Hıh .. Şuraya bak ya.. Savunulana bak ne diyim birşey demek düşmüyor ama yazıcaklarımı ve örneklendirmeleri iyi oku belki anlarsın birşeyleri sende bizden beklediğin algılama metodunu uygulamış olursun kendince..
1470 yılında doğmu,1520 yılında ölmüş olan saygımın sonsuz olduğu ( tıpkı diğerlerine olduğu gibi ) ve 1512 yılında saltanatına kavuşmuş 8 yıl içerisinde çok çok büyük başarıla imza atmış. Halifeliği Osmanlı'ya kazandırmış sevgili padişahım Yavuz Sultan Selim'in arkasından bile bu dönemde konuşabiliyorsunuz.. Ya da konuşabilenler mevcut.. Hadi gelelim babası Kanuni Sultan Süleyman'a onun hakkında bile kadın hastası diye dedikodu çıkartabilenler ve yedi cihanın hakanı padişahımız için bunları söyliyebilenler var 1...
1881 yılında dünyaya gözlerini açmış, ve daha genç yaşlarında bile savaşı tatmış Ulu Önderimiz Atatürk'ün yaptığı başarılı savaşların,inkilapların ve koyduğu ilkelerin yararlılığının yanında tutupta Atatürk'ün kişiliği hakkında propaganda yapabilen bir milletin içinde yaşıyoruz etti sana 2...
Bunu yapabilen 70 milyon içinde sana söylüyorum 1 milyonu aşkın insan vardır.. Ve sen kalkıp bana diyorsun ki;
Benim vatanıma küfretmiş,benim milletimi hiçe saymış,gitmiş bir köpeğin tasması olmayı kabul etmiş adama benden bide benden ya laf etmememi istiyorsun.. Afedersin ama yanlış kapı arkadaş! Yanlış kapıya geldin.. Senin gideceğin yer öteki cihanda bu cihanda değil.. Senin gidebileceğin yer oturduğun yerden 1 metre ilerisi bile değildir.. Neden mi ?
Bu düşünce sende olduğu sürece..
Hadi sana kolay gelsin.. Bir dahada kimse bu adamı veya bunun gibi adamları bana savunmaya kalkmasın.. Bugüne kadar forumda siyasi görüşümü ortaya koymadım,siyasi görüşlülük varlığını hissettirmemeye çalıştım ama demekki hissettirmek gerekiyor bazı zamanlarda.. Benim milletime küfredecek adamın bende işi yok,benim milletimi hiçe sayıcak adamın ise bu dünya da işi yoktur..
Nokta.