Aile İçi Şiddet Maruz Kalan Caillou, Sosyal Hizmetler Koruması Altında

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
33p3g2s.jpg

Dünyada yaklaşık 50 milyona yakın çocuk izleyicisi bulunan Caillou, Sosyal Hizmetler tarafından aile içi şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle koruma altına alındı. Babası Boris ve Annesi Doris tarafından darp edildiği belirlenen Caillou'nun ailesi hakkında, olayın ağır tahrik sonucu gerçekleştiği göz önüne alınarak herhangi bir işlem yapılmazken, minik yavru bitmek bilmeyen sorularıyla şimdiden Sosyal Hizmetler çalışanlarının da haklı nefretini kazanmış durumda.

"Çocuğun üstünde sigara söndürmüşler"

Sosyal Hizmetler yetkilisi Finn Martin, çocuklara faydalı bilgiler öğretmenin yanısıra sorgulamayı ve araştırmayı da öğreten Caillou'nun ailesi tarafından şiddete maruz bırakılması ve altında yatan nedenlerle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu

Basına verdiği demeçte, günde yaklaşık 10-12 saat boyunca 4 yaşındaki bir çocuğun bitmek bilmeyen sorularına maruz kalan anne ve babada oluşan farklı psikolojik sorunlara işaret eden Martin, "Valla açıkçası 3 gün oldu bu çocuğu alalı daha 1 dakka susmak bilmedi. Allah ana babasına sabır versin. Yine de çocuğun üstünde sigara söndürmeseler iyiymiş" sözleriyle minik yavruya uygulanan şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi.

"Anne ilaçlarla ayakta duruyor, baba kendini alkole vermiş"

Bizzat kendi çocuğunun da bir oturmaya 6 bölüm Caillou izlediğini söyleyen Martin, anne ve babanın halini en iyi kendisinin anladığını dile getirerek şöyle devam etti: "Gittim anne babayı da gördüm. Hallerini görseniz insan acır. Anne sinir haplarını şeker gibi yutuyor. Baba desen ayık gezemez olmuş. Ki başka türlü çekilir değil zaten. Bir yerde kafa derler buna da.. "

"Koğuşta sigara içerken yakaladık"

Caillou'nun durumu hakkında da açıklamalar yapan Martin "Çocuğun sağlık durumu iyi. Sosyal Hizmetler binasına çabuk uyum sağladı. Hatta dün akşam kendisini koğuşta sigara içerken yakaladık fakat sigaranın zararlarıyla ilgili soracağı sorulardan korktuğumuz için şimdilik ses çıkarmadık." sözleriyle basın toplantısını noktaladı.

Bu Dallama Keli , çizgi film diye yazanın ben .........
Yeğen bunu görünce kendinden geçiyor , kanalıda değiştiremiyoz .
Çevremde ne kadar çocuk varsa Kayu kayu , diye sayıklıyor .
Lanet bir çizgi film
:thumbup1:

Bu Dallama Keli , çizgi film diye yazanın ben .........
Yeğen bunu görünce kendinden geçiyor , kanalıda değiştiremiyoz .
Çevremde ne kadar çocuk varsa Kayu kayu , diye sayıklıyor .
Lanet bir çizgi film
:thumbup1:

Katılıyorum Tüm türkiye Aynı Dertten Muzdarip :lol:

benim yigeni bunlari anlatsam iki saat ya anlamadigindan "niye hala, ne olmus hala" diye ya basimin etini yer yada anlarsa cocuk depresyona girer yaa :vur

adam Caillou :D tskler Kemal abi..

hocam öldürsünler evin altına gömsümler su veledi :)

Geri