ajdar hakkında ne düşünüyorsunuz?

paranoyak

rappertuar
Reaction score
0
:clap arkadaşlar ajdar hakkında düşüncelerinizi yazın güzel vakit geçirin. Ayrıca teşekkürü de unutmayın...:durdurun

yorum yapmaya degımıcek bi kişilik

BU KONU IS YAPAR :D
Efendime soleyim, Ajdar diyince aklima ; bir okuz ve esek karisimi yalniz katira benzeyen, turu bilinmeyen bir varlik varsa kisilikte geliyor.
Ayrica bu sahsin ismi gece her yerde unlu yazarimiz aziz nesinin bir lafi geliyor;
"Bu ulkenin %80'i salaktir."
Ne demek yani?
Bunuda soyle aciklayayim siz sevgili site kullanicilari.
Hatirladigim kadari ile rahmetli yazarimiz Aziz Nesin bu lafi soyledikten sonra avukatlar sana dava acariz diyorlar.
Rahmetlide boyle birsey yaparsaniz salakliginizi tescillemis olursunuz, diyor.
Nihayetinde avukatlar dava acip kaybediyorlar.
Yani rahmetli Aziz efendi'nin dedigi gibi onayliyorlar bu durumu..

Demem o dur ki ; Yukarida topic actiginiz maymunu sevgili milletimiz goklere cikariyor.
Dangalak TV'lerde millete nasil posta koyuyor ama kimse cit cikarmiyor.
Neden?
Cunku Ajdar rating yapiyor.
Sayesinde bir suru kameraman isikci vs.. evini gecindiriyor :)
Ve sevgili milletim Ajdardin neden var oldugunu hatta zavalli universite ogrencilerini bile fark etmeden isin icine sokuyorlar.
YouTube'da bir videosunu izlemistim universiteli gencler i konuk almislardi ajdar traftari ve ajdar sevmeyenler diye.
Pes vallahi...!!
guzeL uLkem ne hallere gelmis hala geyik pesindesiniz..
Avrupanin yollari tastan sen cikardin beni beni bastan :)
Not : Bozulan arkadaslar olursa tamiri icin elimden geleni yaparim.

geyik peşindesiniz derken beni kastediyorsun anladım,

ama bende bu adamı göklerden biraz olsun indirmek için bu konuyu açtım lütfen biraz saygılı olalım...

fazla söze gerek yok adam:

hipermaymun:D

sen sorana kadar hiçbirşey.........

hahahahahha onu dusunun ce sadece gülesim geliyo :D

nane nane, çikita muz ne güzel şarkılar dimi yaw:D hele ismi başka bir başyapıt "AJDAR" isime bak beaa :D:D:D

Çok kaliteli, ne dediğini bilen, ekranlarda boy gösteren ve sözü dinlenen tek pop starımız.. :biggrin

Geri