Aileye herşey anlatılır mı ?

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar aileye (anne babaya) herşey anlatılır mı acaba ? Benim başımda bir rahatsızlık varda daha aileme konuyu anlatmadım.ama çok bunaldım çok endişeliyim çok korkuyorum..Nasıl anlatacam bilmiyorum.Sizce anne babaya herşey söylenir mi ?Umarım yanlış yerde açmamışımdır...

eger rahatsızlıgın varsa kesınlıkle anlatmalısn ama baska konularda hersey anlatılmazz

1 konu yanlış yerde
2 herşey anlatılmaz.
ama neyi anlatman gerekiyo bunu bi hele de bakiim

yaa bilmiorum arkadaşlarım yaa hpv denilen bir rahatsızlığım var bu genital siğil denen bir olay bundan 7 ay önce girdiğim bir ilşkiden bulaştı sanırım çok bunalıdm çok korkuyorum çok endişeliyim yaşım 30 bekarım ben bunu nasıl anlatırım aileme yaaa nasıl ..inanın içim içimi yiyor

pardon ama bısı sorcam sen bayan mısın

Arkadaşım konu sağlık. eğer bi tedavisi varsa tedavini ol. ama bu konuda destek alman şart.

kesinlikle destek almam lazım ama bilmiyorum aileme nasıl söylecem

konu saglık olunca hersey degısır anlat buyuk tepkı vereceklerını ssanmıyorum

Olduğu gibi anlatacaksın. eğer bir gecelik bi ilişkiyse onu anlatma. sevgilimdi falan de. korunmasız oldu de. tabi biz aile yapını bilmediğimiz için ne gibi tepki verirler bilemeyiz. sen verecekleri tepkiye göre en uygun şekilde anlatırsın. ama söylemen gerek.

nasıl söyleyeceğini olay nasıl geçtiyse anlat.. yani anne bende böyle bir hastalık var sanırım bu ilişkiye girdiğim kızdan geçti onun için olmuş olabilir. diyebilirsin .. rahat ve relax ol.. bağırıp çağırma birşey derlerse.. ama eğer tedavisi var ise çaktırmadan tedavini ol. sölemek zorundalığın yok.. ağer mutlaka anlarlar mutlaka diyorsan .. direkt olaya gir fazla acıklama yapma.. tepkilerine göre hareket edersin.. ön yargılı olma herkes hata yapar.. ama yok gene söleyemem dersen bu işi yapmadan düşünecektin.. düşünemediğin için düşünemediklerin hakkında senin yerine düşünenler olacaktır... ama aile kadar yakın kimse yok.. aklın varsa kimse ile paylaşmadan hallet.. dert ederim sıkıntı basar beni dersen vicdan azabı cekerim sölemem gerekiyor yoksa mahvolurum dersen belki herşey daha düzene girer nerden biliyorsun söle dök içini.. çözümü var mutlaka yaşanılanların. kendi içinde çöz önce.. neyse.. işte anlatmaya calıştım ..

dr. mud bence yinde fazla tepkı vereceklerıne ınanmıyorum.solemelı bence tek gecelık veya sevgili n fark edeer hem zaten ondan mı o bıle bellı deıl

tek gecelik bilmediğim bir kadınla ilşkiydi.....

kesinlikle söyle durumu onlard abils,in unutma seni karşılık beklemden seven tek şey ailen

tepki vereceklerinden çok üzüleceklerinden korkuyorum bu berbat işi ben yaptım sadece ben üzülim onları üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum

tabiki anLatmaLısın.. bunLar normaL şeyLer,eskiden kaç insan meme kanserinden,hiv'den rahatsızLıkLarını diLe getirmedikLeri için hayatını kaybetti.. artık bunLarın tedavisi var.. rahat oL,bi hata yapmışsın oLabiLir insanLık bu..

evet kardeşim am abu genital siğil illetinin tedavisi yokmuş yaktırıp yaktırıp yine çıkıormuş sölesem onları çok üzerim ama üzmekten korkuyorum ben

Geri