Ahmet Kaya’ya yasak kalktı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
TRT'den Ahmet Kaya'ya yasak uygulayamayız mesajı geldi.

172825.jpg

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın TRT Müzik’te Ahmet Kaya müziklerinin de yayınlanacağını açıklamasının ardından TRT’den de “Ahmet Kaya’ya yasak uygulamayız” mesajı geldi.

ARTIK AHMET KAYA ŞARKILARI DİNLEYECEĞİZ
Arşivlerinde Ahmet Kaya müzikleri bulunduğunu söyleyen TRT Müzik Koordinatörü Bahtiyar Sis, “Ahmet Kaya’nın müziğini de çalacağız. TRT’nin bu konuda yasakçı bir anlayışı yok. Bu kanalda Rum, Ermeni, Kürt ve Süryani müziği de olacak” dedi.

kaynak

bence çok iyi olur ahmet kayanın müziklerinin tv'lerde çıkması

bence de yasak kalkması lazım, ahmet kayanın düsüncelerini bilmem ama adamın sarkıları 10 numara

bence de yasak kalkması lazım, ahmet kayanın düsüncelerini bilmem ama adamın sarkıları 10 numara

Sesi güzel şarkıları iyi diye ülkemin kanına toprağına canına göz dikmiş pkk çabutunun altında apoyu özledim diye şarkı söyleyen adamın şarkılarını dinleyemem.
Bu da benim fikrim

Türkçe'yi çok kişiden iyi kullanır.Sen sözlerinde bir şey bulamazken, Senden önce Abilerin onların canını öyle bi yaktı ki hayallerinden dolayı alttan alttan ufak bi laf söylediklerinde dahi mutlu oluyorlar, bunu sen anlamazken...

şimdi ise resmen belli ediyorlar herşeyi sen de sevdalısı ol onların...onları onlar yapan ben değilim kendileri...

ben Sevgi türküsü söylerken, onlar elleri arkalarında bıçakla sırtımı dönmemi beklemediler mi???
kimse kimseye durduk yere düşman olmaz, ancak keşke düşman olarak Bizi seçeceklerine bu durumu oluşturanları görebilselerdi de onları düşman belleseydiler...

Allah yardımcımız olsun...1 gün düşman az diyemedik ki... Her halde ölünce :)

düşüncelerini değil güzel sesini taşıyan şarkıları yayınlanırsa

güzel olur kendisi çocukluğumden beri zevkle dinlediğim bi üstad'dır

adamin pkk kampinda soyledigi bir sarkinin kucuk bir parcasini soyleyeyim

dagda bir tc gozukmekte,serefli kardesim kafasina sikiyor...arka fonda kurdistan ve pkk sloganlari... evet cok guzel 10 numara sarkilari vardir.. !!

Geri