Airties Modem Ve Rapid Hakkında

poe52

New member
Reaction score
0
modem benden uzakta kendim elle yeniden başlatamıyorum bende modemin sayfasından yeniden başlatıyorum modemi fakat yinede rapidden beklemeden dosya çekemiyorum zaten elle yeniden başlatsam bile yine olmuyor.daha önce zyxel modem kullanıyodum indirdiğim dosya bittiğinde modemi yeniden başlatıp beklemeden dosyayı çekiyordum.bu airties rt111modemde neden beceremiyorum bu işi bilen varmı acaba?

modeme bağlı olan diğer bilgisayarlalrla alakalı bişi olabilirmi acaba 5 pc var toplam aynı modeme bağlı.bi çare lütfen............

Airties için reset atma programı var arkadaşım bir de bunu dene istersen ...
aLınTıDır ...

Airties modemlerde çalışan küçük program sayesinde modeminizin fişiyle olan ilişkisini kesmenize artık gerek kalmayacak. Yapmanız gereken tek şey rarlı dosyadan çıkan programı çalıştırmak olacaktır. Kendi kullandığım Airties RT-102 modemde denedim muhtemelen diğer modemlerinde de çalışacaktır denemekte fayda var. Airtiesin farklı modemlerini kullanan arkadaşlar programı kullanmaları halinde buraya hangi modemlerde çalıştığını/çalışmadığını yazarlarsa diğer indirecek olan arkadaşlar için yardımcı olacaktır...

Download

RT-205 kullan çünkü AirTies'ın her modemine reset programı yok

airties wav140 kulanıyorum ve elle asla reset atmıyorum.Reset atmam gerekir ise tarayıcıdan 192.168.2.1 yazarak atıyorum.

Senin reset atma amacın rapidden dosya çekmekmiş.Bu durumda jdownloader programını kullan.Bende kullanıyorum ve gayet memnunum bu programdan.O otomatikman reset atıyor modeme:victory

verdiğiniz pogramı denedim fakat oda bir işe yaramıyor.bu nasıl iştir anlamadım.modemi değiştirme gibi bir lüksüm yok çünkü daha yeni aldık modemi.bu konu hakkında başka fikir sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

bşka kimsenin bukonu hakkında yorumları yokmu acaba

ccleaner ile çerezler temizlemek faydalı olabilir,rapidi açmadan önce
bende de airties var,192.168.2.1
ardından reset
ardından çerez temizle
downloada devam...

modem benden uzakta kendim elle yeniden başlatamıyorum bende modemin sayfasından yeniden başlatıyorum modemi fakat yinede rapidden beklemeden dosya çekemiyorum zaten elle yeniden başlatsam bile yine olmuyor.daha önce zyxel modem kullanıyodum indirdiğim dosya bittiğinde modemi yeniden başlatıp beklemeden dosyayı çekiyordum.bu airties rt111modemde neden beceremiyorum bu işi bilen varmı acaba?

dostum bence senin kullandığın ip statik yani sabit ip o yuzden sen modeme rest atsanda ip değiştirmiyor aksi taktirde bende rt111 kullandım uzun zaman boyunca hiç öle problem yaşamadım..

modem reset programı var sadece airties modemlerde calısıyor nette bulursun tıkla reset atar kendı kendıne..

uşağum bende de airties rt206 var fişi çıkar tak indirmeye devam

Geri