Airties Wireless Sorunu

Cαη

New member
Reaction score
0
Öncelikle herkese iyi forumlar =)

Gecen hafta oturduğum semtte telekomun telefon hatları üzerinde bir çalışması oldu. O güne kadar ne ev telefonunda ne de internet bağlantımda bir sorun yoktu.

Ancak bu günden sonra olanlar oldu..

Airties RT-210 (standart) modemim var. Çalışma gününden sonra wireless bağlantıda çok sık (5dk de bir) kopmalar yaşamaya başladım. Kablo ile bağlanınca da sadece 15 dk dayanabildi.

Firmware güncellemesi de yaptım faydalı olmadı.

Fiş girişleri, modeme giden tüm girişleri çıkardım yeniden taktım. Modeme reset attım 2-3 defa yar etmedi..

İlginç olan şey,

Wireless bağlandığımda 5 dakika sonra modem kendini yeniden başlatıyor, fakat resetleme değil ayar veya veri kaybı yapmıyor sadece yeniden başlıyor. Bu 5-6 dakikada bir yenileniyor.

İnternette araştırma yaptım TTNET kendi kafasına göre ADSL yerine ADSL+2 atıyormuş. Bu altyapıda da modem uyumsuzsa böyle sorunlar çıkarıyormuş.

Ama bu ihtimali çok düşük görüyorum. Sanırım o çalışmadan sonra birşeyler oldu..

Bu sorunu nasıl çözmeliyim sizce ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

dediğin gibi sorun tamamen ttnet in süper b.ktan altyapısı ve onun oyunlarından dolayı.yani adsl 2 alsınlar diye yaptığı bi oyun olabilir.

senin yapabileceğin en iyi şey şu:ttnet i arıyacaksın.sorununu söyliceksin ondan sonra diceksin ki eğer sorunu çözemezseniz aboneliğimi iptal edip başka bi internet sağlayıcısına geçicem falan dersin.

bak senin sorunu hemen nasıl çözüyolar.hele birde uzun süredir ttnet kullanıyosan tamamdır =)

yani vercen veriştircen =)

Geri