Ahmet Çakar Fenerbahçe - Kayserispor Maçını Yorumladı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Fenerbahçe Hakeme Dua Etsin!!!

1301_192x260.jpg

İki hafta önce aynı hakem İstanbul BŞB-Beşiktaş maçını yönetmişti. Neredeyse verdiği her karar doğruydu. Bobo'yu atmış, hemen hemen tüm basın kendisini desteklemişti. "İşte benim Türk hakemim" diyordum. "Büyükküçük takım ayrımı yapmadan, gerekirse en yıldız futbolcuyu bile oyundan atabilen hakem istiyoruz" diyordum.

Ama dün geceki Hakan Sivriservi, Türk hakemliğine belki de uzun yıllar konuşulabilecek kötü bir gece armağan etti. Belki de bu sezonun ilk dörtteki sıralamasını değiştirdi. Belki şampiyonu değiştirdi. Ama bugünlere kadar iyi kötü gelen Türk hakemliğine büyük zarar verdi. Daha da ağır söylüyorum: Fenerbahçe dün gece kazandıysa, yatsın kalksın hakeme dua etsin.

Verdiği penaltı inanılır gibi değil. Eğer Deivid ile Kayserisporlu defans oyuncusunun teması penaltı ise, bir maçta en az 300 tane penaltı olur. İki hafta önce Bobo'ya gösterdiği kırmızı kart yüzde yüz doğru idi. Ama dün gece Vederson'un yaptığı harekete bir baksın. Baksın ki, Vederson rakibinin kaval kemiğine nasıl basıyor. Ama aynı Vederson'a kırmızı kart gösteremiyor.

YA FENER'E AYNISINI YAPSALAR!

Verdiği ve vermediği sarı kartların bir kısmı yanlış. Faullerde önemli tespit hataları var. 5 dakika uzatmanın sonunda top orta sahada ve maçı bitirebilecek durumunda iken, yine akını yaptırdı. Bundan dolayı fazla bir eleştirim yok. Ama Semih'in attığı son saniye golünde de halen bir ofsayt şüphem var. Kabul edilebilir ki, Fenerbahçe son 15 dakika dışında uyurgezer gibiydi. Beyinler sanki hâlâ geçmiş ve gelecek Chelsea maçlarında gibiydi. Kötü oynadılar, konsantre olamadılar, kötü gol yediler. Ama sonuçta maçı kazandılar.

Bu maç belki de Fenerbahçe'ye şampiyonluğu getirecek. Ama siz değerli okuyucular bu satırları okurken, başta Galatasaray, Beşiktaş ve Sivasspor camiaları ayakta olacaklar. Çünkü bir hakemin ligde 4 takımı ilgilendiren bir kaderi nasıl değiştirebilecekse öyle değiştirebildiğini gördük dün gece. Sonuçta Fenerbahçe kazana kazana devam ediyor. İki Chelsea maçı arasında Kayseri gibi bir takımı yenmek inanılmaz büyük avantaj.
Son sözümüz Fenerbahçe taraftarına:

Ya birkaç gün sonra Londra'da bir Avrupalı hakem çıkar da, Fenerbahçe'ye Hakan Sivriservi'nin dün gece Kayserispor'a yaptığı muameleyi yaparsa neler hissedersiniz?

Kaynak : Sabah

fenerimin verilmeyen onlarca penaltısına verildi derim...

"Ya birkaç gün sonra Londra'da bir Avrupalı hakem çıkar da, Fenerbahçe'ye Hakan Sivriservi'nin dün gece Kayserispor'a yaptığı muameleyi yaparsa neler hissedersiniz?"

bu sözü diyorm ben kayserispor macı hakemını demıyorum arkada$ım...
yha chelsea macındakı hakem kayseriye yapılan seyleri gelip fb ye yapsa ne dersiniz??

bu adam verdiği sözü tutumuyo sonra bende onunu sözüne inanıcağımı beklmeyin arkıma katılıyorum verilmeyen coğu penaltıdan biri coğu macta olan seyler bunlar yediremediğiniz fazla belirtmeyin bali

bu kadar doğru iseniz edu nun kartında niye sustunuz

biz zaten onu beşiktaş fenerbahce macında tatık sen kafana takma 4 adam kırmız kart gördü 2 adam hiç yok yere gördü bunlarda

ahmet hoca çok doğru söylemiş "deividin pozisyonundaki temas" ifadesi bana saçma geldi. deivid adamın rüzgarından düştü galiba
Ama hiç şaşırdığımı söyleyemem fenerasyon daha ilk günden rengini belli etmişti zaten
Şimdi gidin de www.galatasaray.org sitesinden anasayfadaki "BEYAZ SAYFA" başlıklı duyuruyu okuyun Ayrıca sene başından beri hiçbir maçınızı hakkınızla alamadınız ama 2005-2006 sezonunu da unutmayın bunlar bizi daha da motive ediyor "ŞAMPİYON HAKEMBAHÇE"

ahmet hoca çok doğru söylemiş "deividin pozisyonundaki temas" ifadesi bana saçma geldi. deivid adamın rüzgarından düştü galiba
Ama hiç şaşırdığımı söyleyemem fenerasyon daha ilk günden rengini belli etmişti zaten
Şimdi gidin de www.galatasaray.org sitesinden anasayfadaki "BEYAZ SAYFA" başlıklı duyuruyu okuyun Ayrıca sene başından beri hiçbir maçınızı hakkınızla alamadınız ama 2005-2006 sezonunu da unutmayın bunlar bizi daha da motive ediyor "ŞAMPİYON HAKEMBAHÇE"

doktora görün bence

Ayrıca sene başından beri hiçbir maçınızı hakkınızla alamadınız ...

uykudamısın sevgili gsliii...

uyan uyan...

Bak fener 2 tane atmıştı size... uyan gslii......

bu maç bir sezonun üzerine yıkılamaz...

yıkılacak maç varsa o da denizli maçıdır...

Üyesi olduğu takımın ŞAMPİYON gelmesi için devreye giren Haluk ULUSOY Sizleri şampiyon yapmıştı...

O ZAMAN NEDEN BEYAZ SAYFALAR AÇMIYORDUNUZ....

ÇÜNKÜ OZAMAN YÖNETİMİNİZİN ADİLANE VİCDANINI KUPANIN ALTINDA EZİLMİŞTİ...

bizim sezon başından beri kaç tane penaltısı werilmedi hemde bunlarda maçın kaderini değişitrecekk penaltılardı.. onları wermedi.. hatta ahmet çakar bu werilmeyen penaltıları kendi programında teker teker ifade etti. bu sene fenerbahçenın penaltıları werilmiyor demişti.. şimdi fenerbahçeye ''HATALI'' bir penaltı werilince neden bırden fenerbahçeyle ilgili böle konuşmaya başladı anlamış değilim ....

Futbolun adaleti olsa topla oynanmazdı ve bikini giyilerek ile oynanırdı. Fenerbahçenin haklı olarak verilmesi gereken penaltılarında ses çıkarmıyorsanız , bence daima susun derim.

Hangi beyaz sayfa yaa.denizlide aldığınız şampiyonluğu unuttunuz heralde.Yada kupa maçını.Gs şampiyon olamayacağını anladı suçu sağa sola yıkıyo başka birşey deil.Aynı şeyler ilk kayseri maçında da bize yapıldı.O zaman niye açmadınız beyaz sayfanızı.Şampiyon hakembahçe deil:

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

1-) Pozisyon kesinlikle penaltı değildi.
2-) Maçı zamanında bitirmedi.
3-) Gol ofsayttı.

anlamamakta ya da okumamakta ısrar ediyorsunuz.maçın 90 dk sınız izlediniz mi?
1-Deividin pozisyonu penaltı değil.nasıl 8 tane penaltı atan takımın penaltıları penaltı değilse..
2-Saido nun golden önce 2. sarı kartı görüp oyundan atılması gerekiyordu.golde saidoya asist yapan oyuncuya atılan pas ofsayttı.
3-Kalecileri 25.dakikadan itibaren zaman geçirdi.kart görmedi.ilk uyarı 70li dakikalarda yapıldı.
4-Kayserili oyuncular yerden kalkmadı.
5-Uzatman ın ilk dakikasında çift vuruş kazandık.kayserili oyuncuların itirazı,baraj kurmama çabaları ile ancak 3.dakikada attık çift vuruşu.dolasyısıyla topa alex dokunana kadar hakemin saati durmuştu..
6-golde ofsayt falan yok.alın lig tv kamerası,çektiği çizgi..doğru mu,değil mi,yamuk mu düz mü karar verin.
aeuqeh.jpg
[/QUOTE]

Tarih 30.03.2008 Yer Ali Sami Yen Rakip Gaziantepspor
Dk:90+2 skor 0-0 ....GS'ye Çok garip anlamsız bir frikik...Lincoln dışarı yuvarladı...
Eğer konuşuyorsak, her takıma yapılan ve/veya yapılmayanları konuşmalıyız.
Eğer beyaz sayfa diyorsak, bunu her zaman söylemeliyiz.Aleyhte ve lehte...​

"Ya birkaç gün sonra Londra'da bir Avrupalı hakem çıkar da, Fenerbahçe'ye Hakan Sivriservi'nin dün gece Kayserispor'a yaptığı muameleyi yaparsa neler hissedersiniz?"

bu sözü diyorm ben kayserispor macı hakemını demıyorum arkada$ım...
yha chelsea macındakı hakem kayseriye yapılan seyleri gelip fb ye yapsa ne dersiniz??

Bence Ahmet çakar anladı 100.000$ gidecek e bikinide giyecek paçayı nasıl kurtarırım die düşünüyo:D:D:D:DYapılsın arkadaşım hiç sorun deil.O zamanda bi beyaz sayfa açarız olur biter:durdurun:durdurun

Geri