AK Parti kıyılara indi

dublelove

New member
Reaction score
0
CHP'nin kıyılardaki hakimiyeti kırıldı. CHP'nin sahil kesimindeki hakimiyeti azaldı.Türkiye genelinde sandıkların yüzde 60'ından fazlası açılmışken harita üzerinde çarpıcı bir durum ortaya çıktı.

AKP SAHİLLERE İNDİ
Önceki seçimlerin aksine Ege ve Akdeniz kıyılarındaki CHP rengi azaldı. Şu an itibarıyla Akdeniz kıyılarının neredeyse tamamında AK Parti önde.

akp_mitinginde_pankart_gerginligi.jpg

kaynak

Ekli dosyalar

• akp_mitinginde_pankart_gerginligi.jpg
    akp_mitinginde_pankart_gerginligi.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 845
"Darbeden sonra CHP tarihinin en yüksek oyunu aldık" diyerek kitleleri değil kendini teselli eden bir genel başkan var ortada.Kimse kimseyi kandırmasın.Eminim burada AKP aleyhine atıp tutanlar bile döndü dolaştı AKP de karar kıldı.

Çünkü her 2 kişiden biri AKP ye oy verdi diye düşünürsek Kılıçdaroğlu veya Bahçeli'den biri de AKP'ye oy verdi.Araştırmak Lazım =)

"Darbeden sonra CHP tarihinin en yüksek oyunu aldık" diyerek kitleleri değil kendini teselli eden bir genel başkan var ortada.Kimse kimseyi kandırmasın.Eminim burada AKP aleyhine atıp tutanlar bile döndü dolaştı AKP de karar kıldı.

Çünkü her 2 kişiden biri AKP ye oy verdi diye düşünürsek Kılıçdaroğlu veya Bahçeli'den biri de AKP'ye oy verdi.Araştırmak Lazım =)

Sen burda harcanıyorsun gidip taLk show feLan yapsana ?? eminim senin gibi 3 5 seyirci çıkar ve adını zikrederek eLLeriyLe tempo biLe tutar..

MozoLe Miяach;5355041' Alıntı:
Sen burda harcanıyorsun gidip taLk show feLan yapsana ?? eminim senin gibi 3 5 seyirci çıkar ve adını zikrederek eLLeriyLe tempo biLe tutar..

Sanırım sizin durumunuz da benim kötü esprilerim kadar acınacak halde .

Geçmiş olsun kardeşim..

Sanırım sizin durumunuz da benim kötü esprilerim kadar acınacak halde .

Geçmiş olsun kardeşim..

o benim gibi çok şükür vatanını satmayan namuslu biri ve benim kardeşim. seninle herhangi bi kan bağı olduğunu sanmıyorum

deniz baykal 2007 de kaybettiğinde bir kaç gün evden çıkmadı... konuşmadı.... yeni muhalefet o erdemi bile gösteremiyor...

malum zihniyet güreşe doymaz:)

Memleketim CHP'nin elindeydi aldık hayırlısıyla,Antalya CHP'den memnun değil deidğimde ''hadi oradan'' diyenler oldu.Ama seçim nihai sonucu ortaya çıkardı,Antalya'm yeniden AKP'nin.

İzmir Tunceli hariç AKP her ili alabilecek kudrette olduğunu gösterdi tekrardan =)

insanLar bir partiyi nasıL oLurda bu kadar benimser iLginç
(sözüm X partisine y partisine değiL geneL oLarak diyorum)

insanLar bir partiyi nasıL oLurda bu kadar benimser iLginç
(sözüm X partisine y partisine değiL geneL oLarak diyorum)

Bunun sebebi milletin Ak parti'ye olan hayranlığı değil ki... En azından benim için öyle. Ortada adamakıllı muhalefet yok. Benim birçok arkadaşım oyunu Has Parti'ye, BBP'ye vermek istiyor ancak oylar dağılacak meydan Chp-Mhp'ye kalacak,2002 öncesine döneceğiz diye Ak Parti'ye vermek zorunda kaldı. %50'nin çıkmasında en büyük etken Chp-Mhp'dir. Adamakıllı muhalefetliklerini yapsalardı bu sonuç çıkmazdı ortaya...Tabi bütün bunlar benim şahsi düşüncem.[/B]

vatanı satmakla ne alakası var acaba bunların hengi parti döneminde bu kadar türkiye söz sahibi oldu uzun zamandır türkiye bukadar iyi yerde değildi arkasında olun bunun önünde kötek değil

ergenekonu savunan kımse vatan hayinidir ! kimler savunuyor biliyoruz CHP si filan onlar satmadı demi AKP bu ülkeye yabancı yatırımı çekincemi şuç oldu siz koministmisiniz kendı yağımızla kavrulalımı diyorsunuz amacınız ne ? :S

[video=CHP Yalova Vekili Muharrem ?nce'nin Ünlü Meclis Konu?mas?, AKP'ye: MEMLEKET YANGIN YER?]5783[/video]

meclisdeki vekiller cevap veremedi ama sen kesin cevap verirsin buna

Geri