Ahmet Altan: Paşalara güle güle

KelliiNi

New member
Reaction score
0
Ahmet Altan: Paşalara güle güle

Hem bu kadar suça bulaşacaksın hem de bana dokunma diyeceksin. Hukuk sana dokununca da istifa edeceksin ordu hukuk ve demokrasiye alışmakta zorlanıyor. Zorlanarak da olsa alışacak.

DARBECİLİK DÖNEMİ SONA ERİYOR
Genelkurmay Başkanlığı karargahında hükümet aleyhtarı internet siteleri oluşturma cüreti gösterme özgürlüğü hiçbir orduya tanınmaz. Emir komuta zinciri içinde halk iradesinin temsilcisine tuzak kuracaksın hakaret edeceksin ve bunun hesabının sorulmasına karşı çıkacaksın. Darbecilik cuntacılık dönemi orduda sona eriyor. Ve darbecilik yasak emrini bir onur sorunu yapıyorlar.

ÇOCUKLARIN ÖLÜMÜNDEN SONRA 1 TANESİ BİLE İSTİFA ETMEDİ

Darbeci olmak darbecileri korumak onuruna dokunmuyorsa zaten bu ülkenin ordusunda yerin yok.Yıllardan beri askerinin ne kadar yetersiz olduğunu izledik. Karakollarını koruyamadılar kendilerine emanet edilen çocukları koruyamadılar. Hiçbiri karakol baskınındaki kayıpları onur sorunu olarak görmedi. Çocukların ölümünden sonra bir tanesi bile istifa etmedi. Ama generalleri hukuk sigaya çekince bundan onurları gocunuyor. Onuru böyle anlayan generallere ihtiyacı yok bu ülkenin.

ORDUYU TERK ETMELERİNDE BÜYÜK FAYDA VAR

Niye çocuklar öldüğünde biz yetersiziz çekiliyoruz demediniz. Askerliği unutup kendilerini ülkenin hakimi sanan sürekli olarak sivil hükümetleri sindirmek için uğraşan darbe planları hazırlayan generallerin çekilmesinden kimseye bir zarar gelmez. Askerlerin ölümünden istifa edecek kadar rahatsız olmayıp da sanık generallerin terfi etmesinden rahatsız olanların orduyu terk etmeleri de büyük fayda var.

ERDOĞAN VE HÜKÜMETE ALKIŞ

Bize disiplinli gerçek askerler lazım. Darbe planları hazırlamakla andıç yazmakla internet sitesi hazırlamakla uğraşıp askerleri eğitmekle hiç uğraşmayan bu general kuşağı çekildikten sonra yeni bir ordu oluşturulacak. Bu aşamada Başbakan Erdoğan'ı ve hükümeti hayranlıkla alkışlayıp desteklemek düşer hepimize. Dimdik durdular ve sivil iradeyi sonuna kadar savundular. Generallerin şantajlarına da tehditlerine de boyun eğmediler. Türkiye askeri vesayeti bitirip demokrasiye doğru ilerliyor. Bu yeni cağda, darbeci, andıççı, şikeci generale yer yok bu ülkede.

HEPSİNE GÜLE GÜLE
İtirazı olan bütün generaller bırakın gitsinler. Hepsine güle güle. Yeni Türkiye'ye yakışan bir orduyu kuracak insanlar da çıkar bu ordunu içinden ve onlar askerin onurunu terfilerde değil askerlik de ararlar.

Ahmet Altan: Paşalara güle güle - Habere Dikkat!

Demokrasilerde herkes hür iradesini söylemekte özgürdür ama! Ahmet Altan ve onun düşüncelerini paylaşan onlarca kişinin bulunduğu gazete adı altında yayın yapan Taraf adındaki gazetesi bu ülkeyi parçalamak isteyen dağdaki çakallarla aynı mertebededir Kardeşim beğensekte beğenmesekte bu ordu bizim ordumuz en büyük koruyucumuz sen onları yıpratmak için Taraflı yayın yaparsan kime güveneceksin

ordu içindeki pislikler de temizleniyor çok şükür. ordumuz dünyanın en büyük ordusu olacak bundan sonra hiç şüpheniz olmasın...

az bile söylemiş bu çapulcu takımı öyle alıştırılmışki önlerinde herkezin boynunu bükmesine başı dik duranlardan rahatsız oldular esaz bunlar bu ülkenin hayinlerievet hayinler çünkü kendi çıkarları için bu ülkenin gencecik evlatlarını gözlerinin önünde öldürülmesine kameraların arkasında seyrederek izin verdiler bunlar degilmi karakola saldırı olduğunu casus uçaklardan görüpte hiçbirşey yapmayanlar onlarca şehit olduğu halde golf oynayıp eylenenler ..... daha neler neler bence hepsini sallandıracaksın ki ibreti alem olsun arkadan gelenlere bence bizim ordumuz onlardan daha iyilerini hak ediyor ve onlarda arkadan geliyorlar zaten YAŞASIN TEMİZ ORDU YAŞASIN TÜRK MİLLETİ

seçim dönemi Erdoğan a ve hükümetine tonlarca laf yapan ve hükümetin değişmesi için hunharca kendini parçalayan sayın Ahmet bey 'in sanrım tutuştuğunu görememek için aptal olmak gerekir...deniz feneri soruşturmasında zait akman ın içeri alınmasından sonraki yazılarında nasıl bi hükümet yanlısı olma yolunda boy gösterdiğini ve kendini yırtarcasına ''ben suçsuzum beni suçlu görmeyin '' der gibi yazılar sergilemesini ve hükümeti pohpohlamasına akıl erdirmek konusunda yorumsuz kalıyorum...

hükümet iyi işler başarmaya başladı sonunda en azından görmeyen gözler görme konusunda itaatkar davranıyor bu sıra...sağcısı solcusu suçluları temizlemesi onur verici en azından artık bazıları susar diye düşünüyorum...ordunun temizlenmesi bi çok şeyi ardında getirecek inanıyorum en azından pkk nın boy gösterdiği yerlerde özel timlerin görevlendirilmesini akıl edecek bi orduya sahip olmamızı isterim...daha er olan yirmi yaşındaki gençlerimizi''Vatan Sağolsun'' diyerek toprağa vermeyiz...hangi ülkede her gün şehit veriliyor ki anlamıyorum !!! güzel günlerin gelmesi dileğiyle inşallah....

ne güle gülesi bu Dalton kardeşler KAÇARAK ülkeye ve Millete İHANET etmişlerdir ve Vatana İhanetten YARGILANMALIDIR...

Vatan bekçiliği yapan, ahlakta ahkam kesen Ahmet Altan 98'de Hürriyette "kürdiye" başlıklı yazısında bu ülkeyi bit tanesi kadar küçük beyninde bölmedi mi ? Bu kadar kendini adam sanan bir zatın oğlunun evinde bir kadının ceseti çıkmadı mı? Bu ahmet altan neyse de gerçekten onun yazılarını destekleyen ve TSK'yı bu kadar kötüleyen herkesin bit kadar beyni yok. Dış politikada hangi başarılara imza attık ülkece ? Hangi birisi Çiller kadar net olabildi ?96'da kandilde tek bir pkklı it kalmış mıydı ? Gerçekten cehalet almış başını gidiyor ya, adam gibi fikirlerini savunan karşıt görüşlü arkadaşları özledim gerçekten.

Darbeci olmak darbecileri korumak onuruna dokunmuyorsa zaten bu ülkenin ordusunda yerin yok.Yıllardan beri askerinin ne kadar yetersiz olduğunu izledik. Karakollarını koruyamadılar kendilerine emanet edilen çocukları koruyamadılar. Hiçbiri karakol baskınındaki kayıpları onur sorunu olarak görmedi. Çocukların ölümünden sonra bir tanesi bile istifa etmedi. Ama generalleri hukuk sigaya çekince bundan onurları gocunuyor. Onuru böyle anlayan generallere ihtiyacı yok bu ülkenin.

Bu sözlere kim itiraz edebilir ki

Geri