Ahmedinejad: İsraiL bahara saLdırır

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
İran Lideri, İsraiL'in bahar veya yaz ayLarında üLkesine saLdırmayı pLanLadığını söyLedi

ahmedinejad-obama,-karismasin--18064.jpg

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İsrail'in, bahar ya da yaz aylarında ülkesine saldırmayı planladığını iddia etti.

Ahmedinejad, "Aldığımız son istihbarata göre İsrail bahar veya yaz aylarında savaş başlatacak bir neden arıyor. Ancak son kararı henüz vermiş değiller." dedi.

İran Cumhurbaşkanı, Tahran'da düzenlediği basın toplantısında, "Böyle bir saldırıya vereceğimiz karşılık ve bölge ülkelerinin tepkisi İsrail'i bitirecek" ifadesini kullandı.

Ahmedinejad'ın iddialarına Moskova ziyareti sırasında yanıt veren İsrail Başbakan Benyamin Netanyahu ise, İran'a yönelik savaş hazırlığı içinde olmadıklarını" söyledi ve iddiaları manipülasyon olarak niteledi.

Netanyahu Moskova gezisinde, "İran nükleer silah üretirse; Türkiye, Suudi Arabistan ve Mısır da onu izler" demişti.

Ekli dosyalar

• ahmedinejad-obama,-karismasin--18064.jpg
    ahmedinejad-obama,-karismasin--18064.jpg
    16.6 KB · Görüntüleme: 823
öyle bişey olursa ortadoğu birbirine girer her türlü yasak silah kullanılır ama israilin tıpa sıkar gibi geliyor bana

Ahmet abim diyorsa doğrudur:D

bu adam söylüyorsa dogrudur, çünkü bunların istibaratlarının cok saglam oluguna inanıyorum

Savaşi İran Kazanirsa Tüm Türk Cumhuriyetleri ve Müslüman Ülkeler Aşırı düzeyde GüçleniR...

Türkiye destek vermezse israil bi halt yiyemez. İntihar etmiş olur.

evet turkiyesiz bisi yapamaz israil ama israilede tayyip baba asla

hadi ya nerden biliyosun ahmedinejad? cia mi söyledi naptı ? utanmadan konuşuyo bi de amerikan ajanı vatan haini

israil bizden destek almadık ca kılını kıpırdatamaz. :hadiordan

YıLLardır savaşıyorLar zaten.. Tabi ki sadece sözLü oLarak.. Yürü be ahmedinejat kim tutar senı.. =D

şu israiller ukala bir şekilde başka ülkeler hakkında da yorum yapmıyor mu.. deli oluyorum ya züppe herifler. Türkiye'de iranı izlermiş.. sanki birinin peşinden gitmeye ihtiyacımız var :Sopa:thumbdown:

YA ARKADASLAR DOSTLAR SU YORUMLARA BAKIYORUMDA HERKEZ NEKADAR SAVASYANLISI. TAMAM ISRAILI SEVMIYORSUNUZ BUNU ANLIYORUM AMA SAVASLA VE YOK ETME ILE DUNYA TARIHINDEN BU ZAMANA KADAR KIM BASARILI OLMUS. HANGI ZALIM YAPTIGI ZALIMLIGIN CEZASINI CEKMEMIS. bIZLER YENI YUZYILIN MEDENI INSANLARI OLARAK DIYALOG VE HOS GORU ICERISINDE DUNYANIN BIR COK SORUNUNUN COZULECEGINE INANIYORUM. fAKAT BU DEDIGIM YANLIS ANLASILMASIN BUNUN MANASI ILMI VE BILGI YI GERCEKTEN BIR ARADA YASAYIP OZUMSEYEN BIR TOPLUM OLDUGUMUZDADA BASARACAGIMIZI DUSUNUYORUM.

aYRICA BOLGEDEKI BIR SAVAS ASLA BIZIM EKONOMIK VE SIYASAL YONDEN GELISMEMIZI DEGIL AKSINE ISTIKRARIMIZI VE GELISMEMIZI YAVASLATACAKTIR. CUNKI SAVASTAN ANCAK SAVASI YONETENLER CIKAR ELDE EDER/ VE ONLAR KAZANIR. BIZLER SADECE KENDI ISRAIL DUSMANLIGI EGOMUZU OH OH IYI OLDU aLLAH BELALARINI VERDI DEYIP TATMIN EDERIZ. AKILLI BIR TOPLUM OLUP CAGIN ILIM VE TEKNOLOJISINI YAKALAMAYA CALISMASSAK DAHA BIZ BU KAFAYLA ZOR ......

Türkiye destek vermezse israil bi halt yiyemez. İntihar etmiş olur.

Ya yazdığınızlarınızı hangi akla mantığa göre yazıyorsunuz.Türkiye neden müslüman kardeşlerine vuran bir ülkeye destek verecek olurmu öyle şey.Ülke karışır öyle bir şey olursa.Az düşünerek yorum yapar insan.

bunların hepsi bir senaryo....Yeni dünya düzeni için yazılmış savas senaryolar...Tek dünya devleti kuruncaya kadar bu işler böyle gider...ama biri bu zalimliğe çomağı sokacak...

Ya yazdığınızlarınızı hangi akla mantığa göre yazıyorsunuz.Türkiye neden müslüman kardeşlerine vuran bir ülkeye destek verecek olurmu öyle şey.Ülke karışır öyle bir şey olursa.Az düşünerek yorum yapar insan.

Irakta kiler müslüman değil miydi?
Ben mi yanlış biliyorum.
Sam amcaya yardım etmiştik.

İran kolay kolay yenilmez.
Biz Türk milletinin bile net bir zafer kazandıgımız olmamıştır.
Asil VE savaşçı bir millettir persler.
İsrail bi yerlerden destek almazsa imkansız.
Ve onlar bunu hesap etmeden bir harekette bulunmazlar.

Sam amca olmazsa saldırmazlar amma Ahmet amcada hedef şaşırtıyor gündem değiştiriyor gibi geldi..

Levent32 adlı arkadasa katılıyorum Irak'a girerken Amerika biz yanında degil miydik ? Irak gormeyeli hristiyan olmus galiba bırakın bu Müslüman kardeşlik ayaklarını kimsenin kimseyi taktıgı yok para haricinde yok savasa hayır falan gay muabbetlerini de geçin savasan adam savasır halkı t***k lıysa cok iyi de gelişir.Amerika kahrolsun diyoruz sonra İncirlik üssünde buyrun nasılsınız diyoruz realist dusunelim arkadaslar.İdealistler bu dunayda var olamaz onları soyle ben cennete dogru buyur ediyim :D

Geri