortamlardan. AKP'nin kralının sayesinde kapatılmadığını zannedersiniz. Halbuki hukuk cumhuriyetinin anayasası dolayısı ile kapatılmamıştır. Suçluluğu kesinleşmiştir. Ancak Ecevit'in yaptığı bir halt yüzünden kapatılamamıştır. İyiki de kapatılamamıştır. Yoksa mazlum edebiyetı ile yine oy peşinde olurdu türevleri. Zira RTE, Abdullah Gül vs siyasi yasaklı olacaktı.

Teşekkürler incubus teorime örnek olduğun için...

adamım sevindiğim kısmı kaostan kurtulduk. ülke resmen çıkmazda idi. istikrarsızlık giderek artıyordu, düşünsene kapatıldığını halkın büyük bi kesimi kapatanlara karşı taraf alıcaktı çok şükür karişıklıktan kurtulduk.

ben genel konuştum zaten. kendini bilen biliyo. ama akpliler şunu unutmasın.artık SUÇLU damgasını yediler.

adamım sevindiğim kısmı kaostan kurtulduk. ülke resmen çıkmazda idi. istikrarsızlık giderek artıyordu, düşünsene kapatıldığını halkın büyük bi kesimi kapatanlara karşı taraf alıcaktı çok şükür karişıklıktan kurtulduk.

ben genel konuştum zaten. kendini bilen biliyo. ama akpliler şunu unutmasın.artık SUÇLU damgasını yediler. sarı kartı yedi

% 47'yi suçlamıyorum , yazımda bundan sonraki bir seçimde akp'ye oy verecek kesimin bunu göz önüne alması gerektiğini savunuyorum. Şuanda parti damgalanmıştır. Önceki seçimlerde bu partiye kişilerin bir umut için oy verdiklerini de biliyorum. Ama durum dünden itibaren değişti, suçlamalar iftira olmaktan çıkıp somutlaştı.Halkın ülkenin gidişatı açısından bundan sonra biraz daha bilinçli olması gerekir. ( Bu arada teşekkürler ben de sizin yazılarınızı oldukça beğenerek okuyorum.)

Dediklerinizde haklısınız. Bende aynen katılıyorum ama bazı değerlerin örneğin demokratlık, tarafsızlık, modernlik gibi, içleri toplumumuzca boşaltılmış we kötü birer kelime gibi gösterilmeye başlanmışsa bile biz yine bu kelimelere sahip çıkmakla sorumluyuz. Mahkeme kararları hiçbir sebep we sonuç düşünmeden karar werir. İnsanlar ise herşeyi düşünüp tartarak oy werirler. Her ikiside birbirinden tamamen ayrı olgulardır. Mahkeme kararının, daha net konuşmak gerekirse akp'nin suçlu olduğunun açıklanmasının oy werenler üzerinde ciddi bir etki yapacağına inanmıyorum. Bunu sizinde bildiğinizi tahmin ediyorum. Mahkeme kararlarının geleceğimizi nasıl etkileyeceğini önümüzdeki günlerde çeşitli başlıklarda tartışacağımıza eminim.

Bak şimdi, bu konuları tartışacak adam akıllı oturup düşünecek, tartacak ve sağ duyu ile, beynimize sokulan temel ideolojilerden kurtularak, tarafsızca analiz ettiğimiz konular hakkında yorum yapacağız, sonra ben bu yaptığımıza medeniyet diyeceğim, sen ise kafandan uydurduğun bir göstergeye bakarak "ülke seviyemizi" ölçebileceksin...

Karşınızdakine hakaret etmekte bir sewiyesizliktir. "Uydurmak" sözünü size iade ediyorum. Yaptığım tespitte bir hata yok. Türkiye için gelişmiş bir dünya ülkesi denemez. Bu beni de üzen bir durum. Hatta kişisel olarak bende buna katkıda bulunuyor olabilirim ama sorunu tespit etmeden sorunu çözemezsiniz.
Bana "akıl wermeye" teşebbüs etmişsiniz. Ayrıca "adam olmaktan" bahsetmişsiniz. Adımı kullandığınız için cewap weriyorum yoksa yazdıklarınızın ciddiye alınır bir tarafı yok. Yazdıklarımı çüretebiliyor musunuz yoksa bahsettiğiniz ideolojik fikir sizi mi tasfir ediyorda içine saplanıyorsunuz ?

Madem öyle diyosun ciğerim; kimsenin seni bu ülkeden banlamasına gerek yok!

"YA SEV YADA TERK ET!"

Omurilik soğanım senden daha fazla seviyoruz biz bu ülkeyi ülkenin bu halini görmek istemediğimiz için Beni Banlayın Bu Ülkeden diyoruz hadi neyse sayemde ciğerin değer kazandı.:D

düşüncene saygı duyabilirim ama bundan sonra sana asla. sınıflandırıcılarlaişim olmaz küfretsen de cevap yazmama sana

teşekkürler.

Duyarlı arkadaşlarımdan cevap bekliyorum; diyelim ki 1 kişi daha aleyhte karar verip te AK Parti'yi kapatma kararı alındı...
Peki nasıl olacak ta 11 kişi, Reis-i Cumhurumuzu da karşısına alarak ülkenin yarısının seçtiği gerçek bir "HALK" partisini kapatma yetkisine haiz oluyor?
Burada bir çelişki var, adalet bu değil bence...

" 11 ≠ (%46,47 x HALK) "​

burda bir çelişki yok. hukukun temelini halk oluşturur. yani halk elindeki kanun yapma yetkisini meclise, kanunları uygulama yetkisini bakanlar kuruluna, bu kurallara karşı gelinip gelinmediğinin kontrolüünü kolluk kuvvetlirine(polis- jnadarma) ve bu yasalara uyumayanları cezalandırma yetkisinide mahkemelere verir. yani senin %47 yel geldi nasıl yargılar 11 adam dediğin mahkeme bütün türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının ona verdiği yetkiyle yargılıyo o partiyi. yani o mahkeme meclistende başbakandanda iktidar paritsindende ve cumhurbaşkanındada yetki ve sorumluluk olarak daha büyük bir kitleyi temsil ediyor. yani halkın tamamını. v

bence yargı ekonomik durumu göze aldı.

bi nevi devleti korudu.eğer akp yi kapatsa bi belirsizlik olacak buda bizim ekonomimizi vuracaktı.

yani akp suçsuzluğundan değil yargının devlet ekonomisini düşünömesinden kapatılmyo

Geri