Ahmet Kayanin 6. Yildonumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Banlamak Umrumda Degil Gercekten

Ahmet Kayanin 6. Yildonumu Anisina Acilan Konunun Derhal Kaldirilmasini Taleb Ediyorum Site Sehitlerimiz Icin Yapilan O Muhtesem Slayt Acilis Goruntusu Ile Aciliyor Ama Daha Sonra Bi Bakiyosun Pkk Yanlisi Bi Sahsin Konusu Resimleri Hatta Youtube Den Bile Dinlebilecegimz Sarkisi Eklenmis Ve Hala Da Bu Konu Silinmemis

Keske Acilistaki Turk Bayrakli Slayt Gosterisi Fikrini Soylemez Olaydim Diyor Insan

Kimse Gormuyormu Kendimizle Celisiyoruz Birisi Şu Rezillige El Atsin Lutfen

Banlamak Umrumda Degil Gercekten

Ahmet Kayanin 6. Yildonumu Anisina Acilan Konunun Derhal Kaldirilmasini Taleb Ediyorum Site Sehitlerimiz Icin Yapilan O Muhtesem Slayt Acilis Goruntusu Ile Aciliyor Ama Daha Sonra Bi Bakiyosun Pkk Yanlisi Bi Sahsin Konusu Resimleri Hatta Youtube Den Bile Dinlebilecegimz Sarkisi Eklenmis Ve Hala Da Bu Konu Silinmemis

Keske Acilistaki Turk Bayrakli Slayt Gosterisi Fikrini Soylemez Olaydim Diyor Insan

Kimse Gormuyormu Kendimizle Celisiyoruz Birisi Şu Rezillige El Atsin Lutfen

aynen sana katılıyo kardesim boyle bi şerefsiz pkklı bi adamın konusu nasıl duruyo orda anlamış degilim arkadası bunları yazdıgı için banlancaksa bende banlanmak isterim

Ne Mutlu Türküm Diyene

Burası Düşüncelere Açık bi Forum

Tabii ki Düşünceler Belirli bi sınırda söylenmeli

arkadaş bnce sınırı geçmemiştir...

sınırı gecmişmi gecmemişmi beni ilgilendirmez beni ilgilendiren tarafı o serefsin adi adamın pkklı olusudur

cok haklısın kardesım yerınde bı yorum yapmısın tebrık ederım... konunu kaldırılmasını bende ıstıyorum gereksız bı konu. oldugune ınanmıyorum oo adamın heran bı magra delıgın den cıkabılır.

bu ahmet kaya kımıl zararlısı herzaman başa bela dır. ismi nerde olsa kavga çıkar...

bu tür konular açılacak ki biz cevapları vereceğiz ki o bölücüyü sevenlerin yanışlarını göstereceğiz. Bu açıdan bakılmalı olaya.

tartışma çıkmaya meğilli bir konu
herkes fikirlerini söyleyebilmeli fakat açık durması daha çok tartışma yaratacaktır
tabi kapatılması da üyelerin fikirleri söylemememisine neden olacaktır
bence hakaret ve kişisel tartışma içerdiği düşünülen mesaj(lar) silinmeli, gerekirse konu kapanmalıdır
Şüphesiz karar yöneticilerindir sabırlı olup yöneticilerin kararını bekleyelim

bence daha düzgün dile getirseniz kendinizi...

toykan kardeşime 100de100 katılıyorum en iyi pkk lı ölü pkk lıdır şimdinlide yaptım askerliğimi 2 leşim var ama gördümki bunların ölüsüde canlısıda leş.kahrolsun pkk kahralsun ABD

arkadaşım hiç bir kimse allahın yarattığı kula şerefsiz demeye hakkı yoktur...

ben ahmet kayayı desteklemiyorum.. bunu belirteyim.. ama adamın sanaına laf edene yuh derim..

ahmet kayanın felsefesinide desteklemiyorum.. asla yanlış anlaşılmasın.. bugün KUBİLAY ın başını uçuran adamın torununu tepemizde millet vekili die adlandırıyosak burda bi çelişki var derim sana..

sen beğenmessin ben beğenmem o ayrı bi konu ama allahın yarattıı kimseyi aşşağılamaya hakkın yok.. kimsenin yok.. Biz kimiz.. buna bi karar verelim..

simdi kardeşim o bolumde yonetıcı benım... benım msjlarımdan az cok o adam hakkında ne dusundugumu anlamıssındır...

tek yanlı konu olmaz bu sıtede herkesın farklı gorusu vardır o tarz konu acılacakkı herkes fıkırlerını soylıyecek ahmet kayanın nası bırısı oldugunu bılmeyenler vardır .. yorumlara okuyacak ve kendı dogrularıyla bırlestırıp o da o kısı hakkında fıkırlere sahıp olucak onun ıcın acıktır o konu tartısma cıkarsa ve acıkca propaganda olursa konu zaten kapanır..

simdi kardeşim o bolumde yonetıcı benım... benım msjlarımdan az cok o adam hakkında ne dusundugumu anlamıssındır...

tek yanlı konu olmaz bu sıtede herkesın farklı gorusu vardır o tarz konu acılacakkı herkes fıkırlerını soylıyecek ahmet kayanın nası bırısı oldugunu bılmeyenler vardır .. yorumlara okuyacak ve kendı dogrularıyla bırlestırıp o da o kısı hakkında fıkırlere sahıp olucak onun ıcın acıktır o konu tartısma cıkarsa ve acıkca propaganda olursa konu zaten kapanır..

iSpiK arkadaşım gayet güzel açıklamışşsın.. madem 470000 üyemiz var die övünüyorsak.. 470 milletten insan var burda.. hepsine saygılı olmak zorundayız.. işte gerçek cağdaş düşünme budur...

Bak Sen Allah'ın yarattıgına Şerefsiz demeye hakkımız yokmuş sen bunu dediğine emin misin kardeşim ayrıca ahmet kaya ve onun gibiLer için Şerefisz keLimesi çook yetersiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri