Ahmet Hakan TERİM'DEN NEFRET EDİYOR!

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fatih Terim'den nefret etme gerekçelerini 8 maddede sıraladı İşte Ahmet Hakan'ın Fatih Terim'den nefret etttiği 8 sebep:

Ahmet Hakan Terim'den nefret ediyor

BİR: "Küçük dağları sen mi yarattın birader" diye bakıldığında suratına "Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım" ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...

İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla "Çok ballı bir adam" yorumunu hak ettiği halde "Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam" triplerine girdiği için...

ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep "İçimizdeki İrlandalı" olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...

DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip "laf geçirme" hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...

BEŞ: Elde ettiği zaferlerde "mahalle baskısı" nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip "Fatih Terim mucizenin öteki adıdır" havası bastığı için...

ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve "Fatih Terim karizması"nı belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...

YEDİ: Kendisinden "Fatih Terim" diye söz ettiği için...

SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir "mistik olay" olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından "Kabaramazsın kel Fatma" oyunu oynadığı için

Ben Ahmet Hakan'dan bile daha fazla sevmiyorum Fatih Terim'i

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fatih Terim'den nefret etme gerekçelerini 8 maddede sıraladı İşte Ahmet Hakan'ın Fatih Terim'den nefret etttiği 8 sebep:

Ahmet Hakan Terim'den nefret ediyor

BİR: "Küçük dağları sen mi yarattın birader" diye bakıldığında suratına "Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım" ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...

İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla "Çok ballı bir adam" yorumunu hak ettiği halde "Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam" triplerine girdiği için...

ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep "İçimizdeki İrlandalı" olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...

DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip "laf geçirme" hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...

BEŞ: Elde ettiği zaferlerde "mahalle baskısı" nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip "Fatih Terim mucizenin öteki adıdır" havası bastığı için...

ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve "Fatih Terim karizması"nı belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...

YEDİ: Kendisinden "Fatih Terim" diye söz ettiği için...

SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir "mistik olay" olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından "Kabaramazsın kel Fatma" oyunu oynadığı için

Tam işte aynı nedenlerden dolayı bende Fatih Terim'den Nefret Ediyorum

bu adam çok güzel açıklamış

Yaradılanı sev Yaratandan ötürü bende bu söz için seviyorum,Sadece Allah Yarrattı diye seviyorum.

Ahmet Hakan bizde seni sewmiyoruz...

Şu buLundugumuz Cok güzeL yerde böLe KışkırtMalara gerek yok...Moral bozmaya gerek yok.

BİR DAHA HÜRRİYET GAZETESİ ALMIYORUM..

Fatih Terim Bence Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Teknik Direktörüdür.

Güzel tespitlerde bulunmuş.. Ümit Karan ı milli kadroya almamasından dolayı nefret ediyorum

tarator Terim den...ADamın kişisel bi takıntısı var Ümit Karan a... !!!

Bende Ahnet Hakan gibi donekleri sevmem hayatta

Fatih Terim her zaman boyleydi adamin kisiligi ama ahmet hakan bir donektir

bravo ahmet hakana çok isabetli tespitler

Güzel tespitlerde bulunmuş.. Ümit Karan ı milli kadroya almamasından dolayı nefret ediyorum

tarator Terim den...ADamın kişisel bi takıntısı var Ümit Karan a... !!!

arkadaşlar ümit karan solcu olduğunu daha önceler söylemişti,terimin adama takıntısı bu yüzden

bence terim başarısız bir teknik adamdır
galatasarayın uefa kupasını alması tamamen oynayan futbolcuların eseriydi özelliklede Hagi'nin,eğer tam tersini düşünen arkadaşlar varsa onlara Lucescu+galatasaray:super kupa olayını düşünebilirler,dediğim gibi başarısızdır fatih terim her üç maçtada yanlış kadrolarla takımı sahaya sürdü.

elinde Ayhan gibi top tekniği yüksek uzak mes.isabetli şut atabilme yeteneği olan press yapan basan çalan gerektiği yerde araya top kesebilen ve herşeyden daha önemlisi uluslararsı tecrübeye sahip olan böyle bir futbolcun var ama sen oynatmayı düşünmüyorsun ki o mevkide sorun olmasına rağmen

terim hamit'i bayern'de oynarken ya hiç izlememiş ki öyle görünüyor...arkadaşlar adam üç maçtır sağ çizgide oynuyor!..o kadar yetenekli bir futbolcuki hamit ama maalesef terim onun o yeteneklerini belirli bi çizgi pareleline hapsetmiş..

Semihle maça başlamak hata...risk oranı herzaman yüksek..

emre aşık gibi fizik gücü düşük gs'de forma şansı bulamayan bir adamı ilk tercih diye oynatıyor,terim kafasındaki doğruları hep gerçek doğru biliyor.

fatih tekke,ümit karan,yıldıray,halil altıntop, bu adamlar bu takımda çok iş yapardı..

bu fatih terimi önceden seviyodum ama milli takımın başına geçti geçeli sevmiyorum.ahmet hakan da çok haklı bence de..

Geri