akılsız işaretler=))

anakinrick

1.618
Reaction score
0
dy59ph.jpg

2isxvh1.jpg

2093n5s.jpg

1676mic.jpg

qzg4cj.jpg

2cik214.jpg

rji149.jpg

v6ivma.jpg

jts1nb.jpg

29x7knn.jpg

qq4jyr.jpg

2qstlio.jpg

e8uxe8.jpg

344tudf.jpg

2j35hc9.jpg

bence saçma pek bir şey yok hem sana saçma gelen bana veya başkasına komik gelebilir bence silinmesi gerekli olan bir şey yok oda öyle düşünmüş ki bu karikatürleri koymuş ayrımcılık sömürü vs.. gibi bir şeyde olmadığına göre.... eline sağlık ufaklık :):):):):)
teşekkürün bol ola:):):)
hafta sonu görüşürük :):):)

güzeL resimler :D:D:D:D:D

güzelde sondaki resim pek iyi değil gibi ama yinede emek etmişsin saol

espriden anlamayan bakmasın arkadaşlar..
resimlerde komedi arayan baktığından anlar ama anlamayan da bööle yazar işte..

son resimdeki zeus. yunan mitolojisinde Tanrı. Allah o işte.. Zeus Mitolojideki Tanrıların Tanrısı.. O yüzden hani Allah söyletti derler ya bu da onun gibi. Hani varlığından habersiz de gene de öyle bir kelime olmamasına rağmen ağzından öyle bir kelime çıkmış ve afallamış gibi...
sanırım açıkladım ...

Sonuncu Karikatür Dinimize biraz Ters GeLiyor.Rica eTSEM KaldırabiLir misin?

yok abicim riac falan etmeyin adam beğenmiş koymuş eğer sakıncalı görüyorsan şikayet edersin modlar bakar bence gayet komik hala aynı yorumları yazmaya sıkılmıyorsunuz ben bunu anlamıyorum beğenmiyorsan teşekkür etmezsin olur biter ters mi buldun şikayet et mod uyarsın!!!

yok abi ya adamlar tuhaf sonuncu dinimize ters dior başka bişey demiyo. yahu zaten adam senin dinini savunuyor bi gör ya bi gör. akp işte böyle başa geçer.

Sonuncu Karikatür Dinimize biraz Ters GeLiyor.Rica eTSEM KaldırabiLir misin?

arkadasım emın ol dıne senın kadar onem veren bırıyım ve eğer onyargılı bakmasaydın orda zaten yunan mitolojisini ve ordakı tapınma anlayısını elestırıo

ama yınede burası karıkatur bolumu ve işin esprisinin tadına varın lutfen sacma yorumlar yapmayın sıkayetlerınızı modlara belırtın ve onca carsaf karıkaturu ıcınde zeus geyığınede dın karsıtı dıcek kadar sacmalamayın:goz:

1-2 tanesi dışındakiler çok saçma ve hiçte komik değil. Bunlara gülebilen insanlarda var demek. Çok ilginç gerçekten :(

dostum rekLamLarı kaLdır, yoksa konun siLinecek :goz: ..

Hepsİ İyİde Son KarİkatÜrde SiÇmiŞsin Yanİ Tam Anlamiyla ;senİn İnanÇin Yokmu Dangalak,,,,,,,

al işte siz sözde dindar geçinenler bölesiniz.. ordaki espriden bişe anlamadın hadi neyse de farzedelimki inancı yok, dangalakmı oluyor adam.. kendinden olmayana hakaret etmek kendi ırkından olmayanı katleden hitlerle aynı mantık.. zamanında savaşlarda bizi yenemeyenler şimdi böle ikiliklerle birbirimmize düşürererek yeniyorlar.. şurda iki karikatür yayınlayanmı yoksa yukardaki cevabımı yazan "DANGALAK" ??

aslinda karikaturler sacma degil hepsinin altina ince bir espri var kavramak isterseniz

resimlerdeki reklamlar silinmiştir ve malum karikatür anlıyamıyanların anlayabılmesı ıcın tekrar ve daha uste eklenmıstır

lutfen saçma yorum yapıcak arkadaslar once yorumları okuyup anlıyamadığı esprılerın ne anlama geldığını anlarlarsa problem olmıcaktır:goz::goz:

Geri