'Ahlaksızlığın muhafazakarı olmaz'

Tuğra Han

Banned
Reaction score
0
Hüseyin Üzmez tartışmasına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik de katıldı. Bakan Çelik, "Ahlaksızlığın muhafazakarı, çağdaşı, şusu, busu olmaz' dedi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçundan tutuklandıktan sonra geçtiğimiz Salı günü tahliye olan Hüseyin Üzmez tartışmasına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Bakan Çelik, "Ahlaksızlığın muhafazakarı, çağdaşı, şusu, busu olmaz. Yanlışlık, ahlaksızlık varsa kim yaparsa yapsın, bu kadrolar 'ahlaksız' der. Yanlış yapanın arkasında durmayız'' dedi.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresine katılan Bakan Faruk Çelik, terörle mücadelenin, bütün 70 milyonun vermesi gereken bir mücadele olduğunu kaydetti.

Bakan Çelik, "Bu mücadele sırasındaki ayrışmanın, teröristi memnun edeceğini unutmamamız lazım. Türkiye'nin kalkınmasına karşı olanlar, terör belasını 25 yıldır yaşatmaktadırlar. Güçlü bir Türkiye, 100 sene önceki hinterlandın kontrol altına alındığı bir ülkedir. Güçlü Türkiye'yi düşündüğünüz zaman, kimse gelip de Irak'ta petrol kuyuları üzerinde at koşturamayacak, kimse gelip bu geniş coğrafya üzerinde hak iddiasında belki de bulunamayacak. Bizim bir çakıl taşını vereceğimiz hiç kimse olmadığı gibi alacağımız çok şeyler var. Terörle mücadelede yanlışlıklar, eksiklikler, yanlış yapanlar olacaktır" dedi.

Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik'in yazar Hüseyin Üzmez'in tahliyesine ilişkin açıklamalarını hatırlatan Çalışma Bakanı Faruk Çelik şöyle devam etti;

"Ahlaksızlığın muhafazakarı, çağdaşı, şusu, busu olmaz. Yanlışlık, ahlaksızlık varsa kim yaparsa yapsın, bu kadrolar 'ahlaksız' der. Yanlış yapanın arkasında durmayız. Onun için terörle mücadelede yanlış yapanlar, hatalı olanlar olabilir. 'Hatalı olanların yakasına yapışalım' derken siz kalkıp da kurumsal olarak Türkiye'yi sıkıntıya sokacak bir bakış açısını sergilerseniz, bu Türkiye'ye terörle mücadelede verilecek en büyük zarardır. Onun için toptancı mantıktan herkes vazgeçsin. Siyasetçi de olsa asker de polis de kamu görevlisi de olursa olsun, yakasına yapışılır, hukuk devletinde hesabı sorulur. Bunun dışında kurumsal toptancı mantıkla kurumları lekelemek karalamak, terörle mücadelede bir anlamda zaafa düşmemiz açısından son derece olumsuz noktaya Türkiye'yi taşımak demektir.''

cihan

http://www.haber7.com/haber/20081102/Ahlaksizligin-muhafazakari-olmaz.php

benim anlamadığım hem bu adamın yanında olmayız diyyorlar hem de bu adamın hapisten kurtulması iççin elllerinden geleni yapıyorlar. bi yasa çıkarma hazırlığı var bir yandan ortalama 1 yılda çıkan raporu 40 günde çıkartıyorlar. bu tavşana kaç tazıya tut demekten başka ne demektir?
bu tam anlamıyla riyadır. sadece riya.

durmak yok AKlamaya devam

benim anlamadığım hem bu adamın yanında olmayız diyyorlar hem de bu adamın hapisten kurtulması iççin elllerinden geleni yapıyorlar. bi yasa çıkarma hazırlığı var bir yandan ortalama 1 yılda çıkan raporu 40 günde çıkartıyorlar. bu tavşana kaç tazıya tut demekten başka ne demektir?
bu tam anlamıyla riyadır. sadece riya.

durmak yok AKlamaya devam

Kimsenin aklamaya çalıştığı yok

bizi CHP li zannettin galiba

Üzmezin tahliye raporuna ilk itiraz eden bakan Nimet Çubukcu

Kimsenin aklamaya çalıştığı yok

bizi CHP li zannettin galiba

Üzmezin tahliye raporuna ilk itiraz eden bakan Nimet Çubukcu

Üzmezin tahliye raporuna itiraz eden Bakan Nimet Çubukçu ysa
Raporu verenler yada öyle rapor vermesini isteyenler kim peki...

Üzmezin tahliye raporuna itiraz eden Bakan Nimet Çubukçu ysa
Raporu verenler yada öyle rapor vermesini isteyenler kim peki...

Nimet çubukcu olmadığı kesin

Şimdi o adli Tıp Kurumunu tartışmayalım

O kurum A.N.sezer zamanında da PKK lılara rapor verip Sazere teröristleri affettiriyordu bir nevi orak çalışma gibiydiler

Ne diyorsun sen yavv ne alaka

ben söyleyectim ağzımdan aldın sağol

sanırım arkadaşın ne demek istediğini anlatamama gibi bir proble mi var

AMA ÇOK ŞEY İSTİYORSUN BORİS KARDEŞ

arkadaşalr biliyorum bu tip davranışlar sizde olmadığı için afallıyorsunuz.

yani bizler yanlışı yapan eskiden bizden içimizden biri bile olsa onu eleştirip aramızdan kovuyoruz

bu durum sizde olmadığı için size garip geliyor saçmalıyorsunuz

bu saçmalık mesajlarınızada yansıyor

Ahlaksızlığın muhafazakarı, çağdaşı, şusu, busu olmaz.

aslında yukarıdaki söz herşeyi anlatıyor....

chpli arkadaşlar sizde tahliye kararına karşısınız bizde...
ama sizin beklentiniz bizim üzmezi koruyacağımız yönünde. bunuda anlamakta zorlanmıyorum...
çünkü siz chplisiniz...

bizler içimizdeki çürüyen elmaları ayıklayıp atıyoruz

sziler ise çürüyenlerin üzerlerini boyayıp sağlam gibi aranızda tutuyorsunuz

tabiki o çürükler zamanla tüm elmaları çürütüyor bu yüzden sizlerde çürük çok fazla

:)

Benzer konu başlığınada yazdım

sanırım bu konuyu açan arkadaş AKP li

ama tebrik ediyorum

çok cesurlar

doğrusuda bu

Ahlaksızlığın muhafazakarı, çağdaşı, şusu, busu olmaz.

aslında yukarıdaki söz herşeyi anlatıyor....

chpli arkadaşlar sizde tahliye kararına karşısınız bizde...
ama sizin beklentiniz bizim üzmezi koruyacağımız yönünde. bunuda anlamakta zorlanmıyorum...
çünkü siz chplisiniz...

herseyi demis helall

sol önder sava bile sahip çıkmışken ergenekonun avukatı olmuşken onlardan baka türlü erdem beklemek mümkün değildir.üzmezi eleştirmek soldan önce bize düşer..onuda biz yaparız.

Eleştirmeseydiniz yahu.Marifetmiş gibi söylüyorsunuz bir de.Bakan bu açıklamaları yapıyor da bakalım diğer ahlaksızlıklar hakkında gereken yapılıyor mu?Siz şimdi uyuşturucudan tutuklanan Kaya Filiz'i de eleştirirsiniz...Fırat'ın hayali ihracatı ortaya çıktı,vekillerin 7 sülalesi bir gecede zengin oldu,Deniz Feneri patladı ama bu olayların üstüne ahlaksızlığın muhafazakarı olamaz sözü sarfedilmedi..Dokunulmazlıklar kalksa bunlar gibi yüzlercesi ortaya çıkacak.Eh sizde bir zahmet ahlaksızlığı bu kadar açık olan bir insanı savunmayın

ѕσηυη¢υ;3682451' Alıntı:
Yolsuzluk = Ahlaksızlık değil mi :saskin
evet yolsuzluk ahlaksızlıktır tıpkı ergün göknelinki gibi ,tıpkı sendikacı chp lilerin gibi tıplı çankaya belediyesi gibi ve tıpkı;;

CHP bu kez de 'yağma' kriziyle sarsıldı!

--------------------------------------------------------------------------------

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Kemal Karataş'ı siyaseti yağma aracı yapmakla suçladı

Geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, kendisinden rüşvet isteyen CHP'li üyelere 'yamyam' demişti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Kemal Karataş'ın kendisini engellemeye çalıştığını ifade ederek, "Rant peşinde koşan, siyaseti yağma anlayışından ibaret sayan hastalıklı siyaset cambazlarına karşı, gerekli mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğim' dedi CHP lideri Deniz Baykal'ın cuma günü İzmir'de düzenlediği basın toplantısına alınmamak istenmesine ilişkin bir açıklama yapan Kocaoğlu, "Türkiye'de hiçbir büyükşehirde, bir parti genel başkanının yapacağı toplantıya, o partinin büyükşehir belediye başkanının girişi, kapıya il yönetimden 'güvenlikçi' dikilerek engellenmek istenmemiştir" diye konuştu.

İKBAL BEKLENTİSİBüyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, il başkanı ya da il yönetimini memnun etme yeri değil, hizmet makamı olduğunu anlatan Kocaoğlu, "Bu tür düzeysiz davranışları alışkanlık haline getirenler iyi bilmelidir ki şahsımı yıpratmaya yönelik tüm çabalar, CHP'nin prestijine ve yerel seçimlerdeki başarısına zarar vermektedir. Atatürk'ün kurduğu partide, parti örgütünü sadece 'il başkanı ve geleceğe dair ikbal beklentisi içindeki çevreler' olarak algılayanlar, korkarım önümüzdeki seçimlerde, yanlarında dayanışma içinde çalışacak yurtse-ver bulamayacaklardır' dedi.

HASTALIKLI SİYASETKocaoğlu, kişisel hırs ve ihtiraslarını her şeyin üzerinde tutan ve bu nedenle örgütü kucaklamaktan çok uzak olan insanların, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve başkanını sistemli bir şekilde yıpratmaya çalıştığını savunarak şunları kaydetti: "Kitlelerin taleplerini anlamaktan uzak, rant peşinde koşan, siyaseti yağma anlayışından ibaret sayan hastalıklı siyaset cambazlarına karşı, İzmirli hemşehrilerimle birlikte gerekli mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğim"

ZİHNİ SİNİR PROJELERİCHP'nin yetkili organlarının gayri ahlaki ve gayri yasal durumları ve hataları olmadığı sürece, belediye başkanlarının yanında durması gerektiğini belirten Kocaoğlu, şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediye Başkanı'yla aynı siyasi partiye mensup olan bir il başkanı, 'Saat Kulesi ile Hükümet Konağı'nın yerinin değiştirilmesi' ve 'Yeşildere'de gondol seferlerinin başlatılması' gibi herkesin tebessümle karşıladığı, ayakları yere basmayan, Zihni Sinir Projelere bile taş çıkartacak hayallerle, CHP'nin kamuoyundaki itibarını zedelememelidir" dedi.

KAYNAK

Akp zaten Chp'nin açığını bulmak için sürekli çabalıyor.Bahsettiğin olaylarda dava süreci devam edenler de var.Eğer yolsuzluk varsa yapan zaten cezasını çeker.Yolsuzluğu savunan da bulamassın heralde..

Konumuz da AKP li bakanın ahlaksızlık açıklaması.Chp ile alakası yok istersen sen bana ''ahlaksızlığın muhafazakarı olmaz'' diyen Akp nin neden bir önceki mesajımda bahsettiğim;patlak veren ahlaksızlıklara ''benim hırsızım iyidir'' zihniyetiyle baktıgından bahset..

ѕσηυη¢υ;3682634' Alıntı:
Akp zaten Chp'nin açığını bulmak için sürekli çabalıyor.Bahsettiğin olaylarda dava süreci devam edenler de var.Eğer yolsuzluk varsa yapan zaten cezasını çeker.Yolsuzluğu savunan da bulamassın heralde..

Konumuz da AKP li bakanın ahlaksızlık açıklaması.Chp ile alakası yok istersen sen bana ''ahlaksızlığın muhafazakarı olmaz'' diyen Akp nin neden bir önceki mesajımda bahsettiğim;patlak veren ahlaksızlıklara ''benim hırsızım iyidir'' zihniyetiyle baktıgından bahset..

Eğer hırsızım iyidir diyen bir Zihniyert varsa O tamda CHP nib zihniyetidir.

Çankaya beledieye Başkanı kendi ağzıyla kendi meclis üyelerini yamyam olarak adlandırıp belediyeyi nasıl soyduklarını anlatmadı mı

peki ne yaptı CHP.Benim YAMYAMIM İYİDİR deyip olayı örtmerye şalıştı.

Bayram Meral ve Derviş Günday çalıştıkları sendikayı soyup soğana döndermişler

ama hiç bir işlem yapılmadı

bu örnekleri daha da uzatmak mümkün amaü

anlayana sizvri sinek saz

Anlamayana Yüztanede YAMYAM örneği yazsaam az

Geri