AK Parti İzmir için büyük konuştu

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
AK Parti İzmir için hiç olmadığı kadar iddialı. İl Başkanı Şengül'e göre CHP Baykal aday olsa bile kazanamaz.

48156.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "Büyükşehir belediye başkanlığını kazanmamız sürpriz değil, CHP kazanırsa sürpriz olur." dedi.

29 Mart'ta yapılacak yerel seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şengül, aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini, teşkilatlarda temayül yoklamasının 14 Aralık'ta yapılacağını kaydetti. Şengül, İzmir'de CHP'nin, Genel Başkan Deniz Baykal dahi aday olsa seçimi kazanamayacağını iddia etti.

AK Partili belediye başkan aday adayları arasında ciddi bir yarış olduğunu kaydeden İl Başkanı Şengül, bunun partilerine olan ilgiden kaynaklandığını vurguladı. Adayların titiz bir çalışmayla belirleneceğini anlatan Şengül, vatandaş, parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almak için anket yaptıklarına dikkat çekti.

Değişik kesimlerin adaylar konusundaki eğilimlerini öğrendikten sonra belediye başkan adaylarını belirleyeceklerini kaydeden Aydın Şengül, genel merkezin bu konuda teşkilatların eğilimini dikkate alacağını belirtti. Devam eden anketin ilk sonuçlarına göre İzmirlilerin yüzde 75'inin AK Partili bir belediye başkanının daha iyi hizmet getirdiği kanaatinde olduğunu vurgulayan Şengül, "İzmirli, AK Parti'nin belediyeciliği daha iyi yaptığını biliyor. İyi bir adayla İzmir'de kazanamayacağımız ilçe yoktur." şeklinde konuştu.

CHP'nin adayının seçimi kazanması durumunda bile başarılı bir yönetim sergileyemeyeceğini öne süren Şengül, "CHP'de sistem olmadığı için belediye başkanları başarılı olamıyor. AK Partili belediyelerin başarısı, sistem ve ekip çalışmasından kaynaklanıyor." dedi.

Vatandaşların büyük çoğunluğunun aday olarak kendisine yakın isimleri görmek isteğini belirten Şengül, İzmirlilerin bu tercihlerini dikkate alacaklarını söyledi.

Adaylarıyla birlikte İzmir'e yönelik projelerini de açıklayacaklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı, "Alyapı başta olmak üzere şehrin vizyonunu değiştirecek projelerimiz var. İzmir için arama motoru Google'dan proje indirmeyiz." diye konuştu.

Seçmen taşıma iddialarına da değinen Aydın Şengül, bunu gündeme getirenleri, 'seçimi kaybedecek olanların şimdiden mazeret arayışı' olarak nitelendirdi. Bu konuda elinde bilgi ve belge olanların savcılığa başvurmasını isteyen Şengül, "Bilinçli bir yanlışsa, düzeltilmesi için sonuna kadar onların yanındayız. Biz bu işleri bilmeyiz." dedi.

KAYNAK​

demekki akp denen partinin bi hilesi war
yoksa akp nin izmiri alması imkansız bunlar alcaz sanıolar
..................

3 ün 1 ini alır akp izmirden

Neden izmiri alamasın ki

Dennis Baykalın memleketi Antalya yı aldığına göre
İzmiri neden alamasın

birilerinin yüreğinw korku salmış anlaşılan

ya alırsa diye

alıcaktır ... çünkü 40 yıllık izmirliler bile artık chp belediyeciliğinden şikayetçi...

İzmirlilerde azıcık akıl varsa bu seçimde CHP ye oy vermezler

Yoksa arsenik li su içmekten ykında kanser olup gidecekler

benden söylemesi

Gıdıkla da güleyim bari. İzmir mi akepe mi? Çoook komikler çoook. Mağmafi İzmir' in komedyene değil, Belediye Başkanına ihtiyacı var.

yav kardesım bırakın bu işlerı sız hangısı daha cok hızmet verır ona bakın.göz var nizam var İzmir Burahan Özfatura dan ne hizmet gördü ya.ondan sonra gelenlerın yaptıgı ılk iş mılyon dolarlık projelerı bitirmek oldu.bırakında hizmet vercek insanlar gelsin izmir e.lafla peynır gemısı yurumuyo

Bakmayın siz böyle beylik laflar etmelerine

aslında AKP izmiri alacak diye ödleri kopuyor

izmiri akp alsa nolur chp alsa nolur yada mhp alsa...
kaldırımlar değişir hemen
belediye ihaleleri o partinin yandaşından bu partinin yandaşına kayıverir
güzel yurdumun güzel insanları vergilerini ödemeye devam eder

ben bilmiyorum
belediyelerin açtığı ihaleleri takip eden varmı
atıyorum 1500 belediyemiz varsa bunlardan kaçının hesapları incelenmiş şeffaf
yayınlanan örneği varmı
şu bld. bşk. yolsuzluktan yada yandaşlarına ihale vermekten suçlu bulunup cezalandırıldı
varmı yakın tarihimizde bunun bir örneği?

devletin tüm kurumlarının bütçeleri hesapları şeffaf olmalı
sürekli incelenmeli
sorulduğu zaman hesap verebilmeli
yaptıkları ihaleler açık izlenir olmalı
yoksa o parti olmuş bu parti olmuş hiçte önemli değil
çok seçim gördük çok bld. bşk. gördük

türkiyedeki kaldırım taşlarının dili olsada konuşsa...

Saygılarımla...
NOT : hile ile başbakan olanlar hile ile belediyeleri kazananlar kazandığınızı zannederken ülkeye ve millete kaybettiriyorsunuz tarih herşeyi yazıyor onuda değiştirecek bir oyununuz varmı henüz sahnelemediğiniz

Neden izmiri alamasın ki

Dennis Baykalın memleketi Antalya yı aldığına göre
İzmiri neden alamasın

birilerinin yüreğinw korku salmış anlaşılan

ya alırsa diye

he alırlar izmiri

izmir hiç bi zamn sol partilerden başkası almadı

nereye alıyo

chp tekrar alcak

alıcaktır ... çünkü 40 yıllık izmirliler bile artık chp belediyeciliğinden şikayetçi...

Hiç şikayetçi değilim başka bi şehirden bahsediyor olmayasın

€lyesa;3802278' Alıntı:

benden söylemesi

sanırım anlamak istemiyorsunuz

şuandaki arsenik miktarı kanser yapmıyo

önceden de bu kadar vardı kimseye bişi olmadı

Lütfen boş boş konuşmayalım ve mümküsne izmirde oturan arakdaşlar yorum yapsınlar..

€lyesa;3802278' Alıntı:

benden söylemesi

kanser olmak mı?köle olmak mı?hangisini trecih edersin..hiç bişey bulamadınız arsenikli su dan mı saldırıyonuz..akepe gelirse nayapıcak amazon dan temiz su mu getirecek..arkadaşım arsenikli sudan daha onemlı konular var ulkede..milli servetlerimizi bir bir kaybediyoruz özelleştirme adı altında ülke satılıyo pis araplara geçmişi 200 yıl bile olmayan amerikalılara yahudilere ımf o kadar parayı babasının hayrına vermiyo senin zengınlıgını goruyoda veriyo..yaw ok hangi partıyı severseniz sevin oy atarsanız atın ama ılk oncelik parti olmamalı ulkemiz özgürlügümüz cocuklarıımıza torunlarımıza bırakacagımız güzel bi gelecek olmalı

bu izmir neden bu kadar önemli anlamıyorum diğer yerler il değilmi oraların önemi yokmu madem bu kadar ısrar ediyolar sadece orayı alsınlar diğer yerleri garanti görüyolar heralde neyse 29Martta görürüz ne oluyo

bu izmir neden bu kadar önemli anlamıyorum diğer yerler il değilmi oraların önemi yokmu madem bu kadar ısrar ediyolar sadece orayı alsınlar diğer yerleri garanti görüyolar heralde neyse 29Martta görürüz ne oluyo

Çünkü İİzmir Türkiyede Sağlam Kalan Son Kaledir..

İzmiri mutlaka alacaz

daha önede Yunanlılar dan almıştık :)

..................
bak ya mantığa bak allah aşkına hilesi varmış :durdurun

kesin seçime hile karıştırırlar gene

gene mi???? :durdurun

izmiri akp alsa nolur chp alsa nolur yada mhp alsa...
kaldırımlar değişir hemen
belediye ihaleleri o partinin yandaşından bu partinin yandaşına kayıverir
güzel yurdumun güzel insanları vergilerini ödemeye devam eder

ben bilmiyorum
belediyelerin açtığı ihaleleri takip eden varmı
atıyorum 1500 belediyemiz varsa bunlardan kaçının hesapları incelenmiş şeffaf
yayınlanan örneği varmı
şu bld. bşk. yolsuzluktan yada yandaşlarına ihale vermekten suçlu bulunup cezalandırıldı
varmı yakın tarihimizde bunun bir örneği?

devletin tüm kurumlarının bütçeleri hesapları şeffaf olmalı
sürekli incelenmeli
sorulduğu zaman hesap verebilmeli
yaptıkları ihaleler açık izlenir olmalı
yoksa o parti olmuş bu parti olmuş hiçte önemli değil
çok seçim gördük çok bld. bşk. gördük

türkiyedeki kaldırım taşlarının dili olsada konuşsa...

Saygılarımla...
NOT : hile ile başbakan olanlar hile ile belediyeleri kazananlar kazandığınızı zannederken ülkeye ve millete kaybettiriyorsunuz tarih herşeyi yazıyor onuda değiştirecek bir oyununuz varmı henüz sahnelemediğiniz

peki hiç baktın mı izmirde kalıdırm taşlarına ve alınan ihalelere yapılan daha doğrsu yapılmayan işlere0cehape ne yaptı ki ...

he alırlar izmiri

izmir hiç bi zamn sol partilerden başkası almadı

nereye alıyo

chp tekrar alcak

Hiç şikayetçi değilim başka bi şehirden bahsediyor olmayasın

sanırım anlamak istemiyorsunuz

şuandaki arsenik miktarı kanser yapmıyo

önceden de bu kadar vardı kimseye bişi olmadı

Lütfen boş boş konuşmayalım ve mümküsne izmirde oturan arakdaşlar yorum yapsınlar..

izmiri dyp de aldı unutma her zaman chp almadı ben de izmirdeyim ve sen arsenikten öl öleceksen ama ben yaşamak istiyorum her yönden ve insan gibi

Çünkü İİzmir Türkiyede Sağlam Kalan Son Kaledir..

sağlam kale !!!! izmir ha!!!! :durdurun

Tuğra Han;3804201' Alıntı:
İzmiri mutlaka alacaz

daha önede Yunanlılar dan almıştık :)

helal be kardeşim

bak ya mantığa bak allah aşkına hilesi varmış :durdurun

gene mi???? :durdurun

peki hiç baktın mı izmirde kalıdırm taşlarına ve alınan ihalelere yapılan daha doğrsu yapılmayan işlere0cehape ne yaptı ki ...

izmiri dyp de aldı unutma her zaman chp almadı ben de izmirdeyim ve sen arsenikten öl öleceksen ama ben yaşamak istiyorum her yönden ve insan gibi

sağlam kale !!!! izmir ha!!!! :durdurun

helal be kardeşim

-----------------------------------------------------------
anlatmak istediğim tamda bu zihniyet işte
tencere dibin kara seninki benden kara
bu zihniyet devam ettiği sürece başa gelenler küpünü doldurmaya yandaşlarını zengin etmeye bakacak
ve rahat rahat yapacaklar bu işi
takım tutar gibi parti tutanların yüzünden
seçmenlerede kaldırım taşlarını saymak kalıyor sadece...
akp ninde chp ninde ve diğer partilerinde hali ortada

Saygılarımla...

eğer chp seçmen listeleri adam gibi düzeltilene kadar bu işin peşine düşmezse akp burayı kazanacaktır çünkü şimdiden yaklaşık 400bin chp linin oyu gasp edilmiş durumda,ki bu da izmirdeki oyların yüzde30 ya da 25ine denk geliyor,ortada çok büyük bir adilik var.

bazı arkadaşlar tutuşmuş gördüğüm kadarıyla.

bazılarıda umudunu yitirmiş ve kılıf hazırlamaya başlıyor.

AKP izmir'i alamazsa nolur?

- hiç bişey olmaz. yine olan izmirli halka olur. arsenik içmeye devam.

CHP izmir'i alamazsa nolur?

- byy-kallll büyük ihtimalle tatil biletini almış olur ve Türkiye'ye adam gibi muhalefet yapacak birileri gelir.

Geri