AIRODUMP bilgisayarı resetliyor

fe-yy-az

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar ,
Aircrack paketini masaüstü bilgisayarda ,512 RAM SP2 yüklü XP altında kullanırken,airodump programı sık sık makinayı resetliyor.Bazen ilk çalıştırmadan hemen sonra arka arkaya 2-3 kez,bazen 15 dakika,bazen ilk bir-iki saat içinde mavi ekrana düşüyor.
Huyunu öğrendiğim için ,stabil çalışmaya başlayana kadar her resetten sonra tekrar çalıştırmaya devam ediyorum.3-5 resetten sonra düzgün çalışmaya başlıyor.ama çok usandırıcı bir durum bu...
Bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşım lütfen.Teşekkürler.

Edit : Aircrack paketlerinin tümünde oluyor bu. Şu an kullandığım sürüm : aircrack-ng-0.9.3-win

www.frmz.net bu sitenin sahibi yok iddaa lı sitemi kimse hackleyemez diyor nasıl yapabilirim
1- Konuyu yanlış yere açmışsın!.Benim açtığım başlıkla ne ilgisi var ?..
2-Forumda başka sitelerin linkini vermek yasak.
3-Bu kadar basit bir nedenle site hacklemeyi düşünen birine, bildiğim tek bir harfi bile öğretmem !...

Merhaba Arkadaşlar ,
Aircrack paketini masaüstü bilgisayarda ,512 RAM SP2 yüklü XP altında kullanırken,airodump programı sık sık makinayı resetliyor.Bazen ilk çalıştırmadan hemen sonra arka arkaya 2-3 kez,bazen 15 dakika,bazen ilk bir-iki saat içinde mavi ekrana düşüyor.
Huyunu öğrendiğim için ,stabil çalışmaya başlayana kadar her resetten sonra tekrar çalıştırmaya devam ediyorum.3-5 resetten sonra düzgün çalışmaya başlıyor.ama çok usandırıcı bir durum bu...
Bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşım lütfen.Teşekkürler.

Edit : Aircrack paketlerinin tümünde oluyor bu. Şu an kullandığım sürüm : aircrack-ng-0.9.3-win

Antıvırus ne kullanıosun dostum? sıstem ozellıklerınıde solermısın? ayrıca kullandıgın prog. ne ıse yarar..

Antıvırus ne kullanıosun dostum? sıstem ozellıklerınıde solermısın? ayrıca kullandıgın prog. ne ıse yarar..
Antivirus/firewall kapatıyorum bu programı kullanırken .
P4 1.7, 512 ram,128 ekran kartı SP2 WinXP
Kullandığım program 100 kb bile değil (setup dosyası bile yok).Hırs yaptım ,makinamın temiz olduğunu bildiğim halde ,format atıp sadece gerekli sürücüleri ve yine sadece bu programı kurarak denedim,yine olmadı...
Ne işe yaradığına gelince... BOŞVER :goz:

Antivirus/firewall kapatıyorum bu programı kullanırken .
P4 1.7, 512 ram,128 ekran kartı SP2 WinXP
Kullandığım program 100 kb bile değil (setup dosyası bile yok).Hırs yaptım ,makinamın temiz olduğunu bildiğim halde ,format atıp sadece gerekli sürücüleri ve yine sadece bu programı kurarak denedim,yine olmadı...
Ne işe yaradığına gelince... BOŞVER :goz:

Kullandıgın programın ne ıse yaradıgını soleseydın keske ..görev yonetıcısınden takıp ettınmı programı calıstırırken ne tur dosyaların calıstıgını ...​

Kullandıgın programın ne ıse yaradıgını soleseydın keske ..görev yonetıcısınden takıp ettınmı programı calıstırırken ne tur dosyaların calıstıgını ...​
Ne işe yarayacağını anlamadım fakat ikinci kez sorduğun için söyleyeyim : wireless adaptörümün kapsama alanı içinde kalan civardaki kablosuz modemlerden yayılan verileri toplamaya yarayan bir program (packet sniffer olayı) .
Programın sitesinde tanımlanamayan bir bug un buna yol açtığı yazıyor,fakat sebebini bulamamışlar.Aslında ,mavi ekranda çıkan hata raporunu çözümlemek hatanın kaynağını belirlemekte yardımcı olacak,fakat ben o kadar donanımlı biri değilim maalesef...
İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Geri